Δυάδα από Europa

Gazzetta team
Δυάδα από Europa

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Καλό μήνα! Το Τριτο-τεταρτιάτικο ήταν από τις φορές που νιώθω τον μπουκ δίπλα μου, να φωνάζει με όλη του τη δύναμη «όχι ρε, δεν θα πληρωθείς!». Γουίγκαν – Νότιγχαμ 0-0, Σέφιλντ – Ιπσουιτς 1-1, Μπράιτον – Κάρντιφ 1-1, Ατλέτικο – Γιούβε 1-0 και Βασιλεία – Λίβερπουλ 1-0. Ολα στο «Χ», εκτός από τη Γιούβε που καλά να πάθει (παρεμπιπτόντως αν δεν την κερδίσουμε τώρα εμείς οι Ρωμαίοι, πότε θα την κερδίσουμε;). Και το... κερασάκι είναι η Χάντερσφιλντ. Βλέπω ότι έρχεται η εντός έδρας γκέλα της Γουλβς, την κόντραρα με την Μπόλτον, κέρδισε 1-0 με ζόρι. Ακόμα, αν με ρωτήσετε, δεν έχω μια πειστική απάντηση γιατί δεν την έβαλα στο παιχνίδι μου.
Anyway, απ' όλα είχε το Τσάμπιονς Λιγκ. Και μικρά που πέρασαν (Τσέλσι, Αρσεναλ κλπ.) και μικρά που έσπασαν (Ζενίτ) και κάποια μεγάλα που επιβεβαιώθηκαν (Παρί, Βασιλεία, Μάλμε, Μπάτε, αλλά και η κόντρα της Σίτι). Για τον Ολυμπιακό, έτσι είναι: όταν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου και δεν κάνεις τα... βασικά στην άμυνα, θα τιμωρηθείς! Δύο γκολ από βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ δεν τρώγαμε ούτε παίζοντας παγκότερμα στο σχολείο. Από κει και πέρα, λέω κάτι που συνηθίζω μετά από άσχημα αποτελέσματα: μην τα ισοπεδώσουμε όλα!
Πάμε γρήγορα στα σημερινά, γιατί ο χρόνος πιέζει αφάνταστα πολύ. Ο ΠΑΟΚ για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε είναι μια επιλογή. Από το 3.10 που ήταν την Τρίτη έπεσε στο 3.00. Ακόμα κι εκεί, υπερβολικό το θεωρώ. Σκέφτηκα πολύ αν θα παίξω και Παναθηναϊκό. Η Εστορίλ είναι από τις ομάδες... πυροτεχνήματα (όπως και η Γκινγκάμπ άλλωστε). Καλή περσινή σεζόν, κακή φέτος. Το θέμα μου, όμως, δεν είναι η Εστορίλ. Ξεκάθαρο στο μυαλό μου: σηκώνει κόντρα. Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός. Μπορεί; Δεν έχω απάντηση, το άφησα.
Σημειωμένα ακόμα δύο, πολύ μεγάλα, σημεία. Η Αϊντχόφεν στο εκτός έδρας με την Ντινάμο (άκου εκεί 4.75) και η Μπεσίκτας στο Λονδίνο με την Τότεναμ (στο 5.50!). Επειδή δεν είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση (ούτε στοιχηματική, ούτε ψυχολογική, ούτε σωματική) δεν θέλω να ανοίξω το παιχνίδι μου. Ας κάνει όμως μία ακόμα προβληματική εμφάνιση η Τότεναμ, ας κουραστεί κι άλλο. Οπως καταλαβαίνετε είναι ήδη σταμπαρισμένη για την Κυριακή. Θα πορευθώ με ΠΑΟΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν τους έχω δει τους Κροάτες, έχω δει όμως τη Σέλτικ. Και εξακολουθεί να μην πείθει. Αν το διπλό ήταν ως το 3.00 (όσο θεωρώ ότι έπρεπε να είναι) δεν θα έπαιζα. Ομως, στο 3.50, την κρατάω.
Δύο μονά αποδεκτά, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ρίχνω και κάτι ψιλά στη δυάδα. Ραντεβού το Σάββατο, στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.
Μονά και δυάδα
Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ 2 (3.00)
Σέλτικ – Ντινάμο Ζ. 2 (3.50)
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com.

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα