82% η επαλήθευση των Χ ημιχρόνου

Gazzetta team
82% η επαλήθευση των Χ ημιχρόνου

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Κοσμά Παπαϊωάννου από το strangebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Επαλήθευση 82% έχουν οι ισοπαλίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο σετ αποδόσεων 1.70-3.35-3.75 στην Πορτογαλία, με τις Ρίο Αβε και Μπελενένσες να κοντράρονται απόψε σε αυτό το σετ. Διαβάστε τέσσερα tips από τη στατιστική των αποδόσεων για το σημερινό κουπόνι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Δέκα φορές έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι απόδοση 10.50 στη Σούπερ Λίγκα και μετράνε εννέα ήττες και μία ισοπαλία.
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Τέσσερις άσους, δύο ισοπαλίες και ένα διπλό έχει το σετ τιμών 1.65-3.40-4.00 στην Πορτογαλία με τέσσερις άσους, δύο ισοπαλίες και ένα διπλό και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στα πέντε από τα επτά παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει ακριβώς δύο φορές (τρεις νίκες με 2-1, μία νίκη με 2-0 και μία ισοπαλία με 2-2), στα υπόλοιπα δύο δεν έχουν σκοράρει (0-0 και 0-1).
ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ: Τέσσερα διπλά και δύο ισοπαλίες έχει το σετ 5.00-3.75-1.50 στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, με τρία διπλά και τρεις ισοπαλίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
ΡΙΟ ΑΒΕ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Εντεκα φορές έχει δοθεί το σετ τιμών 1.70-3.35-3.75 και δεν υπάρχει διπλό στο πρώτο ημίχρονο, με εννέα ισοπαλίες και δύο άσους!
Εκτιμήσεις, στατιστικά και tips για live betting στο strangebet.net.

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα