Καρέ επιλογών με καλές αποδόσεις

Gazzetta team
Καρέ επιλογών με καλές αποδόσεις

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το betplayergr.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
31 Αυγούστου: Σασσουόλο – Κάλιαρι 1-1, 18 Οκτωβρίου: Σασσουόλο – Γιουβέντους 1-1, 20 Δεκεμβρίου: Σασσουόλο – Τσεζένα 1-1, 10 Ιανουαρίου: Σασσουόλο – Ουντινέζε 1-1, 8 Φεβρουαρίου: Σαμπντόρια – Σασσουόλο 1-1. Από αυτές τις ισοπαλίες της Σασσουόλο με σκορ 1-1, θυμάμαι ότι είχα ποντάρει στο over σ’αυτές με Κάλιαρι και Ουντινέζε.
Φαντάζομαι πολύς κόσμος θα είχε παίξει over και σ’ αυτές τις δύο, αλλά και τις υπόλοιπες τρεις. Ενα διάστημα μάλιστα που έφερνε συνέχεια και η Κάλιαρι ισοπαλίες με 1-1 (με Σασσουόλο, Μίλαν, Τζένοα, εσχάτως και με Τορίνο) λέγαμε με συνάδελφο ότι μόνο αν καταργηθεί με νόμο το ακριβές σκορ 1-1, θα τελειώσει το μαρτύριό μας.
Σήμερα, η Σασσουόλο, χωρίς πέντε αμυντικούς της, υποδέχεται τη Λάτσιο,που κάνει ροτέισον στην επίθεση, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη ο πρώτος εντός έδρας ημιτελικός του Κυπέλλου με τη Νάπολι. Ο προπονητής των «νεροβέρντι», Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο αλλάζει το σύστημα της ομάδας του σε 3-4-3, λόγω των τεράστιων προβλημάτων στην άμυνα. Στην επίθεση όμως δεσπόζει η τριάδα Μπεράρντι, Ζάζα, Σανσόνε, που κάθε ομάδα στην Ιταλία –κυριολεκτώ απόλυτα- θα ήθελε να την έχει δική της. Για του... γραφόμενου το αληθές, αναφέρω ότι τη Δευτέρα στη Νάπολι η Σασσουόλο δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 8 Νοεμβρίου. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα απέναντι σε μία άμυνα πολύ επιρρεπή στο λάθος, όπως φάνηκε και την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Παλέρμο στο «Ολίμπικο». Στο 1.75 το goal/goal στη Novibet αποτελεί στήριγμα,ενώ όποιος θέλει λίγο μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να ποντάρει στο over (στο 1.96), κάνοντας μία μικρή κάλυψη στο ακριβές σκορ 1-1 (στο 6.00). Γιατί, πλέον έχουν γνώση οι φύλακες...
Τη γνώμη μου για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι την έχω πει πολλές φορές και φυσικά είναι αρνητική. Δεν μπορώ όμως να μην του αναγνωρίσω ότι το τελευταίο διάστημα η Ιντερ έχει αρχίσει και παίζει κανονικό ποδόσφαιρο. Οι αδυναμίες της στην άμυνα παραμένουν, όμως παρακολουθώντας την κανείς, είναι πλέον σίγουρος ότι θα την δει να δημιουργεί τουλάχιστον 5-6 μεγάλες ευκαιρίες σε κάθε 90λεπτο. Βρισκόμενη στο -10 από την τρίτη θέση, είναι μάλλον ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι οι «νερατζούρι» μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως θα διεκδικήσουν μία θέση στην πεντάδα. Σήμερα τους παρουσιάζεται η τεράστια ευκαιρία να μειώσουν την απόστασή τους από την 5η θέση στον ένα βαθμό. Αυτό θα συμβεί, αν πετύχουν την 13η (!) διαδοχική νίκη τους στο Μιλάνο απέναντι στη Φιορεντίνα. Στην τελευταία, η πρόκριση επί της Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ άφησε «πληγές», καθώς τέθηκαν νοκ άουτ ο στόπερ Μπασάντα, ο χαφ Μάτι Φερνάντες και ο φορ Μάριο Γκόμες. Αν συνυπολογίσουμε σ’ αυτό ότι ο Βιντσέντζο Μοντέλα σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον Πιζάρο (έπαιξε 90 λεπτά την Πέμπτη) και τον Μπόρχα Βαλέρο, που δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά και το ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει με «ψευτοεννιάρι» τον Ιλιτσιτς, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Μπαμπακάρ και Τζιλαρντίνο, τότε γίνεται αντιληπτό ότι οι πιθανότητες των «βιόλα» για κάτι θετικό στο «Σαν Σίρο» μειώνονται ακόμα περισσότερο. Στο 2.15 ο άσος στη
Χθες και ο Γεράσιμος Μανωλίδης και ο Θανάσης Κυλώνης ανέφεραν δικαιολογημένα ότι η κόντρα της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι με τη Σάλκε ήταν value bet. Μπορεί εκ του αποτελέσματος και της εικόνας του αγώνα να μην δικαιώθηκαν, όμως αυτό που έγραψαν ήταν απολύτως αληθές. Αντίστοιχη περίπτωση μου μοιάζει και το ντέρμπι στην Ολλανδία ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και τον Αγιαξ. Περίπτωση να χάσει η πρώτη το πρωτάθλημα δεν υπάρχει, έχοντας διαφορά 14 βαθμών από τον «Αίαντα», 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Συν τοις άλλοις το κλίμα στους γηπεδούχους δεν είναι καθόλου καλό, έπειτα από τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Ζενίτ, που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Υποχρεώσεις στην ίδια διοργάνωση είχε την Πέμπτη και ο Αγιαξ, μόνο που εκείνος έκανε... περίπατο στη Βαρσοβία κόντρα στη Λέγκια. Υπό αυτές τις συνθήκες το 2.20 στο Χ2 μοιάζει εξωπραγματικό.
Οταν έγινε η κλήρωση της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, «δούλευα» τον Nίκο Μποζιονέλο που μου έλεγε ότι η Μπεσίκτας θα αποκλείσει τη Λίβερπουλ. Τώρα με «δουλεύει» δικαιολογημένα εκείνος... Σε αυτό που συμφωνούμε σίγουρα και οι δύο είναι η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κόκκινοι» εντός συνόρων. Εχοντας ρεκόρ 7-3-0 στα τελευταία 10 παιχνίδια τους μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη. Μάλιστα, αν νικήσουν σήμερα την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο «Ανφιλντ», από την οποία δεν έχουν ηττηθεί εντός έδρας τα τελευταία 12 χρόνια (7 νίκες, 5 ισοπαλίες), θα σκαρφαλώσουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έπειτα από τη χθεσινή ήττα της Σαουθάμπτον από τη Γουέστ Μπρομ. Οι «σίτιζενς» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα που ουσιαστικά δεν τους αφήνει ελπίδα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουν νικήσει μόνο στα δύο από τα τελευταία έξι ματς τους στην Πρέμιερ Λιγκ και σ’ αυτά τις Στόουκ και Νιούκαστλ και πήραν το τρίποντο μόνο στο Σαουθάμπτον στις μέχρι τώρα φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εννιάδα (ήττα από Γουέστ Χαμ, ισοπαλίες με Αρσεναλ, Τσέλσι). Στα δικά μου μάτια δεν είναι τόσο φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Γι’ αυτό θα επιλέξω τον άσο στο 0.25 στο ασιατικό χάντικαπ (στο 1.90), στον οποίο παίρνω το μισό κέρδος σε περίπτωση ισοπαλίας).
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ: G/G - 1.75
ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1 - 2.15
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (0.25) – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1 - 1.90
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ: Χ2 - 2.20
Το πλήρες άρθρο στο betplayergr.com.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα