Το χιόνι βγάζει... σημείο!

Gazzetta team
Το χιόνι βγάζει... σημείο!

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Αλυσανδράτου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ο αγωνιστικός χώρος του «Σπότλαντ» δεν είναι στα καλύτερα του, διότι μέχρι και το Σάββατο ήταν καλυμμένος με χιόνι. Η αναβολή του ντέρμπι με την Ολνταμ έδωσε χρόνο στον Κιθ Χιλ να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει Στόουκ. Αρχίζει και ρολάρει, έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες (7-2 τα γκολ). Οσον αφορά το Κύπελλο, ο αρχικός στόχος έχει επιτευχθεί με τα έσοδα από την πρόκριση στον 4ο γύρο να γεμίζουν τα ταμεία. Να σημειωθεί ότι έχει μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια Κυπέλλου (7-2-1). Με κλασική εκτός έδρας εμφάνιση α λα Στόουκ, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Λέστερ. Επαιξε κλειστά, ήταν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας (με εξαίρεση 1-2 φάσεις). Με προσεκτικό ροτέισον ο Χιουζ στον προηγούμενο γύρο, όπου η Στόουκ απέκλεισε πολύ δύσκολα τη Ρέξαμ, με γκολ στο 88' και στο 94'.
Ιδανικό το τάιμινγκ για τη Ροτσντέιλ, που έχει χτίσει ψυχολογία με τις τρεις διαδοχικές νίκες. Φαβορί η Στόουκ, αλλά με σκαμπανεβάσματα και με πιθανό ροτέισον από τον Χιουζ. Λίγο η φόρμα, λίγο η αύρα του κόσμου, δεν θέλει και πολύ για να γίνει ακόμα μια έκπληξη... Στο παραπάνω συνυπολογίστε και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου!
Το πλήρες άρθρο στο bxpbet.com.
Μονά
Ροτσντέιλ – Στόουκ: 1 draw no bet (3.75)
Ροτσντέιλ – Στόουκ: under (1.85)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα