Ολλανδικές επιλογές

Gazzetta team
Ολλανδικές επιλογές

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Οταν το Μάη του 2010 ο εμβληματικός αρχηγός Μπλεζ Νκούφο, σήκωνε στον ουρανό τη σαλατιέρα του πρωταθλητή, για δεύτερη φορά στην ιστορία της Τβέντε και πρώτη έπειτα από 84 ολόκληρα χρόνια, ουδείς πίστευε ότι πέντε χρόνια αργότερα η ομάδα του Ενσεντε θα δεχόταν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών γιατί δεν θα μπορούσε να φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της όσον αφορά το πλάνο βιωσιμότητας που είχε καταθέσει στην ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν προανήγγειλε δραστική μείωση στο μπάτζετ (από 16 εκατ. Ευρώ που είναι σήμερα σε 10) και κάποια άλλα σκληρά μέτρα (απόσυρση της ομάδας νέων από τη δεύτερη κατηγορία) έτσι ώστε η Τβέντε να ξεφύγει το συντομότερο από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τη δεδομένη στιγμή. Μακάρι να τα καταφέρει..
Απόψε η Τβέντε η οποία αγωνιστικά βρίσκεται σε ύφεση τον τελευταίο καιρό (0-1-4 στα πέντε τελευταία) ταξιδεύει στο Τίλμπουρχ για να αντιμετωπίσει τη Βίλεμ η οποία μέσα στην έδρα της έχει αποδείξει πολλάκις φέτος ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε. Προσωπικά πόνταρα στον άσο όταν αυτός παιζόταν στο 2.90, αλλά και στο 2.65 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη mybet δεν είμαι αρνητικός.
Από τα τρία σημερινά ματς στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας θα σταθώ μόνο στον άσο της Τέλσταρ κόντρα στη Φένλο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σταδιακά να ανεβαίνουν (δύο σερί διπλά), τη στιγμή που η Φένλο προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως έχασε μέσα από τα χέρια της την τρίτη περίοδο. Συν τοις άλλοις η ομάδα της Λιμβουργίας θα παραταχθεί απόψε με εντελώς πειραματικό κέντρο άμυνας, καθώς οι δύο βασικοί στόπερ απουσιάζουν και ο τρίτος δεν είναι έτοιμος για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο άσος στο 2.70 mybet με το ανάλογο ρίσκο βέβαια μπορεί να αποτελέσει επιλογή.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα