Κραυγή αγωνίας, στην «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Κραυγή αγωνίας, στην «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Μεγάλο πανηγύρι έγινε μεσοβδόμαδα. Ετσι συμβαίνει όταν παίζουν μπάλα οι Αγγλοι, «τραβάνε» πάνω τους τρελά πονταρίσματα. Ισως γιατί όλα τα πρωταθλήματα στο Νησί είναι αμφίρροπα, ίσως γιατί οι αποδόσεις είναι ελκυστικές, η ουσία παραμένει ίδια: πάντα, όταν έχει πρόγραμμα στην Αγγλία, υπάρχει πολλή… κίνηση στα πρακτορεία. Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίζουν και το Σ/Κ/Δ.
Εντάξει, όχι ακριβώς στους ίδιους, καθώς Πρέμιερ Λιγκ δεν θα βρείτε στο κουπόνι, λόγω Κυπέλλου. Τέσσερα ματς διεξάγονται το ερχόμενο τριήμερο για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό στην Ευρώπη. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Με την εκπληκτική Μπράντφορντ να υποδέχεται τη Ρέντινγκ, την Αστον Βίλα και τη Γουέστ Μπρομ να τα ξαναλένε τέσσερις μέρες μετά το 2-1 της Τρίτης, με τη Λίβερπουλ να περιμένει την Μπλάκμπερν και οι προημιτελικοί να κλείνουν με Μάντσεστερ Γ. – Αρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας. Αυτά από τους… βιονικούς Αγγλους, που προσφέρουν πλήρες μενού σε όλες μικρές κατηγορίες.
Το τρέχον κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες 41 διαφορετικών διοργανώσεων. Από τα… πατροπαράδοτα πρωταθλήματα που μας συντροφεύουν εδώ και χρόνια, μέχρι Ιρλανδία, Ιαπωνία, Αμερική που ξεκινάνε σήμερα, τη Ρωσία που επιστρέφει μετά τη χειμερία νάρκη, το Λιγκ Καπ Φινλανδίας, μέχρι την Ουρουγουάη, την Αυστραλία και την Πολωνία που μας προέκυψαν εσχάτως. Θα διαβάσετε και νέα… φυντάνια στο σημερινό φύλλο. Τον Γιώργο Κωστομοίρη που αναλαμβάνει τη Γ’ Γερμανίας, έχοντας πρότερη εμπειρία από site όπου (έτσι μας είπαν, απομένει να το διαπιστώσετε κι εσείς) «μεγαλούργησε», αλλά και τον Σταμάτη Σαμαρά, που κάθε Παρασκευή θα… μιλάει γιαπωνέζικα, καθώς το χόμπι του (ή ή διαστροφή του, αν θέλετε) είναι να παρακολουθεί το πρωτάθλημα Ιαπωνίας.
Αν τώρα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τα πιο σπουδαία ματς του τετραημέρου, θα σταθούμε στο Φενέρ – Γαλατά (το ντέρμπι των δύο ηπείρων όπως ονομάζεται), τα Νάπολι – Ιντερ και Λάτσιο – Φιορεντίνα από το Καμπιονάτο, ενώ πολύ σημαντική αναμέτρηση έχουμε και στην Ισπανία. Η Ρεάλ επισκέπτεται τον «λάκκο των λεόντων» της Μπιλμπάο, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να ισοβαθμήσει με την Μπαρτσελόνα (ή να μείνει και δεύτερη), δύο μόλις εβδομάδες πριν από το clasico της 22ας Μαρτίου στο «Καμπ Νόου».
Οσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν εξαντληθεί όλα τα… κοσμητικά επίθετα που το συνοδεύουν. Ωστόσο, ο Γιάννης Μακρατζάκης παραμένει σταθερός στις «αξίες» και παρουσιάζει τα σημεία που έχει κατά νου για την 27η αγωνιστική.
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με ΑΕΚ – Ολυμπιακό και Τσέλσι – Παρί.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Οσο μας πληρώνει…
Billaras (Betsellers): Αρκεί κάποιος να τολμήσει
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Ακονίζουν… μαχαίρια στο Βέλγιο
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Η αγωνιστική της… σιωπής
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Μας βάζει σε σκέψεις η Πριμέρα
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Πολύ ανεβασμένη η Γιαγκοστέρα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Τόσο ψηλά η Μπράντφορντ; Μπα…
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Βρετανογερμανικοί «λύκοι»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Από τη Ρωσία με αγάπη
Αναλύουν
Σάββας Σπανούδης: Χάνει τη δουλειά του
Mάκης Μηνδρινός: Ένα βήμα από το «Γουέμπλεϊ»
Πάνος Κραψίτης: Ασχημες μνήμες στο Μιλάνο
Bαγγέλης Λυκάκης: Ψηλά ο πήχης στη Βαλένθια
Πάνος Γαρίδης: Ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις
Νίκος Μποζιονέλος: Το διπλό της… χιλιετίας
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ασε το… πούλμαν στο πάρκινγκ
Μίλτος Ζωγράφος: Ελλιπής η Μπρόντμπι
Πάνος Κοτσιμπός: Επανήλθαν τα χαμόγελα
Νίκος Μπέλτσος: Περασμένα μεγαλεία
Γιάννης Μακρατζάκης: Είμαστε της πλάκας…
Μάρκος Xάννα: Μεγάλα «ψάρια» στην Κόνφερενς
Γιάννης Αλυσανδράτος: Οι πρεμιέρες του Μόουμπρεϊ
Σταμάτης Δημάκης: Στον αστερισμό του Κακά
Αχιλλέας Κρόκος: «Κεντάει» εκτός η Ζυρίχη
Χρήστος Στεργίου: Με το ζόρι
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Το Λιμπερταδόρες φέρνει ροτέισον
Γιώργος Ραπτάκης: Δύο άσοι που αξίζουν τα λεφτά τους
Ντενίς Μάρκο: Αφιλόξενοι οικοδεσπότες
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Τριήμερο φωτιά για τη Γουόντερερς
Γιώργο Κωστομοίρης: Τα φώτα στραμμένα στο Ντόρτμουντ
Σταμάτη Σαμαράς: Πρεμιέρα οι «σαμουράι»
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα