Η «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Η «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Μια χαρά ήταν το τριήμερο που πέρασε. Ποδοσφαιρικά, βέβαια. Στοιχηματικά, όχι και τόσο, καθώς στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε μακελειό και λίγοι βγήκαν αλώβητοι από τον πόλεμο με τους μπουκ. Τώρα, για τρεις εβδομάδες περίπου ξεχνάμε τα… σεντόνια και στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τούτο το weekend. Και μάλιστα, με πολύ μεγάλα ματς σε όλο τον πλανήτη μπάλα. Εσείς ποιο θα βάζατε πρώτο στη λίστα ενδιαφέροντος; Το Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι ή το Μίλαν – Γιουβέντους; Εμείς στην «KING BET» αναδείξαμε ένα άλλο, λιγότερο εμπορικό, αλλά εξίσου συναρπαστικό. Μπορείτε να γυρίσετε στη σελίδα 27 για να δείτε (και να μάθετε) το πιο… κοντινό ντέρμπι στον κόσμο. Πιο κοντινό, δεν γίνεται…
Πάμε να βρούμε τους πρωταγωνιστές των δύο αγώνων που αναφέραμε πιο πάνω; Στο «Ετιχαντ», το απόγευμα της Κυριακής, ο Φρανκ Λάμπαρντ θα βιώσει την πιο… περίεργη εμπειρία της καριέρας του. Πώς μπορεί να νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε επί 13 χρόνια τη φανέλα της Τσέλσι και τώρα τη βρίσκει απέναντί του; Θα το μάθουμε όταν κληθεί να απαντήσει, άσχετα αν ο Πελεγκρίνι τον προτιμήσει ή όχι για τη βασική 11άδα της Σίτι. Για τον 36χρονο άσο, τούτη είναι η πρώτη (και τελευταία, καθώς όταν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον β’ γύρο, αυτός θα έχει περάσει τον Ατλαντικό) φορά που θα παίξει κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του, με την οποία αγωνίστηκε σε 429 ματς και μάλιστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» υπάρχει ένα (μόνιμο) πανό για χάρη του.
Ιδια περίπου και τα συναισθήματα για τον Φιλίπο Ιντζάγκι, που φέτος κλήθηκε να καθίσει σε έναν από τους πλέον ηλεκτρικούς πάγκους της Ιταλίας. Ο «Πίπο» μετράει μόλις δύο αγώνες ως προπονητής της Μίλαν, αλλά κατάφερε ήδη να «κερδίσει» τους φίλους της ομάδας με το επιθετικό ποδόσφαιρο που διδάσκει στους παίκτες του. Κι αν αύριο το βράδυ κερδίσει και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας του, κόντρα στη Γιούβε (την οποία υπηρέτησε 4 χρόνια, φτιάχνοντας το όνομά του), τότε θα έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη νέα πρόκληση που του ανατέθηκε. Α, και μια… λεπτομέρεια με σημασία: στον απέναντι πάγκο θα κάθεται ο πρώην της Μίλαν, ο Αλέγκρι, που έφυγε με άσχημο τρόπο από το «Σαν Σίρο».
Υπάρχουν και κάποια… ξεπεσμένα ντέρμπι σ’ αυτό το κουπόνι, που άλλες εποχές προκαλούσαν τεράστιο ενδιαφέρον. Οπως το Αμβούργο – Μπάγερν, το Παρί Σ.Ζ. – Λυών, το Φέγενορντ – Αγιαξ και το Φλαμένγκο – Φλουμινένσε, ενώ αν δεν το παρατηρήσατε, στη δική μας Σούπερ Λίγκα, τα 8 από τα 9 ματς διεξάγονται σε γήπεδα της περιφέρειας! Ξεχάσαμε κάτι; Ναι. Τη νέα στήλη Live Betting (έκανε… εγκαίνια την περασμένη εβδομάδα) που τα πήγε περίφημα στο… ντεμπούτο της και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε σε τέσσερις μέρες φουλ πρόγραμμα και πάνω από 150 μεσοβδόμαδους αγώνες!
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Βρίσκει πατήματα η Γιουνάιτεντ
Billaras (Betsellers): Ανεβάζουμε τη μίζα
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Τέσσερις θέσεις, πέντε μνηστήρες
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Αρχισαν οι μουρμούρες
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Κυνηγώντας τα λάθη του μπουκ
Γιώργος Δήμητσας (Betplayer): Ωρα για Νίκη (Βόλου)
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Με Μελέτη (όχι… Ελεονώρα!), ένστικτο και έμπνευση
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Φαβορί άσοι και αουτσάιντερ over
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Αμφίσκορα στο Νησί
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Πληρώνει, αλλά δεν σκοτώνει η Μπάγερν
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Μόλις 33% για τα φαβορί στην Μπουντεσλίγκα
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: «Αλαλούμ» στη Νιούκαστλ!
Γιώργος Χαϊκάλης: Ζε Τεοντόρο τέλος από την ABC
Πάνος Κραψίτης: Ωρα για ρεβάνς
Bαγγέλης Λυκάκης: Βγάζει ενέργεια η Βαλένθια
Πάνος Γαρίδης: Σύγκρουση αναμνήσεων στο Μιλάνο
Γεράσιμος Μανωλίδης: Νέα αρχή για το Αμβούργο
Νίκος Μπέλτσος: Τα λογικά και τα παράλογα
Γιάννης Μακρατζάκης: Με υπηρεσιακούς Ξάνθη και Νίκη
Μάρκος Xάννα: Τα φώτα στο «Ντέβα»
Χρήστος Στεργίου: Η πρώην και η νυν
Αχιλλέας Κρόκος: «Λίγη» εντός έδρας η Αλταχ
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Η Ιντεπεντιέντε αναζητά την κορυφή
Πάνος Κοτσιμπός: Εκνευρισμός στη Φόλκερκ
Σταμάτης Δημάκης: Η ώρα της Πίτερχεντ
Σάββας Σπανούδης: Ξανά τελευταία η Τούρκου
Μίλτος Ζωγράφος: Παίρνει «φωτιά» το Μπέργκεν
Γιώργος Ραπτάκης: Σε κρίση η Μπέτις
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Με οδηγό την παράδοση η «μάκινα»
Γιάννης Αλυσανδράτος: Ετοιμη για ρεβάνς η Ντάνταλκ
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα