Το ασιατικό χάντικαπ δίνει ενδιαφέρον

Gazzetta team
Το ασιατικό χάντικαπ δίνει ενδιαφέρον

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Στη Γαλλία, στα 3 από τα 4 ματς της ημέρας, οι γηπεδούχοι είναι φαβορί. Η Λιλ έπαιξε Πέμπτη στο Γιουρόπα κόντρα στην Κράσνονταρ, δείχνοντας και πάλι ότι δύσκολα κερδίζει, ακόμα κι όταν το κάνει. Αρα το 1.80 κόντρα στην σοβαρή Μονπελιέ δεν μου λέει κάτι. Ούτε το διπλό της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Λανς με συγκινεί, αφού οι «στεφανουά» χάνουν μεγάλο μέρος του θάρρους τους μακριά από το «Ζοφρουά Γκισάρ», όπως αποδείχτηκε για πολλοστή φορά την Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν. Μονακό και Παρί πιστεύω ότι θα κερδίσουν, βέβαια οι απλοί άσοι τους πληρώνουν 1.55 και 1.30 αντίστοιχα.
Η Μονακό έπαιξε Τρίτη και πήρε τα πάνω της με τη νίκη επί της Λεβερκούζεν, η Γκινγκάμπ έπαιξε Πέμπτη στη Φλωρεντία, όπου έχασε εύκολα παίζοντας με 10 παίκτες για πολλή ώρα, ενώ έχει και σαφώς πιο «ρηχό» ρόστερ από τους Μονεγάσκους. Πόνταρα στον άσο με ΑΗ -0.75 σε απόδοση 1.75, όπου πληρώνομαι (το μισό ποντάρισμα) ακόμα και σε νίκη της Μονακό με ένα γκολ διαφορά.
Λίγο μεγαλύτερο ρίσκο «σηκώνει» στον βραδινό άσο της Παρί. Η ομάδα του Μπλαν μακριά απ’ το Παρίσι δυσκολεύεται ακόμα, ωστόσο εντός έδρας αποκτά άλλη δυναμική. Εχει κάνει το «2 στα 2» απέναντι σε Μπαστιά και Σεντ Ετιέν με συνολικό σκορ 7-0, ενώ η Λυών εκτός έδρας μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με σκορ 2-1, από Τουλούζ και Μετς. Η Παρί θα παραταχθεί σχεδόν κομπλέ, η Λυών με σημαντικές απουσίες και πάλι σε όλες τις γραμμές (Μπίσεβατς, Φοφανά, Γκρενιέ, Μπενζιά), νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο στο 1.95 του άσου της Παρί με χάντικαπ -1.5. Πιθανό και το over, κοντά στο 1.90 κινείται το over 2.75 όπου πληρώνεσαι το μισό ποντάρισμα εφόσον μπουν μόνο 3 γκολ.
Στην Ολλανδία, είχα γράψει από χθες για τα διπλά (και το Χ2) της Χέρενφεν (4.50+) και της Τσβόλε (3.50+). Η πρώτη προηγήθηκε στο Αρνεμ, αλλά δεν κέρδισε (1-1), η δεύτερη, που είναι καλύτερη ομάδα, θα πετύχει την Αλκμάαρ άνω-κάτω σήμερα, άρα το διπλό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πόνταρα στο DNB της Τσβόλε (2.67).
Στο Βέλγιο, το over της Βέστερλο βγήκε πανηγυρικά χθες (6-1), σήμερα αν αξίζει κάτι είναι η κόντρα της Σταντάρ, που δεν σημαίνει ότι έγινε και πάλι ομάδα επειδή κέρδισε την Πέμπτη την Ριέκα. Κοντά στο 2.00 κινείται το 1Χ της ανεβασμένης Μπέβερεν. Ούτε στη Λόκερεν θα πόνταρα, αφού έπαιξε δύσκολο ματς στη Βαρσοβία την Πέμπτη. Για όσους κυνηγούν τα Χ, η αντίπαλός της, η Μαλίν, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία…
Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα