Πολλά μεγάλα ματς στην «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Πολλά μεγάλα ματς στην «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Ας πούμε ότι είστε ακόμα σε mood Τσάμπιονς/Γιουρόπα Λιγκ και δεν ξέρετε (λέμε τώρα…) τι σας περιμένει το ερχόμενο τετραήμερο. Αρχίζετε λοιπόν να ξεφυλλίζετε την εφημερίδα. Ε, στα περισσότερα πρωταθλήματα θα βρείτε πολλά μεγάλα ματς. Κάποια μάλιστα, δεν είναι απλώς μεγάλα, είναι τεράστια. Πάμε να ξετυλίξουμε σιγά σιγά το κουβάρι του κουπονιού, μπας και τα βάλουμε σε μια σειρά; Για την ελληνική Σούπερ Λίγκα, μόνο μία φράση (γνωστή και χιλιοειπωμένη): Οταν πιάνεις πάτο, μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας…
Πρώτη στάση; Αγγλία. Θα αναζητήσουμε την ομάδα που θα πάρει το παρθενικό τρόπαιο της σεζόν 2014-15. Τελικός Λιγκ Καπ το απόγευμα της Κυριακής, Τσέλσι – Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ». Οκτώ χρόνια έχουν να το κατακτήσουν οι «μπλε», επτά οι «σπερς», καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η δίψα και των δύο είναι μεγάλη. Και μη νομίζετε ότι στο πρωτάθλημα υπάρχει μικρότερο ενδιαφέρον. Δείτε ζευγάρια: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ – Εβερτον. Ο Μάκης Μηνδρινός ακτινογραφεί όλους τους αγώνες και καταλήγει στις προτάσεις του (σελ. 13-15).
Περνάμε λίγο από Γερμανία, στρίβουμε προς Βεστφαλία. Στάση κι εδώ. Σπουδαίο ντέρμπι στην Κοιλάδα του Ρουρ, Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε. Μόλις 37 χλμ. χωρίζουν τις δύο περιοχές, πολλά… περισσότερα όμως είναι αυτά που χωρίζουν τις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε με Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Αγιαξ, στη σύγκρουση κορυφής που θα κρίνει οριστικά τον φετινό μαραθώνιο), Γαλλία (Μονακό – Παρί, Λιλ – Λυών τα πιο σημαντικά ματς του τριημέρου), Πορτογαλία (στο Πόρτο – Σπόρτινγκ θα αποσαφηνιστεί ποια από τις δύο θα συνεχίσει την καταδίωξη της Μπενφίκα), Ισπανία (Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης στον πιο σκληρό αγώνα της Πριμέρα) και κλείνουμε το ταξίδι μας στην Ιταλία, το βράδυ της Δευτέρας. Οι 9 πόντοι διαφοράς ανάμεσα σε Γιούβε και Ρόμα δεν καλύπτονται εύκολα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A, ωστόσο το γόητρο, τα όσα έγιναν στον α’ γύρο και η… ψύχωση των «τζιαλορόσι» για νίκη δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο συγκεκριμένο ζευγάρι.
Δεν προλάβαμε να πούμε το παραμικρό για τις άλλες χώρες, αλλά και για την Πολωνία που κάνει… ντεμπούτο. Δεν πειράζει, τα γράφουν αναλυτικότατα οι συντάκτες στις επόμενες σελίδες.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με φουλ Αγγλία και Κύπελλα παντού…
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Από το «Ανφιλντ» στο «Γουέμπλεϊ»
Billaras (Betsellers): Σταθερές αξίες
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Κείμενο… ρεζέρβα!
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Αλλού δεν έχει αναστολές
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ο ορισμός του value bet
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): New entries, διακοπή, μονό και trixie
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Με το μαχαίρι στα δόντια η Αταλάντα
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Εμπιστοσύνη στα «σφυριά» του Big Sam
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Γκλάντμπαχ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): «Εξαφανισμένα» τα Χ στη Ισπανία
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Ο Μάτιτς είναι το «κλειδί»
Πάνος Κραψίτης: Παραμένει στην κορυφή ο Ολυμπιακός
Bαγγέλης Λυκάκης: Ο συμβιβασμός των Βάσκων και η αδύναμη έδρα
Πάνος Γαρίδης: Κι ας το Χάσω
Γεράσιμος Μανωλίδης: Μοιρασιά στο απόλυτο ντέρμπι
Νίκος Μπέλτσος: Στο μικροσκόπιο η Eredivisie
Μάρκος Xάννα: Κάπου θα σπάσει
Χρήστος Στεργίου: Μπαστιά ναι, αλλά στα γκολ
Αχιλλέας Κρόκος: Φούντωσε η μάχη στην κορυφή
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Φορμαρισμένη η Σαν Λορέντζο
Πάνος Κοτσιμπός: Η μέρα της κρίσης
Σταμάτης Δημάκης: Τελείωσαν τα... ψέματα
Σάββας Σπανούδης: Πέντε γκολ εκτός έδρας
Μίλτος Ζωγράφος: Μετρούν δυνάμεις
Γιώργος Ραπτάκης: Λίγα τα γκολ
Ντενίς Μάρκο:Αυλαία με ντέρμπι «αιωνίων»
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Να ξορκίσει το κακό επιδιώκει η Ατλας
Γιάννης Αλυσανδράτος: Παράθεση σκέψεων
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα