Το πάνω χέρι οι «άγιοι»

Gazzetta team
Το πάνω χέρι οι «άγιοι»

bet365

Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του strangebet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα υποδέχεται την «σεληνιασμένη» από τις αρχές της σεζόν Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά βαθμούς λιγότερους από την πρώτη Τσέλσι και με μια νίκη απόψε ξεφεύγουν κατά τέσσερις από την Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Μοιρασμένη η πιο πρόσφατη παράδοσή τους καθώς αμφότερες έχουν κερδίσει από τρεις φορές ενώ δυο παιχνίδια Μπέρμιγχαμ δίχως νικητή. Ωστόσο τα δυο τελευταία χρόνια η Σαουθάμπτον δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις δυο εξορμήσεις στο Μπέρμιγχαμ.
Από το κακό στο χειρότερο η Άστον Βίλα, η ανανέωση του συμβολαίου του Λάμπερτ φαίνεται πως έχει κοστίσει καθώς οι «χωριάτες» δεν έχουν κερδίσει σε καμία από τις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, το ρεκόρ 0-1-6 οφείλεται και στο γεγονός που οι παίκτες του είχαν να υπερκεράσουν ένα δύσκολο πρόγραμμα, σε πολλές αναμετρήσεις τους μάλιστα στάθηκαν και άτυχοι.
Έχει το προβάδισμα απόψε η Σαουθάμπτον είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και από παιχνίδι σε παιχνίδι υπάρχει αισθητή βελτίωση. Σημαντικές οι απουσίες των Μπεντέκε (τιμωρημένος) Ντελφ, Μπέικερ, Σεντέρος, Φλάαρ (τραυματίες) για τους γηπεδούχους. Εύκολα ή δύσκολα το σύνολο του Κούμαν θα πάρει το παιχνίδι, το διπλό στο 1.68.
Το πλήρες άρθρο στο strangebet.

Ενημερωθείτε από το www.kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του www.kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα