Υπερτεύχος η «King Bet» της Τρίτης!

Gazzetta team
Υπερτεύχος η «King Bet» της Τρίτης!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Υπάρχει ένας μύθος που συνοδεύει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Λέγεται ότι οι… μπούκηδες στήνουν πάρτι όταν μαζεύουν όλο το χαρτί, όπως έγινε στην πρεμιέρα των ομίλων, πριν από δύο εβδομάδες. Αμ, δε. Φάνηκε και από τους τζίρους που ακολούθησαν το αμέσως επόμενο Σ/Κ. Οταν ο κόσμος «στεγνώνει» και δεν έχει να τζογάρει, ουδείς χαίρεται. Οι απανταχού μπουκ λοιπόν ΔΕΝ μπορούν να πανηγυρίζουν σε τέτοιο μακελειό. Προτιμούν να σπάνε λίγα φαβορί, όχι το ένα πίσω από το άλλο. Πάμε λοιπόν να τους τα… πάρουμε τώρα. Ετσι συνηθίζεται, μην αλλάξουμε τις… παραδόσεις. Αν ανατρέξετε στα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών, θα διαπιστώσετε ότι η 2η αγωνιστική δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις. Θα το δείτε και στο κείμενο του Κοσμά Παπαϊωάννου (σελ. DNA), όπου καταγράφει τις επιδόσεις όλων των ομάδων. Διαβάστε το, έχει ενδιαφέρον.
Ενα από τα φαβορί που λέγαμε πριν, ο Ολυμπιακός. Αυτό δείχνουν οι αποδόσεις, έτσι «λέει» η εικόνα της 1ης αγωνιστικής και η τεράστια (από όλες τις απόψεις) νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οταν μπορείς να νικήσεις την πρωταθλήτρια Ισπανίας (και, να μην το ξεχνάμε, φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ), έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις φαβορί απέναντι στην πρωταθλήτρια Σουηδίας. Κι ας προέρχεσαι από γκέλα εντός συνόρων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία: αν πάρουν τρεις βαθμούς αύριο στο Μάλμε, μπαίνουν με αξιώσεις στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Αλλωστε, είναι εξαιρετικά πιθανό να μπουν σε θέση οδηγού στον 1ο όμιλο. Και, αυτόματα, αποκτούν ψυχολογικό (εκτός από βαθμολογικό) προβάδισμα.
Υπάρχουν αρκετά μεγάλα ματς σήμερα και αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από πού να ξεκινήσουμε; Λόγω ονομάτων, μάλλον το Παρί Σ.Ζ. – Μπαρτσελόνα είναι το κορυφαίο. Ή μήπως το Σίτι – Ρόμα; Ή το Ατλέτικο – Γιουβέντους; Εσείς βάλτε τα σε όποια σειρά θέλετε, μαζί με το ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ, που -βάσει αποδόσεων- είναι από τα πλέον αμφίρροπα του διημέρου.
Μεθαύριο στρέφουμε την προσοχή μας στις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Με την ευχή να πανηγυρίσουμε ισάριθμες νίκες. Ούτε η Εστορίλ ούτε η Γκινγκάμπ ούτε η Παρτίζαν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους δικούς μας εκπροσώπους. Κι αν έχετε αντιρρήσεις (για τους Σέρβους, προφανώς), απλώς σας… παραπέμπουμε στη φετινή (πέρα από κάθε πρόβλεψη) του Αστέρα Τρίπολης, που όχι μόνο πέταξε έξω νωρίς μια γερμανική ομάδα (τη Μάιντζ), αλλά στην πρεμιέρα έφυγε με μάγκικη ισοπαλία από την έδρα της Μπεσίκτας. Οσο για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αρκεί να κάνουν τα αυτονόητα. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει…
Να πούμε στα γρήγορα και τι άλλο έχει το κουπόνι; Πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, Μεξικό, συν σκόρπια ματς από Σκωτία, Σουηδία, Αργεντινή, Ιρλανδία, Βραζιλία και Αμερική. Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να είστε ενημερωμένοι πριν ποντάρετε. Ρεπορτάζ, στατιστικά, προτάσεις, live στοίχημα, πίνακες, παραδόσεις, διαιτητές. Εσείς βάλτε τη δική σας γνώση (και, φυσικά, το χρήμα). Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με «καυτά» ντέρμπι.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος:Επιλογές απ' όλο το Τσάμπιονς Λιγκ!
Billaras (Betsellers): Ας μην σκέφτεται το Φάληρο
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Τζάμπα… Μάγκατ!
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Η παγίδα της Μάλμε
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Η Παρί σπάει... το ρόδι
Γιώργος Δήμητσας (Betplayer): Με στυλ… ελληνικό
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Τριάδα… σεντονιού
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Απόλυτος στόχος η Ευρώπη για τη Σέλτικ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Ξέρει ο Μουρίνιο
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Μακριά από σημεία στο Τσάμπιονς Λιγκ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Τρία διπλά η Τσέλσι
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Αποδοκιμασίες για Φρίντμαν στην Μπόλτον
Γιώργος Χαϊκάλης: Οριακό ματς για την Παλμέιρας
Πάνος Κραψίτης: Στο πίτσινγκ η πρόκριση
Μάρκος Xάννα: Εμβόλιμα… ντέρμπι
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Η τελευταία ευκαιρία
Πάνος Κοτσιμπός: Αγριεύει η Αμπερντίν
Μίλτος Ζωγράφος: Ενα βήμα από την παραμονή
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Πούμας και Σάντος για την έκπληξη
Γιάννης Αλυσανδράτος: Βοήθεια... γειτόνοι!

Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα