Παίζοντας με τα frames

Νίκος Μποζιονέλος
Παίζοντας με τα frames

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Στοιχηματικά ξανά με σνούκερ και σήμερα και τα λέμε 14:00 με 15:00 στο betradio.com.
Ωρα προημιτελικών στο Masters του σνούκερ στο Λονδίνο (best 6 frames ο νικητής), η λογική λέει πως ο πρώτος ημιτελικός θα είναι… ματσάρα ανάμεσα σε Ρόνι Ο’Σάλιβαν (Νο 3 στο ranking) και Νέιλ Ρόμπερτσον (Νο 1). Από τώρα σας λέω ότι είναι ματς που προσφέρεται για στοιχημα live.
Ο Ο’Σάλιβαν πληρώνει λίγο με τον Μάρκο Φου (Νο 3) σήμερα στις 15:00, κάπου στο 1.20 ενώ ο Ρόμπερτσον παίζει με τον Αλι Κάρτερ (Νο 18), με τον τελευταίο να έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα σοβαρό πρόβλημα υγείας και να μετέχει κατά κάποιον τρόπο «τιμής ένεκεν» στο Masters. Ωστόσο δείχνει ανταγωνιστικός, εξ ου και ο Αυστραλός Ρόμπινσον πληρώνει για νίκη σήμερα κάπου στο 1.40.
Κοιτώντας την παράδοση, ο Ο’Σάλιβαν έχει 5 νίκες και μια… ισοπαλία (σε όμιλο του Premier League Group Stage, το 2010) με τον Μάρκο Φου, δυνατή. Και μάλιστα τον Νοέμβριο στους «8» του Champion of Champions είχε νικήσει 6-0 κάνοντας και δύο centuries. Το line είναι στα 8,5 frames και οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες, το over στο 1.80 δείχνει καλό με τη σκέψη ότι αυτή τη φορά ο Φου τρία frames θα τα πάρει.
Στο Κάρτερ – Ρόμπερτσον ο Αυστραλός έχει ρεκόρ 7 νικών έναντι 4, ερχόμενος από τέσσερις σερί αλλά ενάντια στον Ρόμπερτ Μίλκινς (Νο 15) δυσκολεύτηκε αρκετά. Δεν δείχνει σε φόρμα ο… ξανθομπάμπουρας, υψηλό το line που είναι στα 9,5 frames. Ο Ρόμπερτσον κάνει ονειρικά ματς όταν δεν το περιμένεις, η αλήθεια είναι εξ ου και κράτησα τη νίκη του με χάντικαπ 1,5 frame (ως και 6-4 δηλαδή), με τιμή στο 1.70.
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα