Bet με ασιατικό και combo

Νίκος Μποζιονέλος
Bet με ασιατικό και combo

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το kingbet.net.bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το πρόγραμμα του… σεντονιού είναι δύσκολο πολύ στοιχηματικά και περιμένω να βγουν μεγάλες αποδόσεις (άσος στο Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ και ισοπαλία στο ΑΠΟΕΛ - Μπαρτσελόνα τα δύο… όνειρα που είδα και δεν ξέρω αν τελευταία στιγμή τα… μπουμπουνίσω). Στο ΓΣΠ πάντως η (εξαιρετική) ομάδα του Γιώργου Δώνη θα βάλει… δύσκολα στους Καταλανούς και το under παραείναι υψηλό (2.40!) για έναν ΑΠΟΕΛ που ξέρει να αμύνεται εξαιρετικά. Μεγαλύτερο bet βέβαια στο ασιατικό under 3 με τιμή στο 1.94 (πληρωμή σε 0, 1 ή 2 γκολ στο ματς, στα 3 επιστρέφεται το ποντάρισμα).
Στο Σπόρτινγκ – Μάριμπορ το over είναι στο 1.70 και δεν θα το βρει κανείς πολύ παραπάνω, με δεδομένο ότι η Μάριμπορ δεν μπορεί να κλειστεί για ώρα, έχει καλή πιθανότητα. Κι από τη στιγμή που οι Πορτογάλοι είναι το λογικό φαβορί και σκοράρουν μετά ευκολίας, το combo άσου και over στο 1.89 δείχνει ρεαλιστικά καλή ευκαιρία.
Στο Σαχτάρ - Μπιλμπάο, όπως γράψαμε με τον Βαγγέλη Λυκάκη στην ανάλυση, πιθανώς την ώρα που θα ξεκινήσει το ματς οι Ουκρανοί να έχουν προκριθεί και μαθηματικά, ποιοτικά υπερέχουν αλλά μη… μασάτε από τα 12 γκολ σε 180 λεπτά που έβαλαν στη δύσμοιρη την ΜΠΑΤΕ, «δύστοκοι» είναι φέτος σε πολλά ματς (όχι τυχαίο ότι δυσκολεύονται και εκτός συνόρων…) και οι Βάσκοι έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης. Το ποντάρισμα στην Μπιλμπάο στο +0,75 με τιμή στο 2.02 (πληρωμή σε Χ ή 2, επιστροφή πονταρίσματος κατά το ήμισυ σε άσο με ακριβώς ένα γκολ διαφορά) δείχνει καλή επιλογή.
Κατά τα λοιπά, και την Πόρτο άφησα εκτός και τη Ρόμα, όπως και οτιδήποτε για το Παρί – Αγιαξ και… κότσαρα το αμφίσκορο στο Σίτι – Μπάγερν για να βγει σημερινό παρολάκι.
Στα της Τετάρτης, ο άσος της Αντερλεχτ είναι η κύρια επιλογή μου από το διήμερο ενώ κράτησα και το over στο Ατλέτικο – Ολυμπιακός όπου, παραδόξως, είναι αουτσάιντερ (1.91) εν συγκρίσει με το under (1.80). Το Αρσεναλ – Ντόρτμουντ έχει χαμηλές τιμές σε αμφίσκορο και over, όμως το over 3,5 το εμφάνισαν αμφότερες από δύο φορές σε τέσσερα ματς στον όμιλο και τιμάται στο 2.55. Το ασιατικό over 2,75 (πληρωμή σε 4+ γκολ, μισή πληρωμή σε ακριβώς τρία γκολ στο 1.87 δείχνει πιο ασφαλές.
Τέλος, ποντάρω από τώρα διπλό τον ΠΑΟΚ φοβούμενος πως η απόδοση θα πέσει (1.90 σήμερα).
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.
Και, μην ξεχνάτε, ενταχθείτε για στοιχηματική... κουβέντα και στο γκρουπ του bxpbet.comστο Facebook: 9.900 μέλη και… συνεχίζουμε!

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα