Σημεία από Ιταλία και Γερμανία

Gazzetta team
Σημεία από Ιταλία και Γερμανία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του «Ιταλού» Πάνου Γαρίδη και του «Γερμανού» Γεράσιμου Μανωλίδη από το kingbet.net.
Δεν θυμάμαι πολλά Σάββατα όπως το σημερινό που έχω σημειωμένες πέντε επιλογές για ποντάρισμα. Πέντε επιλογές σε σύνολο 11 αγώνων είναι τεράστιο νούμερο, όχι συνηθισμένο για τα δικά μου δεδομένα. Στις 7.00 το απόγευμα κοντράρονται στο «Ντίνο Μανούτσι» η Τσεζένα με την Εμπολι. Τα δεδομένα του αγώνα τα ανέφερα στην ανάλυση, αλλά και στην εκτίμηση. Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που πρόκειται να κινδυνεύσουν και κατ’ εμέ στο τέλος θα υποβιβαστούν. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το σετ των αποδόσεων δίνει στον εκάστοτε γηπεδούχο γύρω στο 2.20. 2.10 ήταν η δική μου τιμή. Στην Ιταλία παίζει στο 2.65, στο εξωτερικό πλέον στο 2.80. Μέχρι και ο άσος στο DNB προσφέρεται στο 1.90! Τους λόγους δεν μπορώ να τους εξηγήσω. Ισα ίσα που σήμερα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η πεποίθησή μου γι’ αυτόν, όταν οριστικοποιήθηκαν και οι απουσίες των Μακαρόνε και Μχεντλίτζε από πλευράς Εμπολι. Τον έχω ποντάρει δυνατά και περιμένω να δω, αν έπιασα εγώ τους μπουκ κορόιδο ή αυτοί εμένα.
Οταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα έβγαλε την 3η αγωνιστική Μίλαν – Γιουβέντους, στις τάξεις των «ροσονέρι» πρέπει να ακούστηκε ένα εκκωφαντικό «ωχ». Ο λόγος ήταν φυσικά ότι η ομάδα προερχόταν από απανωτές σφαλιάρες στα φιλικά προετοιμασίας, που είχαν προκαλέσει απογοήτευση και συλλογισμό για το κατά πόσον ο Πίπο Ιντζάγκι μπορεί να σηκώσει το βάρος του πάγκου των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Χρειάστηκαν να περάσουν μόλις δύο αγωνιστικές για να επιστρέψει η αισιοδοξία στο Μιλανέλο και ορισμένοι να μιλούν πλέον ακόμα και για διεκδίκηση του τίτλου. Στην πρεμιέρα ήρθε το άνετο 3-1 επί της Λάτσιο και την περασμένη Κυριακή το απίστευτο 5-4 εκτός έδρας επί της Πάρμα. Οση χαρά όμως προκάλεσαν τα οκτώ γκολ που σημείωσε η Μίλαν στα 180 πρώτα λεπτά του φετινού πρωταθλήματος, άλλο τόσο προβληματισμό έφεραν τα 5 τέρματα παθητικό που θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα. Και σήμερα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα λόγω των απουσιών του γκολκίπερ Ντιέγκο Λόπεθ και των στόπερ Αλεξ και Μπονέρα.
Η Γιουβέντους δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία πρώτα επίσημα φετινά παιχνίδια της απέναντι σε Κιέβο, Ουντινέζε, Μάλμε. Είναι φυσικά δεδομένο ότι θα δεχτεί πολύ μεγαλύτερη πίεση στο «Σαν Σίρο», όμως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι η άμυνά της είναι μακράν η κορυφαία της χώρας. Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και λόγω της παρουσίας του Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα ήθελε θέλει να πάρει εκδίκηση για τον τρόπο με τον οποίο απολύθηκε πέρυσι από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», επιλέγω το διπλό.
Η πορεία της Κατάνια τις πρώτες αγωνιστικές θυμίζει πολύ την αντίστοιχη περσινή της Παλέρμο στη Σέριε Β. Η τελευταία ξεκίνησε τη χρονιά με τον Τζενάρο Γκατούζο πριν αυτός απολυθεί άμεσα και στη θέση του έρθει ο Μπέπε Ιακίνι, που την οδήγησε με... περίπατο στη μεγάλη κατηγορία. Ετσι και φέτος η Κατάνια άρχισε τη σεζόν με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών έφεραν την απομάκρυνσή του. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Μπέπε Σανίνο, που μοιάζει αυτή τη στιγμή ο καταλληλότερος για να επαναφέρει τους Σικελούς στο δρόμο των επιτυχιών. Το ντεμπούτο του θα γίνει σήμερα στην αναμέτρηση με τη Μόντενα στο «Αντζελο Μασιμίνο». Η τελευταία απογοητεύει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Ηταν τραγική στο μοναδικό παιχνίδι της εκτός «Αλμπέρτο Μπράλια», ενώ χρειάστηκε γκολ στο 90' για να νικήσει την περασμένη εβδομάδα την Προ Βερτσέλι, που έπαιζε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο. Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να πετύχει σήμερα η Κατάνια την πρώτη φετινή νίκη της.
Σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη έχει και η πρωτοπόρος Περούτζια που υποδέχεται τη Βιτσέντζα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η πιο αδύναμη ομάδα στη Σέριε Β, ενώ αξίζει επίσης το ρίσκο και στον άσο της Μπολόνια απέναντι στην Κροτόνε, με τους «ροσομπλού» να δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους έπειτα από το διπλό στην Πεσκάρα και να περιμένουν από μέρα σε μέρα τα ευχάριστα στο διοικητικό μέτωπο. Αποφάσισα εντέλει όμως να τους αφήσω και τους δύο κυρίως λόγω αποδόσεων (1.58 και 1.67, αντίστοιχα).
ΤΣΕΖΕΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ: 1 (2.79) ή 1 DNB (1.90)
ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2 (2.27)
ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ: 1 (1.99)
Είναι άξια θαυμασμού η όρεξη που έχει ο Γιούργκεν Κλοπ να βγάζει νέα πράγματα και να μεγαλώνει (ηλικιακά και ποδοσφαιρικά) μια νέα εκδοχή παικτών στην Ντόρτμουντ. Αυτό το transition που έχει η Μπορούσια, η ευκολία δηλαδή με την οποία φτάνει στην μεγάλη περιοχή και η ταχύτητα με την οποία εκτελεί τις επιθέσεις της δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό σε καμία άλλη ομάδα της Ευρώπης. Το είδαμε πάλι απέναντι στην Αρσεναλ.
Η Μάιντζ μπορεί να κέρδισε την περασμένη εβδομάδα την Χέρτα, όμως επ’ ουδενί δεν έπεισε ότι τα προβλήματα που έχει από τη αρχή της σεζόν ξεπεράστηκαν. Γενικώς, δεν έχει σχέση με την περυσινό σύνολο και όσο στον πάγκο είναι ο Χιούλμαντ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Βέβαια το… κοντέρ λέει τρία ματς αήττητη, πέντε βαθμοί στο σακούλι και πλέον ο αποκλεισμός από τον Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά κι αυτός στο Κύπελλο Γερμανίας έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν. Θα είναι αποτέλεσμα παράταιρο στο φύση να δούμε την Μπορούσια (αυτή των τελευταίων αγώνων) να μην κερδίζει στο γήπεδο των «κόκκινων».
Η Αουγσκμπουργκ λέει πληρώνει 1.90 για να κερδίσει την Βέρντερ. Η Βέρντερ πληρώνει επίσης 1.90 για να μην χάσει από την Αουγκσμπουργκ. Απλή μαθηματική είναι η σκέψη. Δηλαδή, θα ποντάρουμε σε μία ομάδα που έχει κερδίσει 1/3 και όχι σε μία άλλη που δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 3; Οχι βέβαια!
Η Βέρντερ μάλιστα έχει κρατήσει το αήττητό της και σε… αντίξοες συνθήκες, αφού έχει μείνει πίσω στο σκορ σε όλα τα ματς. Τα παλεύει, τα κυνηγάει, δεν τα παρατάει. Και εν κατακλείδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς μεγάλες διαφορές, καλύτερα να στηριχθούμε σε δύο αποτελέσματα, παρά σε ένα.
Νέος κόουτς στο Αμβούργο. Μάλιστα. Και τι να κάνει δηλαδή ο άμαθος και αμούστακος Γιόζεφ Τσίνμπαουερ; Ακόμα και… transformers να έβλεπε μικρός, να μεταμορφώσει μέσα σε λίγες μέρες την ομάδα του λιμανιού μοιάζει απίθανο. Επειδή όμως ο νέος κόουτς πάντα φέρνει μια ένεση ψυχολογίας, έναν άνεμο αλλαγής ένα γκολ απέναντι στην Μπάγερν ίσως και να το βρει το Αμβούργο που ως τώρα δεν έχει ανοίξει επιθετικό λογαριασμό.
Καλά για τα μετόπισθεν δεν το συζητάμε. Θα δεχθεί και μάλιστα περισσότερα από ένα. Και μη σας ξεγελάει το ότι στα προηγούμενα δύο ματς η Μπάγερν δεν δέχτηκε γκολ. Εντός έδρας καλά τα πάει σε αυτό. Μακριά από τη ζέση του Μονάχο, ακόμα… ελέγχεται.
Παράδοση στα under έχουν παραδόξως Σάλκε και Αϊντραχτ, όμως με τις απουσίες που έχουν και οι δύο από τη μέση και μπροστά, μοιάζει απίθανο να συνεχιστεί αυτό το συνήθειο. Η αναμέτρηση γέρνει προς τα δεξιά, όμως κατά κύριο λόγο είναι από αυτές που… ξεκινούν από το 1-1. Απλά το γκολ/γκολ δεν πληρώνει. Συνδυαστικά με over όμως, δίνει το κατιτίς της. τέτοιες φύσεως αναμέτρηση μοιάζει να είναι και στην Τσβάιτελιγκα, αυτή ανάμεσα στην Μόναχο 1860 και την Ινγκολσταντ.
Μια άρρωστη, αγνώριστη -και για την ώρα χειρότερη από την περσινή- Στουτγάρδη έχουμε παρακολουθήσει. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει, κάποιο παιχνίδι θα της βγει. Θα είναι αυτό με την Χόφενχαϊμ; Αγνωστο, όμως αξίζει να πληρώσουμε για να μάθουμε με τον άσσο να πληρώνει 2.60.
Μονό: ΜΑΪΝΤZ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2 (1.61)
Δυάδα: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ G/G (1.80) και ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ G/G (1.80)
Αξίες: ΣΑΛΚΕ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ (OVER & G/G) 1.95, ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ Χ2 (1.90), ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 (2.60)
Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθεί για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!
 

Τελευταία Νέα