Σταθερές, μόνο τα γκολ

Gazzetta team
Σταθερές, μόνο τα γκολ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!

Σημαία ψάχνεις και δεν βρίσκεις από το σημερινό πρόγραμμα. Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ θα μπορούσαν να αποτελέσουν στηρίγματα, όμως με τους άσσους στοπ 1.60 δεν αξίζουν τον κόπο. Η Σάλκε που είναι ο αντίπαλος της Μπάγερ είναι αρκετά βελτιωμένη με Ντι Ματέο στον πάγκο και η Πάντερμπορν παίζει με περίσσιο ενθουσιασμό.
Μικτή εξαίρεση η αναμέτρηση της Αουγκσμπουργηκ με την Φράιμπουργκ. Φαβορί η πρώτη, καθαρά λόγω έδρας. Από κακό σερί προέρχονται και οι δύο ομάδες. Η Φράιμπουργκ δε ακόμα κυνηγάει την πρώτη της νίκη, όμως είναι πραγματικά άτυχη που δεν την έχει πάρει ως τώρα. Αν θα την κάνει σήμερα δεν μπορώ να είμαι βέβαιος, όμως από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι παίζουν χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη, τον Βέρνερ, αξίζει να επιλέξουμε την καλοπληρωμένη «διπλή» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πληρώνει περισσότερο από τον άσσο εξάλλου.
Από εκεί και πέρα θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Στο 2.00 βρίσκουμε το over στο ματς του Βερολίνου. Η Χέρτα έχει σκοράρει και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της, με τον Καλού να της έχει δώσει πνοή στην επίθεση από τότε που ήρθε και το Αμβούργο που δεν έβρισκε εστία τις πρώτες αγωνιστικές, έχει πετύχει γκολ και στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του.
Από τις λεγόμενες σταθερές της ημέρας είναι και το εκατέρωθεν σκοράρισμα στην αναμέτρηση της Αϊντραχτ με την Στουτγάρδη. Εγγύηση στα g/g η ομάδα της Φρανκφούρτης που μόνο μία φορά δεν έχει επιβεβαιώσει αμφίσκορο ματς, σε αγωνιστική άνοδο οι Σουηβοί που έχουν αρχίσει να αποκτούν συνέπεια στο σκοράρισμα. Το διαδικτυακό 1.50 είναι αρκετά καλό.
Στήριγμα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: G/G (1.50)
Αξίες
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Χ2 (1.90)
ΧΕΡΤΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: OVER (2.00)
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα