Ασ'τον τρελό στην τρέλα του!

Gazzetta team
Ασ'τον τρελό στην τρέλα του!

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Billara από το betsellers.com.
Πριν οι διαιτητές λαλήσουν τρις (και όχι οι κόκκορες), πριν δηλαδή λήξουν καν τα χθεσινά παιχνίδια, αυτά που λέγαμε τόσο καιρό τα ζήσατε ξανά. Αναρωτιέμαι, υπάρχει άνθρωπος χθες που να κέρδισε παρολί; Μάλλον όχι. Αν στα πέντε “μεσαία” φαβορί σπάνε τα τέσσερα (Μπενφίκα, Λεβερκούζεν, Γαλατά, Ατλέτικο, πέρασε μόνο η Ντορτμουντ), τότε ο “παρολάκιας” έχει πάει άκλαφτος. Ε, οκ, πέρασαν τα...θηρία, Λίβερπουλ-Γιούβε-Ρεάλ, τα...ένα και τίποτα και μάλιστα άγιο είχε και η Λίβερπουλ.
Το Champions League εν ολίγοις έδειξε...τι μέρος του ποδοσφαίρου είναι. Ολοι νομίζουν ότι το κατέχουν, τελικά η μπάλα φροντίζει πάντα να τους διαψεύδει. Με κορυφαίο παράδειγμα χθες τον Ολυμπιακό! Αν ρωτάγατε χίλιους οπαδούς των “ερυθρολεύκων” την ερώτηση “ριχνεις τρίμπαλο στην σπανιόλα;” θα σε… περνάγαν γιά τρελό και οι πλέον φανατικοί. Τρία γκολ; Το 20% πίστευε σε οριακή νίκη, άλλο ένα 30-40% μίλαγε γιά ισοπαλία υπερπολύτιμη και οι άλλοι γιά τιμητική ήττα. Τρίμπαλο όμως δεν “έβλεπε”...κανείς. Κι όμως, ήρθε! Γιά να καταλάβετε τι σημαίνει ποδόσφαιρο, ξέρετε πόσα χρόνια είχε να φάει τρία γκολ στην Ευρώπη η Ατλέτικο; Γιά...μαντέψτε! Από τον...Αρη του Κούπερ, εκείνο το φοβερό και αξέχαστο 2-3 μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν, χειμώνας του 2010. Δηλαδή η ομάδα που εδώ και μιά πενταετία έχει πάρει 2 Europa League, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, που σακατεύει Ρεάλ και Μπάρτσα και πέρυσι άγγιξε την ..μεγάλη κούπα γιά 30'', έχει αρπάξει δύο μονάχα τριάρες από...ελληνικές ομάδες!
Χθες η Ατλέτικο ήταν αγνώριστη, το μεγάλο της όπλο πήγε περίπατο, η γνωστή της ομοιογένεια. Ασύνδετη, νευρική, με παιδαριώδη λάθη. Τρία 24ωρα πριν έδινε σεμινάρια στο Μπερναμπέου, χθες τα..ξέχασε. Και ο Ολυμπιακός; Κέρδισε ένα ματς ενώ είχε τουλάχιστον δύο παίκτες αρνητικούς. Τον Αφελάι (παρά το γκολ δεν έκανε τίποτα απολύτως, μόνο λάθη) και τον Αμπιντάλ (κάκιστες τοποθετήσεις και αντιδράσεις, κακές συννενοήσεις με τον Μποτία). Και η χαρά του θριάμβου δεν πρέπει να τα σκεπάσει αυτά, ειδικά του Αμπιντάλ που μάλλον...δεν μπορεί ως σέντερ μπακ. Ο Αφελάι θα ανέβει, αλλά το άλμα του Αμπιντάλ δεν μπορεί να ανέβει....
Φυσικά, δεν έγινε θαύμα και ήρθε το 3-2. Γιατί στον αντίποδα είχε και δύο...μοτέρ ο Ολυμπιακός. Εκεί κρίθηκε το ματς. Ο Μανιάτης (αυτό το ξέραμε) και ο Μιλιβόγεβιτς. Το παιδί αυτό έβγαλε μάτια. Τρόμερός, απίθανος, ασταμάτητος, ενέργεια γιά πέντε μαζί είχε. Και μπράβο του.
Συνολικά, είδατε ότι στο σεντόνι (και γενικά στη μπάλα) δεν υπάρχει η φράση “δεν γίνεται αυτό”. Την λέμε όλοι, αλλά είναι μιά...χαζομάρα. Η πρωτάρα Λουντογκόρετς πήγε στο Ανφιλντ και άγγιξε το μπαμ, έχασε με πέναλτι στο 93'. Τι άλλο να πούμε;
Γι αυτό λοιπόν κι εγώ θα παραμείνω....ο τρελός του χωριού. Ας αγχώνεται όποιος θέλει με την κάθε Γαλατά. Εγώ “αγχωνόμουν” με τη Λιντς και την Κρου και την Τσέστερφιλντ! Οταν καιγόντουσαν τα παρολί παντού, εγώ είχα τρία μεγάλα αουτσάιντερ που..δεν έχασε κανένα! Πήρα τη Λιντς με ανατροπή, η Τσέστερφιλντ...λίγο ήθελε από 3-0 όταν το γύρισε σε 3-3, η Κρου προηγήθηκε αλλά έμεινε στο 1-1. Και γιά την ιστορία, το 4ο που οριακά άφησα, η Λούτον, έμεινε κι αυτή στο Χ (0-0) αλλά ήταν τρομερή, την φρέναρε ο γκολκίπερ της άλλης ομάδας (δείτε πχ τι γράφει στο πρόλογο του report του BBC: “ Υork's Michael Ingham pulled off four excellent saves as he helped to earn his side a point against Luton”.
Δοκάρι λοιπόν χθες. Τόσο δα ήθελε να γίνει και...πάρτι. Αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Το αντίθετο. Εβγαλα και τα...τσιγάρα της εβδομάδας (που θα τα...ξαναπαίξω σήμερα), χαλαρά και ωραία.
Και πάμε στο σήμερα-αύριο... Δεν “ψοφάω” και να παίξω, αλλά κάτιτις μου αρέσει. Σήμερα βασικά έχω...καρφωθεί με την Σίτι. Φυσικά, ΌΛΑ κρίνονται από την απόδοση. Επεσε λίγο το διπλό, είναι στο 5.25 αλλά και πάλι μεγάλο είναι. Πολύ μεγάλο. Το 2-3 του 2013 δεν είναι μακρινό. Το δικό μου estimation γιά το ματς ήταν στο 4.00, κάπου εκεί. Αρα το 5.25 το θεωρώ (και είναι) λάθος. Η Μπάγερν δεν θα έχει Ριμπερί, κατά 90% ούτε Ρόμπεν (ειδικά γι αυτόν, θα περιμένω με αγωνία 11αδες). Και φυσικά ούτε Σβάινστάιγκερ, ούτε Μπαρτστούμπερ, ούτε Χάβι Μαρτίνεζ. Θα ήθελα να έχει Γιόβετιτς η Σίτι, αλλά οκ, η απόδοση με υπερκαλύπτει. Δεν θα έρθει; Με γειά του και χαρά του. Κατ' εμέ έχουν λάθος οι μπουκ και παίζω με αυτό. Αν ήταν πχ στο 4.00 το διπλό, δεν θα έγραφα λέξη. Αν (λέμε τώρα) ο άσος ήταν στο 2.25, θα έγραφα γιά άσο. Ολα κρίνονται από την ζυγαριά φόρμα/βάρος/απουσίες ομάδας-απόδοση.
Σημερινό τίποτα άλλο ή...μάλλον κάτι ακόμα. Γιά να πω την αλήθεια κοίταξα πολύ ώρα την (αγαπημενη) Σάο Πάολο του (αγαπημένου) Ραμάλιο. Το'χω ξαναγράψει, είναι μακράν ο κορυφαίος βραζιλιάνος τεχνικός. Επειδή δεν έχει πάει στην Εθνική ή στην Ευρώπη, πολλοί δεν τον μετράνε. Κι όμως, είναι αυθεντία. Και η Σάο Πάολο έχει ...μυριστεί αίμα. Δυστυχώς έχουμε περίπτωση...χθεσινής Μίντλεσμπρο. Τα αρχικά 2.80 είναι πλέον στο 2.50. Και σκάλωσα...
Αυριο τώρα. Παρότι υπάρχουν και 2-3 σωστά φαβορί (Γκλάντμπαχ, ΠΑΟΚ), δεν παίζω φαβορί. Μακριά κι αγαπημένοι. Αυτές που μπήκαν στο μικροσκόπιο ήταν οι Σέλτικ, Τραμπζονσπόρ, Αστρα, Ντιναμό Μόσχας, Ριέκα. Τι κοινό έχουν οι τρεις από τις πέντε; Παίζουν με ομάδες που πάνε άσχημα ή τραγικά στο πρωτάθλημά τους. Η Σταντάρ άρπαξε πέντε. Η Μέταλιστ...άλλα πέντε. Ο ΠΑΟ έχασε στην Μυτιλήνη και δεν βλεπόταν. Τα μείον μου; Δεν έχω εικόνα γαμώτο. Δηλαδή οκ, ξέρω τα χάλια της Σταντάρ, αλλά δεν έχω δει ποτέ την Ριέκα. Ξέρω τι γίνεται στην Ουκρανία, σε ουδέτερο η Μέταλιστ, αλλά δεν έχω δει φέτος την Τραμπζονσπόρ. Ποντάρω μονάχα στον... Χαλίλχοτζιτς, ξέρετε τι ομάδες φτιάχνει, σου βγάζουν τα συκώτια, είδατε και την Αλγερία στο Μουντιάλ. Με χάλασαν κι άλλα πράγματα. Πχ, άξαφνα θα λείψει ο Βαλμπουενά αύριο στη Λεωφόρο. Σκωληκοειδίτιδα! Και θα παίξει τελικά ο Σιλντεφελντ με τον ΠΑΟ. Αν συνέβαινε το ανάποδο, θα κρατούσα ζεστά το διπλό. Στην Αστρα, την ρουμάνικη, μαθαίνω κάτι γιά νεύρα παικτών που είναι απλήρωτοι. Οσο γιά το Σάλτσμπουργκ-Σέλτικ; Οκ, εδώ είναι καθαρά απόδοση και κοντρα της αυστριακής που ναι μεν είναι...σκάλες πάνω από την σκωτσέζα, αλλά είναι και σε σοκ. Μετά την φάπα από την Μάλμε, δεν σηκώνει κεφάλι, απανωτές ήττες.
Τώρα πως θα τα...ανακατέψω όλα αυτά; Η λογική λέει “μονά αποδεκτά Σίτι και Σέλτικ”. Και μετά...κάποιο trixie. Βγαίνει όμως trixie; Τραμπζόν μιά, Ριέκα δύο, η...τρίτη ποιά να είναι; Θα ήταν Ντιναμό, αλλά είπαμε. Θα ήταν Σάο Πάολο, αλλά είπαμε. Θα ήταν Αστρα, αλλά...είπαμε. Εχω σκαλώσει!
Το σκέφτηκα λίγο και κατέληξα. Εφ' όσον δεν θέλω να παίξω πολλά (το αντίθετο), θα αφήσω έξω την Σέλτικ (δεν με πείθει κιόλας, θα ήταν “μονόπατο” στοίχημα κόντρας), θα βάλω μέσα με βαριά καρδιά (ελέω απόδοσης) την Σάο Πάολο και θα πάω σε ένα μονό (Σίτι) και ένα trixie με Σάο Πάολο, Ριέκα, Τραμπζονσπόρ. Και τέλος. Ξανά κουμάρι το Σάββατο. Χαλαρό παιχνίδι φυσικά.
Το πλήρες άρθρο μου στο betsellers.com.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα