Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι

Gazzetta team
Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Εφυγε για την ώρα το Κύπελλο (ρεβάνς όσων ήρθαν Χ στο επόμενο μεσοβδόμαδο, έγινε και η κλήρωση της φάσης των «16»), έρχεται το Λιγκ Καπ. Ρεβάνς ημιτελικών: Τσέλσι – Λίβερπουλ σήμερα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ αύριο. Το πάω λίγο ανάποδα. Αποφάσισα να μην παίξω Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οριακά. Γνωστά τα κατορθώματά της στα Κύπελλα, «πεθαίνουν» για το σημερινό παίκτες-προπονητές-κόσμος, έχουν μπροστά τους μια ιστορική ευκαιρία να παίξουν στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», αλλά: πρώτον έχει πολύ Χ μέσα (με το οποίο περνάει η Τότεναμ), δεύτερον πιστεύω πως όσο είναι στο Χ και πλησιάζει προς το τέλος η Σέφιλντ θα ανοιχτεί λίγο παραπάνω κι εκεί μπορεί να την πατήσει.
Πάμε στο Τσέλσι – Λίβερπουλ. Συμφωνώ με όσους λένε ότι «θα προτιμούσα η Τσέλσι να μην είχε φάει τη σφαλιάρα από την Μπράντφορντ, για να την κοντράρω κόντρα στη Λίβερπουλ». Από την άλλη βάζω κάτω τα δεδομένα, τα «ψυχρά» δεδομένα και βλέπω ότι: η Τσέλσι στο πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ ήταν κακή και τυχαία πήρε το 1-1. Λίγες ημέρες μετά, έστω και με αλλαγές, έφαγε 4 εντός έδρας από ομάδα της Λιγκ 1 και έχασε με ανατροπή από 2-0. Το Σάββατο παίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, ένα ματς που αν το κερδίσει «αγκαλιάζει» τον τίτλο έστω κι αν ακόμα είναι νωρίς. Και από την άλλη έχω τη Λίβερπουλ στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν. Για να μην παρεξηγηθώ, εξακολουθεί να μην θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Αλλά είναι βελτιωμένη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Εχει βρει μια φόρμουλα ο Ρότζερς με τους 3 στην άμυνα, έχει και τον Στάριτζ πίσω σήμερα. Θεωρώ ότι με τα παραπάνω δεδομένα το διπλό που άνοιξε στο 6.00+ ήταν υπερβολικό. Ακόμα και το 5.75 που είναι τώρα, υπερβολικό το βρίσκω. Η στοιχηματική λογική είναι ίδια, όσο κι αν ο Μουρίνιο είναι... Μουρίνιο και συνηθίζει να επαναφέρει τις ομάδες του μετά από στραβές. Αλλά, ρε παιδιά, δεν παίζει με την Εβερτον ή την Σουόνσι η Τσέλσι! Με τη Λίβερπουλ παίζει! Οπότε κρατάω τους «ρεντς», έστω και με κάλυψη. Μπορεί κάποιος να παίξει «πρόκριση Λίβερπουλ» στο 3.30. Προτιμώ το draw no bet.
Στα υπόλοιπα εγγλέζικα: μία σκέψη για Μπέρμιγχαμ στο Σέφιλντ, έμεινε σκέψη γιατί μπορεί η ομάδα του Ρόουετ να βγάλει κούραση. Πολύ κλειστό βλέπω το Ρόδεραμ – Μπόλτον, ό,τι θέλετε έρχεται το Μίλγουολ – Ρέντινγκ, ενώ θεωρώ δύσκολο να χάσει δεύτερο σερί εντός έδρας στο πρωτάθλημα η Ντέρμπι. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει το «πακέτο» (φόρμα, απόδοση, ειδήσεις) σε κάποιο ζευγάρι, οπότε τίποτα.
Σκάνθορπ – Ντονς και Τσέστερφιλντ – Κρόουλι στη Λιγκ 1, ισχύει ό,τι ανέφερα και παραπάνω. Μπορεί να μοιάζει πολύ μεγάλη η απόδοση της Σκάνθορπ (σε σχέση με τη φόρμα της), αλλά δεν θέλω να κοντράρω τους Ντονς, που είναι σταθερά καλοί. Τίποτα και στα δύο ματς του Λιγκ Τρόφι: Γουόλσολ – Πρέστον, Μπρίστολ Σίτι – Τζίλιγχαμ.
Στα 3 της Κόνφερενς δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δω τρεις ισοπαλίες! Πολύ οριακά και τα τρία! Μένει η Λιγκ 2: Ακρινγκτον – Μπέρι ο ορισμός του No Bet και Κέμπριτζ – Ντάγκεναμ. Εδώ κάνω μια στάση. Η Κέμπριτζ έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε την Παρασκευή κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Και μαγκιά της και μπράβο της, έστειλε την πρόκριση σε ρεβάνς, στο κλουβάκι της. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, άπαντες έχουν ανέβει πάνω στο συννεφάκι και ζουν το όνειρό τους! Από τα έσοδα των αγώνων με τη Γιουνάιτεντ, σχεδιάζουν την επόμενη μέρα: να φτιάξουν τις τουαλέτες και τα μπαρ στο γήπεδο! Πόσο εύκολο είναι να παρασυρθείς απ' όλο αυτό το κλίμα; Πανεύκολο! Ειδικά όταν δεν είσαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι απλό: η Ντάγκεναμ μπορεί; Εχει σφίξει στην άμυνα, αυτό είναι δεδομένο. Εκτός έδρας παλεύει πολύ, επίσης δεδομένο (μόλις 6 ήττες σε 13 εξόδους, όσες και η 2η Σριούσμπερι!). Με προβληματίζει μόνο η επίθεσή της. Κάτι μου λέει όμως πως ένα γκολ θα το βρει. Και θα το πάρει με 0-1!
That's all! Δύο μονά: Λίβερπουλ στο draw no bet και Ντάγκεναμ στο ξερό διπλό. Από τα εκτός Αγγλίας, τίποτα που να μου γυάλισε. Τα λέμε ξανά το Σάββατο, που έχουμε τελευταίες ημέρες των μεταγραφών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), επανέναρξη Γερμανίας και φουλ πρόγραμμα...
Μονό: Τσέλσι – Λίβερπουλ 2 dnb (4.00)
Μονό: Κέμπριτζ – Ντάγκεναμ 2 (4.75)
Δυάδα: Τσέλσι – Λίβερπουλ 2 (5.75), Κέμπριτζ – Ντάγκεναμ 2 (4.75)
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

 

Τελευταία Νέα