Διήμερο των φαβορί στο… σεντόνι

Νίκος Μποζιονέλος
Διήμερο των φαβορί στο… σεντόνι

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Η 3η αγωνιστική κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League είναι αυτή που χωρίζει την ήρα από το στάρι. Οι βραδιές όπου τα φαβορί κάνουν το μεγάλο βήμα όχι τόσο για την πρόκριση, η οποία δύσκολα ή εύκολα θα έρθει, όσο το να έχουν λιγότερο άγχος στα τρία ματς του β’ γύρου (και να μπορούν, προφανώς, να ασχοληθούν με τις εντός συνόρων υποχρεώσεις).
Η Σίτι στο άδειο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ, η Μπάγερν στο «Ολίμπικο» ενάντια στη Ρόμα, η Σάλκε που… καίγεται για τη νίκη υποδεχόμενη τη Σπόρτινγκ, η Αρσεναλ στις Βρυξέλλες με την Αντερλεχτ και η Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη με τα ον Ολυμπιακό.
Πλην της επίφοβης και συχνά αφερέγγυας Αρσεναλ, τα άλλα θα είναι στο παιχνίδι μου. Η Μπάγερν σκοράρει τόσο εύκολα που για να μην ηττηθεί η Ρόμα εικάζω πως θα χρειαστεί δύο γκολ (και αν…). Η Σάλκε πήρε το μάθημά της με τη Μάριμπορ και η Σπόρτινγκ δεν έχει ακόμη την εμπειρία να αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς (όπως Πόρτο και Μπενφίκα), θυμίζω ότι πέρυσι ήταν εκτός Ευρώπης. Το διπλό της Σίτι στη Μόσχα είναι στη διακριτική της ευχέρεια, κατ’ εμέ ενώ για το Καραϊσκάκη η απάντηση που δίνω βλέποντας την άμυνα του Ολυμπιακού να μην πείθει ούτε με τον Εργοτέλη είναι πως όντως υπάρχει θέμα πίσω. Η άλλη εξήγηση είναι ότι οι παίκτες του Μίτσελ ψιλοβαριούνται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Παρί; Λέω… όχι, ο ΑΠΟΕΛ ξέρει πολύ καλά πώς να «κλειδώνει» τις αντιπάλους του. Σε fun bets αξίζουν και το Χ στο ημίχρονο αλλά και η διπλή ευκαιρία (1Χ). Στο παιχνίδι μου και το over στο Μπόρισοφ ανάμεσα σε ΜΠΑΤΕ και Σαχτάρ, το οποίο κυκλοφορεί σε τιμή αουτσάιντερ και δεν δικαιολογείται βάση του πώς αγωνίζονται αμφότερες.
Στην Πόλη, η Γαλατασαράι μπορεί να έκανε τρεις απανωτές νίκες στη SuperLig και η Ντόρτμουντ να μην έχει ούτε μία στα τελευταία πέντε στην Bundesliga αλλά οι αποδόσεις είναι σωστές. Εχουν… μέταλλο οι Βεστφαλοί αλλά και πολλούς τρόπους να σκοράρουν, πολλώ δε μάλλον ενάντια σε μια αφερέγγυα τουρκική άμυνα.
Οσο για το «Ανφιλντ»; Οταν είσαι και Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (αγάπες είναι αυτές…), τι κάνεις; Νομίζω ούτε καν βλέπεις το ματς! Αλλά, αν δεις το ποτήρι μισογεμάτο, τα τρία γκολ μοιάζουν λίγα…
Το πλήρες άρθρο o τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα