Πέντε άσοι και ένα under στη σούμα

Gazzetta team
Πέντε άσοι και ένα under στη σούμα

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ξεκίνημα στο σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα θα κάνω με Τουρκία και τη ματσάρα της Νταρουσάφακα κόντρα στην Καρσίγιακα. Οι γηπεδούχοι είναι ενισχυμένοι φέτος και δικαίως αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ούλκερ και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Η Καρσίγιακα είναι σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος δεν βγάζει την ίδια ενέργεια, ενώ ήδη έχει ηττηθεί σε όλα τα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι τώρα (Εφές, Ούλκερ, Μπεσίκτας). Δύσκολα θα... κουμαντάρει τον τρελό ρυθμό που δίνουν οι γηπεδούχοι στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Μην ξεχνάμε πως οι φιλοξενούμενοι κουβαλούν και την κόπωση από το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Κούμπαν για το Γιούροκαπ.
Περνάμε στην ACB και μάχη της ουράς ανάμεσα στη Φουενλαμπράδα και τη Μανρέσα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Φουενλαμπράδα μπορεί να ηττήθηκε στην έδρα της Λαμποράλ με 77-71, αλλά για 37 λεπτά βρισκόταν μπροστά στο σκορ, ενώ έχει παράπονα και από τη διαιτησία. Η Μανρέσα κέρδισε με σουτ στη λήξη τη Βαλένθια 78-77, σε ένα ματς που ήταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Το πρόβλημα των φιλοξενούμενων είναι τεράστιο εκτός έδρας έχοντας ηττηθεί σε όλες τις εξόδους τους με διαφορές που ξεπερνούν τους 12 πόντους κατά μέσο όρο. Ευκαιρία για τη Φουενλαμπράδα να ανασάνει. Πάντως επειδή το χάντικαπ είναι πονηρό στους 6,5 πόντους θα ρισκάρω στον άσο από ημίχρονο στο 1.85.
Εξοδος κινδύνου για τη Λιμόζ στη 13η αγωνιστική της LNB, που δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν. Ευεργετικά αποτελέσματα είχε για τους γηπεδούχους η αλλαγή προπονητή. Εκτοτε ακολούθησαν τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα στην έδρα της ισχυρής Νανσί. Προέρχονται από την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση σκορπώντας την Γκραβελίν με 79-56. Η Λιμόζ δείχνει σκασμένη από την κούραση ελέω Ευρωλίγκα γνωρίζοντας την ήττα ακόμα και από τη νεοφώτιστη Ρεμς στην παράταση με 103-92. Ευκαιρία για τη Βιλερμπάν να πατήσει οχτάδα.
Ολοκληρώνω με τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΝΚ και τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να κρατάνε με νύχια και με δόντια την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά τελευταία δείχνουν έξω από τα νερά τους. Εχουν υποστεί τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς, με πιο πρόσφατη αυτήν από τον ΠΑΟΚ με 78-67. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο του Αρη με 73-69.
Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά την πρόσφατη ήττα του στη Δράμα με 82-76 από τον ΚΑΟΔ. Σε φόρμα το δίδυμο Ελ Αμίν και Πεν. Ηττήθηκε φέτος στην έδρα της ΑΕΝΚ με 63-54. Λογικά κερδίζουν οι γηπεδούχοι, πονηρό το χάντικαπ, ασφαλέστερη επιλογή το under 147,5 στο 1.85.
*Από πλευράς Σούπερ Λίγκας θα κρατήσω τον άσο του Πανθρακικού στο draw no bet κόντρα στη Βέροια. Η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στο 1-1 εντός με τον Αστέρα και δεν θέλει να σκέφτεται δεύτερη κολλητή εντός έδρας γκέλα. Η Βέροια παραμένει σταθερά στην πρώτη εξάδα, αλλά συνεχίζει να κάνει νερά εκτός έδρας έχοντας μόνο μία νίκη σε επτά αγώνες.
Στη μάχη της Κρήτης ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ τα προβλήματα των φιλοξενούμενων οδηγούν ξεκάθαρα στον άσο. Από τη μία οι επιστροφές των αναντικατάστατων Αγκιλέρα και Μπανανά στους γηπεδούχους και από την άλλη η διοικητική αβεβαιότητα στον ΟΦΗ και οι σοβαρές απουσίες που αντιμετωπίζει σήμερα σε όλες τις γραμμές.
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ Απλή νίκη Νταρουσάφακα (1.45)
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ 1ημ./1 τελ. (1.80)
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΛΙΜΟΖ (0,5) 1 (1.85)
ΑΕΝΚ – ΑΠ. ΠΑΤΡΑΣ Under 147,5 (1.85)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 1dnb (1.60)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΦΗ 1 (2.00)
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section
 

Τελευταία Νέα