Τι βρεγμένος, τι μούσκεμα

Gazzetta team
Τι βρεγμένος, τι μούσκεμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στη Σέριε Α και στοιχηματικά το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο στη μάχη της ουράς. Στο «Ενιο Ταρντίνι» κοντράρονται η Πάρμα με την Τσεζένα, οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Με απολογισμό μόλις εννέα βαθμών στον πρώτο γύρο, καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει να τη… σκαπουλάρει και μοιάζει απίθανο αυτό να συμβεί φέτος. Κι αν για τους «ρομανιόλι» η μέχρι τώρα πορεία τους δείχνει απολύτως φυσιολογική, δεν ισχύει το ίδιο για τους «παρμέντσι», που κέρδισαν πέρυσι εντός γηπέδων το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η απόδοση του άσου είναι… κωμική, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιλέξω την κόντρα του. Πρέπει να μπορεί και ο αντίπαλος. Και η Τσεζένα δεν μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να προσφέρεται σε αποδόσεις τόσο αουτσάιντερ το over (στο 2.10). Ογδόντα γκολ έχουν δεχτεί συνολικά και οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας μακράν τις χειρότερες άμυνες.
Φυσικά το γεγονός ότι προσωπικά πιστεύω πως δεν πρόκειται να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, δεν σημαίνει ότι το πιστεύουν από τώρα και οι παίκτες, παράγοντες, προπονητές και των δύο. Φυσικά και θα το παλέψουν. Θεωρώ δεδομένο ότι και οι δύο θα παίξουν επιθετικά, κυνηγώντας αποκλειστικά τη νίκη. Αλλωστε στο σημείο που βρίσκονται, η ισοπαλία δεν προσφέρει απολύτως τίποτα σε κανέναν. «Τι βρεγμένος, τι μούσκεμα», όπως έλεγε κι ένας συνάδελφος. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη ότι όποιος προηγηθεί, θα κλειστεί στην άμυνα για να υπερασπιστεί το προβάδισμά του. Δεν φτάνει όμως να θέλει, πρέπει και να μπορεί να το κάνει. Και μέχρι τώρα έχουν δείξει και οι δύο ότι δεν μπορούν. Γι’ αυτό και επιλέγω το over. Οποιος θέλει λίγο πιο συντηρητικό παιχνίδι, επιλέγει το over 2.25 στο ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.85 (χάνουμε το μισό στοίχημα, αν σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ).
Στο «Μπεντεγκόντι» κοντράρονται η Βερόνα με την Αταλάντα. Αμφότερες έχουν μία μικρή διαφορά από την τελευταία τριάδα, που μειώθηκε ακόμα περισσότερο, έπειτα από τη χθεσινή νίκη της Κάλιαρι. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να αισθάνονται ασφαλείς. Η Βερόνα προέρχεται από παθητικό 10 τερμάτων στα δύο διαδοχικά παιχνίδια στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους για Κύπελλο και πρωτάθλημα και πλέον ο Αντρέα Μαντορλίνι δεν είναι στο απυρόβλητο. Το γεγονός ότι πλέον κινδυνεύει η θέση του τον αναγκάζει να παρατάξει τους «τζιαλομπλού» με αρκετά συντηρητικό σχήμα. Γιατί μπορεί στα χαρτιά να είναι 3-5-2, όμως στην ουσία είναι 5-3-2, αφού οι δύο μπακ-χαφ, Μάρτιτς και Μπρίβιο, δεν φημίζονται για την ικανότητά τους στο επιθετικό κομμάτι. Οι «μπεργκαμάσκι» από την άλλη βρίσκονται σε πολύ θετικό μομέντουμ, όπως φάνηκε και με το πρόσφατο διπλό τους στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν. Επέκτειναν το αήττητο σερί τους στις τέσσερις αγωνιστικές και κρίνοντας από το ρόστερ και την ποιότητά τους δεν υπάρχει περίπτωση να απειληθούν με υποβιβασμό. Ο ένας βαθμός θα ήταν γι’ αυτούς θετική εξέλιξη στη Βερόνα, ενώ και για την τελευταία το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μην ηττηθεί. Γι’ αυτό ρισκάρω στην ισοπαλία, που προσφέρεται στο 3.14.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα