Στοίχημα όλη μέρα

Gazzetta team
Στοίχημα όλη μέρα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τρεις επιλογές έχω κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα στη Σέριε Β, καθεμία ξεκινά σε διαφορετική ώρα. Ξεκινάμε από τη 1.30 το μεσημέρι, τελειώνουμε στις 11.30 το βράδυ.
Στοίχημα όλη μέρα
Αν και νεοφώτιστη, η Περούτζια ξεκίνησε τη σεζόν ως μία από τις βασικές υποψήφιες να διεκδικήσει την άνοδο, κυρίως λόγω των εντυπωσιακών μεταγραφικών κινήσεων της. Η μέχρι τώρα παρουσία της είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως έχοντας πλέον ρεκόρ 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια της βρίσκεται σε απόσταση βολής από την είσοδο στην οκτάδα. Αυτό θα συμβεί, αν νικήσει σήμερα στο «Ρενάτο Κούρι» την Κροτόνε, που δίνει μάχη για να διατηρηθεί πάνω από την τελευταία τριάδα. Ενισχυτικό του άσου (στο 1.80) ότι η Περούτζια σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα στους τελευταίους επτά εντός έδρας αγώνες της, αλλά και το ότι οι Καλαβρέζοι από την άλλη δέχονταν ανελλιπώς γκολ για 13 διαδοχικά εκτός έδρας ματς, μέχρι που αυτό το σερί τους σταμάτησε πριν από δύο εβδομάδες στην Τσιταντέλα από την οποία απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία.
Αν υποθέσουμε ότι το όριο παραμονής στη Σέριε Β είναι 50 βαθμοί (το πιθανότερο είναι ότι φέτος αυτό θα πέσει πιο χαμηλά), τότε στη Μόντενα έχουν υπολογίσει τρεις πόντους στο σημερινό παιχνίδι με την ουραγό Βαρέζε στο «Αλμπέρτο Μπράλια». Και αυτό γιατί η ομάδα των Παβάν-Μελότι έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε. Εκτίμησή μου είναι ότι η Βαρέζε δεν μπορεί με τίποτα πλέον να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της. Εστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι αναμένεται να επιβεβαιώσουν τον άσο του 1.75.
Σε αντίστοιχη κακή θέση με τη Βαρέζε βρίσκεται και η ισόβαθμη της στην τελευταία θέση, Μπρέσια, που υποδέχεται σήμερα την Τράπανι σ’ ένα ματς κυριολεκτικά χωρίς αύριο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν επιστροφές βασικών παικτών τους και το σίγουρο είναι ότι ο Καλόρι θα πρέπει να εγκαταλείψει την πολύ αμυντική λογική του, καθώς και η ισοπαλία θα είναι καταστροφική για την ομάδα του. Οι Σικελοί του Κόσμι όμως από την άλλη πέτυχαν τέσσερα γκολ πριν από δύο εβδομάδες στην Τερνάνα και θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα τόσα το περασμένο Σάββατο στην Μπολόνια, όμως η μπάλα δεν τους ήθελε. Περιμένω ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και γι’ αυτό θα επιλέξω το goal/goalπου προσφέρεται στο 1.85.
Στα εκτός Ιταλίας, είμαι αρκετά αισιόδοξος για τον αγώνα της Εθνικής μας στη Βουδαπέστη στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της. Προφανώς και η Ουγγαρία δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει, αν και είναι προφανές ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις και την όρεξη των Ελλήνων παικτών. Τόσα χρόνια έμαθαν να τα βγάζουν πέρα στα δύσκολα. Από τη στιγμή που πέρασε η «λαίλαπα» Ρανιέρι και στο τιμόνι τους βρίσκεται ένας πολύ πιο σοβαρός άνθρωπος και προπονητής, εκτιμώ ότι είναι σε θέση να το κάνουν και σήμερα. Το 2.90 στο οποίο προσφέρεται το διπλό δεν περνά απαρατήρητο.
Τέλος, ένα σημείο που αξίζει να μπει σε ένα σύστημα με ζητούμενα είναι το Χ (στο 3.00) στο άλλο παιχνίδι του δικού μας ομίλου ανάμεσα σε Β. Ιρλανδία και Φινλανδία. Προφανώς οι δυνατότητες των γηπεδούχων δεν είναι τόσο μεγάλες όσο δείχνει ο απολογισμός των τριών νικών στους τέσσερις πρώτους αγώνες τους στο γκρουπ, ενώ και από την άλλη οι Φινλανδοί είναι ένα σύνολο που δεν παραδίδεται εύκολα.
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1 - 1.80
ΜΟΝΤΕΝΑ – ΒΑΡΕΖΕ 1 - 1.75
ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ G/G - 1.85
ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2 - 2.90
Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Χ - 3.00
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα