Τρεις αποδόσεις με αξία

Gazzetta team
Τρεις αποδόσεις με αξία

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πριν περάσουμε στις προτάσεις στο Stoixima kouponi, θα ξεκινήσω από τα παιχνίδια που τελικά έμειναν έξω από τις επιλογές μου. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον ΠΑΣ, όμως η απόδοση του άσου στο 1.60 δεν είναι καμιά μεγάλη ευκαιρία. Θέμα απόδοσης και μόνο επομένως, καθώς οι Γιαννιώτες εξακολουθούν να είναι αήττητοι από τους… ευρωπαίους του πρωταθλήματος (νίκες με Αστέρα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) και έχουν αμυντική συνοχή (παρά την φυγή του Λίλα).
Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε κόντρα στον Εργοτέλη. Θεωρώ δύσκολο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη τόσο άνετη νίκη και ο Λεβαδειακός θα έχει τους νέους παίκτες (Μπουσταμάντε, Μιλιάζες) διαθέσιμους. Ο δεύτερος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο, επιτρέποντας στον Μαχαίρα να μετακινηθεί στην μεσαία γραμμή, ενώ η τριπλέτα Ορτέγκα – Βούκσεβιτς – Μάντζιου μπροστά δεν είναι άσχημη. Θα επέλεγα τον άσο με χάντικαπ (-1.5) στο 1.80, όμως και εδώ έχουμε να κάνουμε απλά με μία σωστή απόδοση.
Στον ΟΦΗ συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Δασκαλάκης, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Μιλιάζες, Ραζάκ, Φραγκουλάκης, Απόνιο, Φερούζ, Σίσιτς, Πετρόπουλος αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ Λόρια, Μερεμπασβίλι θα είναι οι επόμενοι (έμειναν εκτός αποστολής). Δύσκολα θα μείνουν επίσης οι Τριποτσέρης, Στάθης, Μακρής που ζήτησαν να φύγουν, ενώ άγνωστο είναι τι θα συμβεί με τους Μονιάκη, Μπανούση, Λαμπρόπουλο που είναι σε δυσμένεια για εξωαγωνιστικούς λόγους. Με αυτά και με αυτά, η αποστολή απαρτίζεται από 17 παίκτες, εκ των οποίων οι 6 συνήθως αγωνίζονται με την Κ-20 (Γιαγκιόζης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Μανιδάκης, Μαραθιανός), ενώ βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο άπειρος Αγριμάκης. Με τον άσο όμως στο 1.30 και τον Παναιτωλικό να έχει σημαντικότατες απουσίες σε κέντρο (Γοδόι) και επίθεση (Βιγιαφάνιες, Μορένο), θα απέχω.
Διαισθητικά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στις νίκες στην Λέσβο. Η διαίσθηση όμως δεν είναι για το στοίχημα, αλλά για το καφενείο. Και στοιχηματικά, όπως θα δείτε και στην εκτίμηση του αγώνα, βλέπω ένα μεγάλο No Bet.
Γκολ και θέαμα περιμένω και στην Ξάνθη. Ο Λουτσέσκου ρισκάρει πάντα στα εντός έδρας και προσπαθεί να δώσει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια, ενώ οι Σολτάνι – Κλέιτον – Λουσέρο – Καπετάνος θα ταλαιπωρήσουν πολύ την άμυνα της Βέροιας. Από την άλλη πλευρά όμως και ο Γκρανέρο δεν φοβάται να ρισκάρει στα εκτός έδρας παιχνίδια και κόντρα στην Ξάνθη ο Καλτσάς, ο Μπεν και η παρέα τους θα βρουν πολλούς χώρους να τρέξουν. Αν έρθει over, θεωρώ περίπου απίθανο να είναι με σκορ 3-0 ή 0-3. Οπότε λέω να ρισκάρω με τον συνδυασμό over και goal/goal που «πληρώνει» 2.45.
«Τελικός» παραμονής για τον Πανθρακικό ο αγώνας με την Κέρκυρα. Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα και στο πρόγραμμα των ομάδων στον δεύτερο γύρο θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο. Θεωρώ δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια, ενώ η 11άδα με διάταξη 3-4-1-2 και Κάσες πίσω από Ντιγκινί, Ίγκορ ομολογώ μου αρέσει. Από την άλλη στην Κέρκυρα είναι… σοκαρισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στο Γεντί Κουλέ (στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είναι 1-3 το σκορ…), όμως το σημαντικό είναι ότι θα απουσιάσουν τα 3/4 της αμυντικής διάταξης (ο δεξιός μπακ Γκόμες, ο αριστερός Ντιόγκο και ο στόπερ Βενέτης). Λύσεις δεν υπάρχουν, καθώς ήδη Μπεν Σαμπάτ, Κανακούδης αποτελούν παρελθόν, ο Μαραγκός δεν υπολογίζεται, ενώ ο νεοαποκτηθείς Κουμπούτια δε μπορεί να αγωνιστεί (αν και βρίσκεται στην αποστολή). Στο 2.20 θα στηρίξω τον Πανθρακικό, καθώς αν δε νικήσει ούτε σήμερα, θα πρέπει να αρχίσει άμεσα… πακετάρισμα.
Τέλος, θα πάω στο διπλό του Ατρομήτου στα Περιβόλια. Οριακή η αναμέτρηση για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος (και με δεδομένο ότι ακολουθεί ρεπό) θα έχουμε πιθανότατα εξελίξεις. Η ομάδα όμως μου δείχνει ότι είναι στο… στρίψιμο, βλέπω τους παίκτες να προσπαθούν να αλλάξουν το κλίμα και στο παιχνίδι αυτό επιστρέφουν ξεκούραστοι οι δύο βασικότατοι μέσοι Αγκουαζί, Γκαρσία. Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς σαφώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως έχει χτυπητές αδυναμίες, σε πολλά παιχνίδια έχει σταθεί τυχερός και οι πολύτιμοι Κουλιμπαλί, Τζίλβαν θα απουσιάσουν. Για να μην γράφω πολλά, θεωρώ το 2.80 του διπλού μεγάλο, καθώς η δική μου εκτίμηση είναι 2.55.
Ξαναλέω πως η δική μου προσπάθεια είναι να βρούμε τις αποδόσεις στις οποίες υπάρχει ΑΞΙΑ με βάση το ρεπορτάζ και το «κλίμα» που έχουμε στις ομάδες. Και για προλάβω την κλασσική ερώτηση (ποιό παιχνίδι είναι το... δυνατό μου), απαντώ ο Πανθρακικός.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Οι επιλογές μου
Πανθρακικός – Κέρκυρα 1 (2.20)
Πλατανιάς – Ατρόμητος 2 (2.80)
Ξάνθη – Βέροια Over + Goal/Goal (2.45)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα