Ο νέος, ο παλιός, το διπλό και τα over

Gazzetta team
Ο νέος, ο παλιός, το διπλό και τα over

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Γιάννη Μακρατζάκη από το kingbet.net.
Ο ενθουσιασμός που υπάρχει στη Νίκη Βόλου είναι δεδομένος, όπως και η στήριξη του κόσμου που αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρόν στο Πανθεσσαλικό. Οι πιτσιρικάδες του Φλουτ έδειξαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι διαθέτουν θράσος, ταλέντο και ταχύτητα, την στιγμή που ο Ατρόμητος προβλημάτισε και πάλι κόντρα στον Πλατανιά. Και διαβάζοντας τα παραπάνω, οι περισσότεροι θα περιμένουν να σας μιλήσω για την απόδοση του άσου. Εγώ όμως θα πάω στο διπλό.
Καλός ο ενθουσιασμός, ο κόσμος και ο νέος που είναι ωραίος, αλλά βλέποντας τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά σε ποιότητα - εμπειρία και ο παλιός είναι αλλιώς. Εκτιμούσα το διπλό στο 1.80 και είχα αποφασίσει να το ποντάρω στο 1.90+. Από την στιγμή που το βρήκα στο 2.10, δεν είχα κανένα ενδοιασμό. Ξαναγράφω ότι είναι ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα δούμε πολλά «περίεργα» αποτελέσματα, καθώς οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Οπότε προφανώς δεν μιλάμε για ένα διπλό που «ζμπρώχνεις» ότι έχεις και δεν έχεις, θέλει ηρεμία…
Από τα υπόλοιπα, βλέπω καλές πιθανότητες να δούμε γκολ (over) σε Λεωφόρο, Ξάνθη, Περιβόλια (με αυτή την σειρά) σε αποδόσεις 1.90, 2.30, 2.25 αντίστοιχα. Ένα συστηματάκι να ζητάμε 2άδες θα μπορούσε να σταθεί.
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα