Ταμείο α λα ιταλικά

Gazzetta team
Ταμείο α λα ιταλικά

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Πάνου Γαρίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Είναι ελάχιστες οι φορές που το Σάββατο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά στην Ιταλία βρίσκεται στη Σέριε Α και όχι στη Σέριε Β. Σήμερα είναι μία από αυτές τις εξαιρέσεις.
Και εξηγούμαι. Το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στις αποδόσεις των φαβορί. Με εξαίρεση την Κάρπι που παίζει κατά μέσο όρο στο 1.62 και δεν θέλω και πολύ για να την κοντράρω, γιατί έχω πει κι άλλες φορές ότι αυτές οι αποδόσεις σ’ αυτήν την κατηγορία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αστείες, καθώς οι διαφορές των ομάδων δεν είναι και τόσο μεγάλες, και τον άσο της Τερνάνα που κινείται γύρω στο 2.00, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται από το 2.20 και πάνω. Θα σκεφτόμουν τον άσο της Τερνάνα, αν δεν είχε τόσες απουσίες, δεν προερχόταν από κακό σερί κι αν δεν είχε μηδέν νίκες φέτος στο «Λίμπερο Λιμπεράτι». Τι κρατάω; Κρατάω τον άσο της Τράπανι απέναντι στην Μπρέσια. Από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι ποιοτικότεροι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές τους (Αντρέα Καράτσιολο, Κόρβια, Μπούντελ, Ντι Τσέζαρε, Τζαμπέλι, Μπεντιβόλιο). Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι Σικελοί είναι πολύ αξιόπιστοι φέτος στην έδρα τους μου κάνει ελκυστικό τον άσο στο 2.23. Φυσικά λόγω των επιδόσεων της Τράπανι πιθανό είναι και το over, που προσφέρεται πιο χαμηλά, στο 1.99.
Σπουδαίο ντέρμπι είναι αυτό στο «Αρμάντο Πίκι» ανάμεσα στη Λιβόρνο και την Μπολόνια, δύο εκ των φαβορί για την απευθείας άνοδο. Οι «ροσομπλού» οδηγούν την κούρσα και είναι δεδομένο ότι δεν θα τους χαλάσει η ισοπαλία, ενώ και οι Τοσκανοί από την άλλη δεν πρόκειται να ρισκάρουν υπερβολικά κρίνοντας από το όνομα του αντιπάλου και από τη φτωχή συγκομιδή τους απέναντι σε Σπέτσια και Τσιταντέλα. Το Χ είναι ένα σημείο που μπορεί να μπει σ’ ένα σύστημα με ζητούμενα.
Αναμφισβήτητα όμως το ματς που κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι στο «Σαν Πάολο» ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα, που αποφασίστηκε να διεξαχθεί μεσημέρι λόγω του αυξημένου κινδύνου επεισοδίων. Κανείς δεν έχει ξεχάσει άλλωστε τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου τέθηκαν αντιμέτωπες Νάπολι και Φιορεντίνα και οδήγησαν στο θάνατο του οπαδού των «παρτενοπέι» Τσίρο Εσπόζιτο. Το κλίμα θα είναι φανατισμένο με τους γηπεδούχους να διψούν για ποδοσφαιρική εκδίκηση. Στα συν για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ότι νίκησε πέρυσι στην έδρα της σχεδόν όλα τα ντέρμπι (1-0 τη Ρόμα, 2-0 τη Γιουβέντους, 4-2 τη Λάτσιο, 3-1 τη Μίλαν, 4-2 την Ιντερ). Οι φιλοξενούμενοι που έπιασαν μεσοβδόμαδα κορυφή με την επικράτησή τους επί της Τσεζένα και την ήττα της Γιουβέντους από την Τζένοα είναι λογικό να έχουν το μυαλό τους και στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, ενώ πρόβλημα για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά είναι ότι οι Αστόρι, Μαϊκόν έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Κώστας Μανωλάς θα περάσει τεστ ετοιμότητας το πρωί για να διαπιστωθεί, αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Θεωρώ αρκετά δύσκολο με αμυντική τετράδα Τοροσίδη, Γιάνγκα-Μπίουα, Ντε Ρόσι (αν τελικά δεν προλάβει ο Μανωλάς), Χολέβα να μπορέσει να αντέξει η Ρόμα στις επιθέσεις των «παρτενοπέι». Επιλογή ο ξερός άσος ή αυτός στο -0.25 στο ασιατικό χάντικαπ (χάνουμε το μισό στοίχημα σε περίπτωση ισοπαλίας).
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ 1 2.37
ΝΑΠΟΛΙ (-0.25) – ΡΟΜΑ 1 2.02
ΛΙΒΟΡΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ Χ 2.97
ΤΡΑΠΑΝΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ 1 2.23
ΤΡΑΠΑΝΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ Over 1.99

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα