Δύο καλοπληρωμένα διπλά

Gazzetta team
Δύο καλοπληρωμένα διπλά

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Φουλ δράση απόψε στις Κάτω Χώρες καθώς πέρα από τα παραδοσιακά ματς της Παρασκευής στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και του Βελγίου, έχουμε και πλήρες πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.
Βασική επιλογή μου από τα σημερινά παιχνίδια θα είναι το διπλό της Γκόου Αχέντ στην έδρα της Ντόρντρεχτ. Το λεξιλόγιο μου για τους γηπεδούχους έχει πλέον στερέψει, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν έχω χρησιμοποιήσει κάθε είδους λέξη ή φράση για να περιγράφω το αγωνιστικό χάλι τους. Η Γκόου Αχέντ μπορεί να μην είναι η σούπερ ντούπερ ομάδα, όμως σαφέστατα υπερτερεί ποιοτικά της Ντόρντρεχτ κι έχει τη χρυσή ευκαιρία, με νίκη στο αποψινό ματς, να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Το διπλό σε αποδόσεις οριακού φαβορί (2.40 στη mybet) κρίνεται αποδεκτό.
Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, όπου ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη περίοδος, υπάρχουν πολλά μικρά-μικρομεσαία φαβορί (Αλμίρε, Γιονγκ Αγιαξ, Ναϊμέγκεν, Ντεν Μπος, Ος, Σπάρτα, Φένλο, Χέλμοντ) τα οποία προσφέρονται σε αποδόσεις από 1.35 έως 1.80. Προσωπικά, δεν θα ποντάρω σε κανένα από αυτά, καθώς σπάνια ασχολούμαι με τέτοιου είδους αποδόσεις, ωστόσο, επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που συμπεριλαμβάνουν στο παιχνίδι τους σημεία του 1.50 και του 1.60, αν έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω ένα φαβορί απόψε, αυτό θα ήταν ο άσος της Φένλο, η οποία με νίκη κατακτά την τρίτη περίοδο και εξασφαλίζει θέση για τα πλέι-οφ (1.60 στη mybet).
Στοιχηματικό κλικ από τη συγκεκριμένη κατηγορία μου έκανε μόνο το διπλό της ΦΚ Αϊντχόφεν στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάζονται εξαιρετικά σταθεροί και σοβαροί από το ξεκίνημα της σεζόν κι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα διεκδικήσουν με αξιώσεις στα πλέι-οφ την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι υπολογίσιμη εντός έδρας, αλλά αφενός παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αφετέρου είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά. Το διπλό στο 2.80 (mybet) είναι ικανοποιητικό και θα κλείσει την αποψινή δυάδα μου.
Το πλήρες άρθρο στο Kingbet.net.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα