Πολλά τα 4.5 γκολ για όριο στο Σλοβενία-Σαν Μαρίνο

Gazzetta team
Πολλά τα 4.5 γκολ για όριο στο Σλοβενία-Σαν Μαρίνο

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Από τα προκριματικά του Euro θα σταθώ σε δύο under που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει ξεκινήσει η Αγγλία, με τέρματα 11-1. Κέρδισε εντός έδρας με 5-0 το Σαν Μαρίνο και με 3-1 τη Σλοβενία, εκτός έδρας με 2-0 την Ελβετία και με 1-0 την Εσθονία.
Η Λιθουανία μετράει δύο νίκες με 2-0 στο Σαν Μαρίνο και με 1-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Εσθονία και δύο ήττες με 0-2 εντός από τη Σλοβενία και με 0-4 εκτός έδρας από την Ελβετία. Στα 27 τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της, έχει φέρει 24 under 3.5 γκολ!!!
Επιλέγω το under 3.5 γκολ με απόδοση 1,60.
Με ήττα 0-1 εκτός έδρας από την Εσθονία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην παρούσα προκριματική φάση η Σλοβενία, ακολούθησαν οι σπουδαίες νίκες με 1-0 εντός επί της Ελβετίας και με 2-0 μέσα στη Λιθουανία, για να χάσει με 3-1 στην Αγγλία. Μόνο στις δύο από τις 23 τελευταίες εντός έδρας επίσημες υποχρεώσεις της σημειώθηκαν από πέντε γκολ και άνω.
Το Σαν Μαρίνο κατάφερε να πάρει επίσημο βαθμό με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Εσθονία τον Νοέμβριο. Είχαν προηγηθεί οι ήττες του με 0-2 εντός από τη Λιθουανία, με 0-5 στην Αγγλία και με 0-4 εντός από την Ελβετία.
Η Σλοβενία θα κερδίσει, αυτό το ξέρουμε, δεν νομίζω όμως ότι είναι ικανή να σκοράρει πάνω από τέσσερις φορές και για αυτό θα ποντάρω στο under 4.5 γκολ που πληρώνει 1,93.
Η δυάδα πληρώνει 3.09.
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.net.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα