Ασιατικό η Γκλάντμπαχ, δυνατοί οι «λύκοι»

Gazzetta team
Ασιατικό η Γκλάντμπαχ, δυνατοί οι «λύκοι»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Είναι πράγματι ευχάριστο πως το ‘’στήριγμα’’ της στήλης έχει «σπάσει» ελάχιστες φορές. Η Χόφενχαϊμ και η νίκη της στην έδρα της Ααλεν ήταν ακόμα ένα –βασικό- σημείο που επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ήταν το μόνο. Δικαίωμα. Πέραν της Χόφενχαϊμ «ζεστός» ιδιαίτερα δεν ήμουν για τα άλλα. Η Λάουτερν έφτασε κοντά βέβαια στην πρόκριση, στην παράταση έμεινε έξω, γεγονός που καταδεικνύει πως ο άσος της Λεβερκούζεν δεν έπρεπε να παιχτεί.
Στα σημερινά η Βόλφσμπουργκ είναι περίπτωση… Χόφενχαϊμ. Δηλαδή παίζει με ομάδα κατώτερης κατηγορίας, όπως η Λειψία, που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση και η νίκη της προσφέρεται στο 1.70. Αν τελικά αγωνιστεί κανονικά και ο Ντε Μπρόιν δεν το συζητάμε καν. Μιλάμε για ευκαιρία. Αν βρείτε και σε κάποια εταιρεία να σκοράρει ο Σίρλε, παίξτε το επίσης. Καιρός είναι αν ανοίξει λογαριασμό –παρεμπιπτόντως, σκόραρε ο Ιμόμπιλε.
Αξία υπάρχει και στην Μπίλεφελντ. Τρομερή ομάδα, δυνατή έδρα, έμπειροι παίκτες, ενθουσιασμός, φανέλα που… μετράει. Όλα τα ‘χει. Σαφώς και είναι υποδεέστερη από τη Βέρντερ. Το άσπρο δεν μπορεί να γίνει μαύρο, ούτε και το αντίστροφο. Δεν παύει όμως ο άσος να προκαλεί. Αν δεν έχανε από τη Βόλφσμπουργκ με τον τρόπο που έχασε η Βέρντερ δεν θα κάναμε κουβέντα. Εχοντας όμως αυτή τη μικρή απογοήτευση, «αγοράζω» το 1Χ στο 1.80
Κανένα απολύτως νόημα δεν έχει να ασχοληθείς με το παιχνίδι της Μπάγερν. Με αυτό της Γκλάντμπαχ όμως, μάλλον πρέπει. Τώρα θα μου πείτε υπάρχει λόγος σε τόσο χαμηλές αποδόσεις; Διάολε, η Μπορούσια παίζει με ένα σύνολο τρεις κατηγορίες πιο κάτω, ημιεπαγγελματικό δηλαδή και μάλιστα η Οφενμπαχ είναι χωρίς ματς εδώ και τρεις μήνες! Αν είστε παίκτης των 1.40, το παίζετε. Αν δεν είστε, αν υπάρχει έστω και μία φορά πιθανότητα να παίξετε ένα σημείο χαμηλής απόδοσης, τώρα είναι η ώρα. Αν και πάλι αρνείστε, πάρτε το 1.90 στο 2 ημίχρονο/2 τελικό ή το -1,5 της Γκλάντμπαχ στο ασιατικό σε απόδοση 1.83.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Στήριγμα
ΛΕΙΨΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2 (1.70)
Συμπληρώματα
ΟΦΕΝΜΠΑΧ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (-1,5): 2 (1.83)
ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ: 1Χ (1.80)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα