Μπασκετική δυάδα

Gazzetta team
Μπασκετική δυάδα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Με τον αγώνα του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της basket league.
Οι γηπεδούχοι δεν ελπίζουν πλέον σε τίποτα. Οφείλουν να το διασκεδάσουν. Μόλις στον έναν από τους 6 τελευταίους αγώνες τους ηττήθηκαν με διψήφια διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από το δύσκολο ματς και την οριακή όπως εξελίχθηκε νίκη με τη Γαλατά στην Ευρωλίγκα. Ακολουθεί η μάχη με την Αλμπα που η νίκη θα χαρίσει αυτόματα την πρόκριση και θεωρώ δεδομένο πως ο Ιβάνοβιτς θα κάνει πάλι ροτέισον. Υπό αυτές τις συνθήκες θα ρισκάρω στον άσο με 18 πόντους χάντικαπ.
Συνεχίζω με VTB και την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τη Νίμπουργκ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και σε τέτοιου είδους παιχνίδια κάνουν πλάκα. Στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης πέτυχαν τουλάχιστον 93 πόντους. Η Νίμπουργκ αμυντικά παραμένει ασταθείς και δύσκολα θα βάλει φρένο στον τρελό ρυθμό της ομάδας του Ιτούδη. Αρκτές πιθανότητες επαλήθευσης έχει το να πετύχει πάνω από 94 πόντους η ΤΣΣΚΑ.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (18,5) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (1.90)
ΤΣΣΚΑ – ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ Over 94 πόντοι ΤΣΣΚΑ (1.83)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα