4ήμερο φουλ δράσης και στοιχήματος στην «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
4ήμερο φουλ δράσης και στοιχήματος στην «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Σαν να ‘χει περάσει… κανάς μήνας από την τελευταία φορά που είχαμε φουλ δράση στα πρωταθλήματα. Και πέρασαν μόλις 15 μέρες. Προφανώς, είχαμε πολλά γεγονότα, σε διάφορα επίπεδα, γι’ αυτό μας φάνηκε μεγάλο το διάστημα. Τι είχαμε; Τον κατήφορο της Εθνικής μας, το σοκ που πάθαμε όλοι μας με την ήττα από τα Φερόε, την αλλαγή (απαλλαγή, καλύτερα) από την εποχή Ρανιέρι, την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν, την αναβολή και… κόντρα αναβολή της Σούπερ Λίγκας, τα πολλά διεθνή (επίσημα και φιλικά) ματς με τις πολλές εκπλήξεις, τους τραυματισμούς που προέκυψαν (θα διαβάσετε αναλυτικά στα ρεπορτάζ των ομάδων). Κάπως έτσι κύλησαν οι τελευταίες μέρες.
Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα τετραήμερο με έντονη αγωνιστική κίνηση σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Με ντέρμπι, με δύσκολες αποστολές για τα «βαριά χαρτιά», με αμφίρροπα ματς, με φινάλε στο Μεξικό, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Ας προσπαθήσουμε να τα ιεραρχήσουμε. Κατ’ αρχάς, στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Μία στην Αγγλία, μία στην Ιταλία. Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέχουν την 3η θέση και την 1η θέση αντίστοιχα στη λίστα με τις πολυνίκεις ομάδες στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση. Συνυπολογίστε τη βεντέτα που έχει ανοίξει μετά από εκείνο το επικό 8-2 της ManUtd πριν από τρία χρόνια, αλλά και τη μεταγραφή (οι Λονδρέζοι το λένε «προδοσία») του Φαν Πέρσι, για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα. Ολοκληρωμένη; Μπα, υπάρχει και κάτι άλλο που δίνει οριακό χαρακτήρα στο αυριανό ματς. Η ελεύθερη πτώση των δύο συλλόγων τη φετινή σεζόν, καθώς βλέπουν με τα… κυάλια την κορυφή της Πρέμιερσιπ, σε απόσταση 12 και 13 βαθμών.
Στην Ιταλία, το βράδυ της Κυριακής θα μονομαχήσουν οι ομάδες που μοιράζονται τη 2η θέση στη λίστα των τροπαιούχων, πίσω από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, η Μίλαν και η Ιντερ δεν μοιράζονται μόνο τους τίτλους (από 18), αλλά και την ίδια πόλη, το ίδιο γήπεδο, ακόμα και τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον τους, καθώς ακόμα μία σεζόν μένουν μακριά από το θρόνο. Στο Καμπιονάτο βέβαια βρίσκουμε άλλο ένα σημαντικό ματς στο πρόγραμμα, με τη Γιούβε να δοκιμάζεται στο «Ολίμπικο» κόντρα στην αναγεννημένη Λάτσιο.
Μια γρήγορη ματιά στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Από Γερμανία κρατάμε το ντέρμπι… ουραγών Αμβούργο – Βέρντερ, αλλά και το Σάλκε – Βόλφσμπουργκ, από την Ισπανία το Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, ενώ από τη Γαλλία το Μαρσέιγ – Μπορντό. Θυμίζουμε ότι στο Μεξικό πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου, ότι σε Αργεντινή, Βραζιλία και Χιλή οδεύουμε προς ένα εντυπωσιακό φινάλε και ότι την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί η 5η αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.
Αυτά προς το παρόν, μελετήστε σωστά και καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε. Τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Φαβορί για κόντρες στην Πρέμιερ
Billaras (Betsellers): Το παζλ του κινδύνου
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Θα γίνω Brazilero!
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Πού βαδίζουμε, κύριοι;
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Πρωτοπόροι για… κόντρα
Γιώργος Δήμητσας (Betplayer): Αδικες αποδόσεις
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Πεντάδα υψηλών απαιτήσεων
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Ενα βήμα παραπάνω
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Σκοράρει η Σουόνσι
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Ξανά με τους «λύκους»
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι!
Γιώργος Χαϊκάλης: Κόντρα στις αδιάφορες
Πάνος Κραψίτης: Ρεβάνς για το Στρασβούργο, για τα δύσκολα η Μπάμπεργκ
Bαγγέλης Λυκάκης: Ενας Σκωτσέζος στη Χώρα των Βάσκων
Πάνος Γαρίδης: Ο μήνας του μέλιτος μόλις τώρα ξεκινάει
Γεράσιμος Μανωλίδης: Η διακοπή φέρνει ευκαιρίες
Νίκος Μπέλτσος: Βέλγιο – Ολλανδία - συμμαχία
Μάρκος Xάννα: Ενα σετ που μοιάζει λάθος
Χρήστος Στεργίου: Μια ωραία ατμόσφαιρα
Αχιλλέας Κρόκος: Τρελός ρυθμός στο «Λέτσιγκρουντ»
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Crunch time στην Αβεγιανέδα
Πάνος Κοτσιμπός: Η... αθόρυβη Ινβερνές
Σταμάτης Δημάκης: «Ακέφαλη» η Ελγκιν
Μίλτος Ζωγράφος: Δίψα για τίτλο
Γιώργος Ραπτάκης: Under στο ντέρμπι και φαβορί η Χιχόν
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Με δυο άσους κινήτρου
Γιάννης Αλυσανδράτος: Χρονικό καταστροφής
Ντενίς Μάρκο: Και τώρα οι δυο τους
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα