Ολα είναι θέμα διαλογής

Gazzetta team
Ολα είναι θέμα διαλογής

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Χρήστου Στεργίου από το kingbet.net.
Σημαντικό ρόλο αφού ολοκληρώσεις τα ρεπορτάζ είναι να κάνεις τη σωστή διαλογή για τα σημεία που προκρίνεις ως καλύτερα. Την προηγούμενη Παρασκευή κατέληξα σε 8 σημεία και 2 No Bet στις εκτιμήσεις της Β Γαλλίας. Από τα οκτώ επαληθεύτηκαν τα έξι, τα άλλα δύο ήταν… αυτά που προκρίθηκαν ως καλύτερα και μπήκανε στο blog!
Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να αραδιάσω ζτις σκέψεις μου, χωρίς να προκρίνω κάποια. Ας διαβάσει ο καθένας τα πως και γιατί σε κάθε ζευγάρι και ας κρατήσει ότι του αρέσει.
Ξεκινάω με το διπλό της Ντιζόν. Με νίκη μπαίνει στη διακοπή όντας πρώτη στον πίνακα. Τόσο η αγωνιστική της παρουσία όσο και η ψυχολογία της είναι σε άριστα επίπεδα. Φάνηκε αυτό και από το ματς με την Μπρεστ, όπου το πάλεψε μέχρις εσχάτων βρίσκοντας το γκολ της νίκης στην εκπνοή. Αντίπαλος η μετριότατη Σατορού. Δεν ξέρω αν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρει να μείνει και φέτος, αλλά η εικόνα της είναι πολύ κάτω του μετρίου. Βάζοντας λοιπόν στο ζύγι, από τη μια πλευρά την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και από την άλλη μια εκ των χειρότερων και έχοντας το διπλό στο 2.10, το κρατάω.
Από τις υπόλοιπες ομάδες κορυφής, νομίζω πως θα κερδίσει η Νανσί. Ο άσος όμως πληρώνει ελάχιστα και με δεδομένες τόσο τις αμυντικές αδυναμίες που εμφανίζει η γηπεδούχος όσο και την ταχύτητα των επιθετικών της Κλερμόν, κρατάω το καλοπληρωμένο Over.
Θα σταθώ επίσης στο Τουρ-Χάβρη, στο οποίο θα πάρω το ρίσκο να απλώσω το ποντάρισμα μου. Αγωνιστικά βλέπω ισοπαλία. Η Χάβρη θα είναι οκ με έναν βαθμό ώστε να μπει κάπως ήρεμη στη διακοπή και να ψάξει νέο προπονητή, η δε Τουρ «τσιμπάει» ακόμη έναν πόντο, κόντρα μάλιστα σε ένα ισχυρό αντίπαλο. Έχοντας όμως στο μυαλό μου τη μεγάλη παράδοση υπέρ του Over αλλά και τα τρέχοντα αποτελέσματα και των δύο δε νομίζω πως το παιχνίδι θα μείνει στο 0-0. Κρατάω λοιπόν και το goal/goal. Βάζοντας τώρα στη ζυγαριά πως τα δύο μεταξύ τους περσινά έληξαν 2-2 αλλά και το γεγονός πως ο Μπιζό, που κάθεται ως υπηρεσιακός στον πάγκο της Χάβρης έχει άριστες σχέσεις με το τεχνικό τιμ της Τουρ, του οποίου μέλος διατέλεσε στο παρελθόν (2006-2011), θα κάνω και ένα ποντάρισμα στο Over 3,5. Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί δε ψάχνω τα σκορ. Ο λόγος είναι απλός, όλα αυτά είναι θεωρίες και μπορεί να ανατραπούν με ευκολία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τον τρόπο που ποντάρω είμαι καλυμμένος και σε διαφορετικές εκβάσεις του αγώνα (πχ 2-1 ή 1-3).
Κρατάω, τέλος, και το goal/goal στο Λανς – Νις. Από τη μία οι γηπεδούχοι βρίσκουν με ευκολία δίχτυα τελευταία (7 γκολ στα 2 πρόσφατα), ενώ και η Νις όποτε παίζει εκτός έδρας με μικρομεσαίες ομάδες μεταμορφώνεται επιθετικά και σκοράρει ανελλιπώς.
Οι επιλογές μου:
Σατορού – Ντιζόν 2 (2.10)
Νανσί - Κλερμόν Over 2.5 (2.05)
Τουρ – Χάβρη Χ (3.00)
ΤουρΧάβρη goal/goal (1.85)
ΤουρΧάβρη Over 3,5 (4.00)
Λανς – Νις goal/goal (1.90)
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα