Επιλογές από Ιταλία και Γερμανία

Gazzetta team
Επιλογές από Ιταλία και Γερμανία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις των Πάνου Γαρίδη και Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Σχολιάζοντας με συνάδελφο τα αποτελέσματα στη Σέριε Β το μεσημέρι του Σαββάτου και προσπαθώντας να κλείσουμε το στόμα μας από την έκπληξη για όσα είχαμε δει νωρίτερα, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: όποια ομάδα φέτος έχει πολλές απουσίες, κερδίζει. Το έκανε η Αβελίνο στη Λατίνα (2-1), η Φροζινόνε στο Λαντσιάνο (5-1), η Προ Βερτσέλι τη Βαρέζε (4-0). Το ίδιο τις προηγούμενες αγωνιστικές η Τσιταντέλα κόντρα στην Αβελίνο (3-1), η Κάρπι τη Βαρέζε (4-2), η Τερνάνα την Κροτόνε (0-2), η Κάρπι χτες στη Σπέτσια (2-1). Κι όλα αυτά, γιατί οι διαφορές μεταξύ σχεδόν όλων των ομάδων είναι πολύ μικρές, λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά. Οι περισσότεροι -ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ- θεωρούσαν ότι τουλάχιστον θα ξεχωρίσει η Κατάνια, όμως κι εκείνη ακόμα ψάχνεται. Ισως να το κάνει σύντομα πάντως με τον Σανίνο στον πάγκο της, όμως το πρώτο δείγμα ήταν αρνητικό απέναντι στη Μόντενα. Και το έργο για σημεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική, καθώς αποδεδειγμένα όλοι οι προπονητές ανακατεύουν την τράπουλα σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού παίκτες του επιπέδου στη Σέριε Β δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν με επιτυχία σε τρία ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Ορμώμενος και από την άποψη που εξέφρασα στην αρχή του κειμένου έχω επιλέξει τον άσο της Λιβόρνο απέναντι στη Βαρέζε. Οι Τοσκανοί έχασαν το Σάββατο στο ντέρμπι στο Μπάρι τον ηγέτη τους Εμερσον, που αποβλήθηκε, καθώς και τους ακραίους μπακ Λαμπρούγκι, Τσεκερίνι και τον εξτρέμ Σιλιγκάρντι που αποχώρησαν τραυματίες. Οι λύσεις στην άμυνα βγαίνουν οριακά στον Κάρμινε Γκαουτιέρι. Στο κέντρο της θα ξεκινήσουν ο Μπερναρντίνι και ο Γκονέλι (θα κάνει το ντεμπούτο του), ο Τζέμιτι στο αριστερό άκρο και ο Μοσκάτι στο αριστερό. Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι η Βαρέζε δείχνει μέχρι στιγμής τρομερά προβλήματα στην άμυνα έχοντας δεχτεί δύο εκτός έδρας τεσσάρες από Κάρπι και Προ Βερτσέλι, αν και στο δεύτερο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 21', ενώ σήμερα θα αγωνιστεί με τον τρίτο της τερματοφύλακα, τον 19χρονο Λα Γκόργκα, αφού οι δύο πρώτοι, Μπαστιανόνι και Περουκίνι έχουν τεθεί νοκ άουτ.
Η Μπάρι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο «Σαν Νικόλα» της Λιβόρνο. Ετσι και η ίδια μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, αλλά κι έλαβε τέλος η γκρίνια για τον Ντέβις Μάντζια και τις επιλογές του. Τη διαφορά στην κατηγορία κάνουν οι εκτός έδρας νίκες, ειδικά επί των ομάδων που θεωρούνται ασθενέστερες. Η Μπάρι έχασε στο... 95' το διπλό πριν από 10 ημέρες στο Φροζινόνε, όμως τώρα θα έχει την ευκαιρία να κάνει... σεφτέ στη Βιτσέντζα, απέναντι στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση στο «Ρομέο Μέντι». Συν τοις άλλοις οι «μπιανκορόσι» δεν έχουν πετύχει ούτε γκολ στα δύο φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους.
Τελευταία επιλογή μου από το πρόγραμμα στη Σέριε Β το goal/goal στο ματς της Τράπανι με τη Βίρτους Εντέλα, που προσφέρεται σε καλές αποδόσεις. Ο λόγος είναι φυσικά η αδυναμία που δείχνουν οι φιλοξενούμενοι στο σκοράρισμα: στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουν βρει δίχτυα μόλις μία φορά, όμως το θέμα είναι ότι δημιουργούν ευκαιρίες στους αγώνες τους. Η Τράπανι από την άλλη δεχτεί τέρμα και στα δύο φετινά ματς της στη Σικελία απέναντι σε Βιτσέντζα και Τσιταντέλα, δέχτηκε άλλα δύο στα πρώτα 20 λεπτά στο Κάρπι, ενώ από καθαρή τύχη δεν παραβιάστηκε η εστία της στην πρεμιέρα στην Πεσκάρα.
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΜΠΑΡΙ: 2 (2.19)
ΛΙΒΟΡΝΟ – ΒΑΡΕΖΕ: 1 (1.98)
ΤΡΑΠΑΝΙ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ: G/G (1.82)
Οσοι παρακολουθούν τη Μπουντεσλίγκα χρόνια, ξέρουν. Τα αποτελέσματα τα κυνηγάς με το τουφέκι. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη σε παιχνίδια που έχουν και μια (κάποια) αξία. Δεν είναι και το πιο… παντελονάτο πράγμα να καταφεύγεις συνεχώς στα γκολ, όμως αυτά είναι που πληρώνουν, αυτά είναι που έχουν συνέπεια στην εμφάνισή τους.
Ξεκίνημα από την Φρανκφούρτη όπου η παραπονεμένη Αϊντραχτ υποδέχεται την Μάιντζ. Η τελευταία εκτός από έναν εξαιρετικό στράικερ, τον Οκαζάκι, έχει κι άστρο. Μισή φάση και σκοράρει. Αυτή την ιστορία την έχουμε δει στα τρία από τα τέσσερα φετινά της παιχνίδια. Οι «κόκκινοι» θα βρουν παραπάνω από μία καλή στιγμή στην έδρα της Αϊντραχτ, συνεπώς θα σκοράρουν.
Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η γηπεδούχος που κάποια στιγμή με τόση γκρίνια που έχει ρίξει, θα πάρει και τα διαιτητικά σπόρια, κι ένα πέναλτι επίσης, της το χρωστάνε. Φυσικά και η λογική που επικρατεί δεν είναι «θα πάρουν σώνει και ντε πέναλτι». Απλά παίζει σαν σενάριο. Αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα βρουν δίχτυα οι «αετοί» είναι πως ο Σάαφ βρήκε ένα λειτουργικό επιθετικό σχήμα. Με τον Μάιερ δηλαδή στην κορυφή- κολώνα, τους Αϊγκνερ και Σεφέροβιτς εξτρέμ, που πατάνε περιοχή και τον Ινούι στην… κουλούρα.
Στην Τσβάιτελιγκα υπάρχει η αναμέτρηση της Σαν Πάουλι με την Μπράουνσβαϊγκ, στον γερμανικό Βορρά. Οι γηπεδούχοι από τη στιγμή που δέχτηκαν τρία γκολ από την Αουε, είναι ικανοί να δεχθούν γκολ από όλους. Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα τους, την ώρα που η Μπράουνσβαϊγκ έχει μόνο over και g/g στις τρεις εκτός έδρας παρουσίες της ως τώρα.
Οι «πειρατές» που θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό τους σερί, θα παίξουν επιθετικά, θα κυνηγήσουν το γκολ από το ξεκίνημα και κατά πάσα πιθανότητα θα το βρουν, ως συνήθως στο γήπεδό τους, μα ένα στημένο, μα ένα καλός συνδυασμός (βγάζουν πολλούς, απλά δεν τελειώνουν τις φάσεις), θα γίνει.
Σε ότι έχει να κάνει μα τα σημεία ο άσσος της Βέρντερ προσφέρεται σε τιμές… Jumbo. Εν αντιθέσει με τη διαφήμιση (που μας έχει σπάσει τα νεύρα χρόνια τώρα στα ραδιόφωνα), δεν εννοούμε χαμηλά, αλλά πάρα πολύ υψηλά.
Στο ένα και μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε η ομάδα της Βρέμης στο γήπεδό της, απέναντι στην Χόφενχαϊμ, έδειξε ένα πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο σε άμυνα κι επίθεση από ότι στα τρία εκτός έδρας που η κατάσταση ήταν «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Τα δοκάρια τη σταμάτησαν από το να κερδίσει.
Την ίδια ώρα η Σάλκε μετράει πληγές και απώλειες, Πολλές! Ντράξλερ, Μπόατενγκ απουσιάζουν και μάλλον το ίδιο ισχύει και για τους τρεις στόπερ πρώτης γραμμής. Ποιός θα κάνει παιχνίδι; Ποιός θα αμυνθεί; Επίσης, ποιος θα αντέξει την πίεση των έξι επίσημων αγώνων χωρίς νίκη; Το 2.80 «αγοράζεται».
Δυάδα
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΑΪΝΤΖ: G/G (1.72)
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: G/G (1.61)
Αξία
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΑΛΚΕ: 1 (2.80)
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα