Με καρέ παρολί

Gazzetta team
Με καρέ παρολί

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Billara από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Μέτριο σήμερα το μενού. Δεν είδα κάτι πολύ χτυπητό, αν διάλεγα από 150-170 σημερινά ματς τα πλέον εξώφθαλμα, θα ήταν η Νότιγχαμ, η Μπαστιά και η Σάλκε. Με τη διαφορά ότι το τελευταίο είναι μόνο λόγω απόδοσης, δεν κολλάει με τη φόρμα της (αντίθετα, η Ντόρτμουντ είναι αυτή που ανεβαίνει). Οπότε, τα δύο τα κρατάω, το τρίτο το αφήνω αν και προκαλεί (τι έρωτα έχουν οι μπουκ με την Ντόρτμουντ δεν το'χω καταλάβει...).
Ας τα πάρω από την αρχή:
Γουέστ Μπρομ, Αστον Βίλα (Premier), Νότιγχαμ (Championship), Μπριστολ Σίτι over, Πρέστον, Κόλτσεστερ (1η), Ακριγκτον, Στιβενέιτζ (2η), Μάκλεσφιλντ και Χάλιφαξ (Κόνφερενς) αυτές είναι οι εγγλέζες.
Λυών, Μπαστιά (και over και g/g στο ίδιο ματς), Μάλαγα, Βαγιαδολιδ ξερό Χ, Σάλκε, Αλκμάαρ, και το αυριανό over της Κάλιαρι (το βάζω από τώρα να μην...τρέχω αύριο γιά πουρνό-πουρνό στήλη) είναι τα εκτός νησιού.
Βλέπετε, έχω μέσα και κάποια φαβορί. Αυτό όταν το βλέπετε, σημαίνει...μέτρια μέρα. Στο νησί, αποφάσισα να πορευτώ πολύ...στεγνά. Η Νότιγχαμ δεν κουνιέται, ξεχωρίζει μακράν. Κόλτσεστερ το δεύτερο. Και λόγω απόδοσης. Ψάχνω τα άλλα. Τρία είναι που κάνουν το “κλικ”. Τα δύο του Κόνφερενς και η Στιβενέιτζ. Με χαλάει λίγο το 2.75 της Χάλιφαξ. Στα...δικά μας γούστα, είναι από τα “μικρά”. Καταλήγω. Μονό το 5αρι της Κόλτσεστερ και trixie με Νότιγχαμ, Στιβενέιτζ, Μάκλεσφιλντ. Προσοχή (δεν την ξαναπατάω, χεχεχε), η Μάκλεσφιλντ είναι νωρίς, όχι στις 5! Αλά κρατάω και Πρέστον. Δικαιότατο το 2.25, γιά ομάδα καλή, σοβαρή, κόντρα σε ομάδα που έχασε άξαφνα τον προπονητή της. Θα την βάλω σε παρολί. Είπαμε, ψάχνω αποδόσεις-ευκαιρίες. Κι αυτές (έστω σπάνια) βρίσκονται και σε φαβορί. Εγώ δεν θα το έδινα πάνω από 2.10 αυτό το διπλό.
Πάω στα εκτός. Τα κοιτάω ξανά και ξανά. Το παρολί το έχω αποφασίσει. Αλκμάαρ (στο 1.80, δίκαιο, είδα την άλλη κόντρα στον Αγιαξ) και g/g το Λοριάν-Μπαστιά. Μαζί με την Πρέστον.
Θα κάνω κι ένα trixie. Με Λυών, Μπαστιά και το ξερό Χ στη Β' Ισπανίας. Μάλαγα έξω γιατί...βούλιαξε απελπιστικά. Κανονικά η Μπαστιά είναι γιά μονό, αλλά αν το έκανα, θα άφηνα έξω τα άλλα. Οποτε, έκλεισα. Δύο trixie, ένα μονό, ένα παρολί. Ξαναγράφω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου, ο καθένας ας κάνει την δική του χημεία. Οχι στον τυφλοσούρτη.
Ποντάρισμα
Μονό: Κόλτσεστερ 2 (5.00).
Trixie: Στιβενέιτζ 2 (3.50)-Μάκλεσφιλντ 2 (3.40)-Νότιγχαμ 2 (3.25).
Trixie: Λυών 2 (2.65)-Μπαστιά 2 (4.50)-Βαγιαδολίδ Χ (3.10).
Παρολί: Πρέστον 2 (2.25)-Αλμάαρ 1 (1.80)-Λοριάν g/g (1.90).
Μια δυάδα ή ακόμα και...ένα μονάχα σημείο (το μονό) μου δίνει πίσω το 80% ή και κέρδος αφού δεν ξανοίχτηκα. Αυτό θέλω, να μην χάσω (αρχικά). Δεν έχω απαιτήσεις πολλές σήμερα, αλλά και την Τρίτη που είχα, δεν είδα κέρδος. Οπότε...you never now!
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα