Οι ρυθμοί (και οι σφυγμοί) παραμένουν ίδιοι

Gazzetta team
Οι ρυθμοί (και οι σφυγμοί) παραμένουν ίδιοι

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betseller.com.
Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τα όσα λέγαμε τις προηγούμενες ημέρες. Εξακολουθούμε να παίζουμε ακόμα χαλαρά, εξακολουθούμε να ψάχνουμε τα πατήματά μας (όπως και οι ομάδες). Το ότι μπήκαν κάποιες μονάδες στην άκρη, δεν σημαίνει ότι ορμάω. Είναι μια καβάτζα αλλά με λάθος διαχείριση, η καβάτζα θα εξαφανιστεί χωρίς να το χουμε πάρει χαμπάρι. Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση λοιπόν. Οσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια κακή ήττα, άλλο τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς και μια καλή νίκη.
Είχα πει στην πρώτη στήλη της σεζόν που έβαλα και την μηδενική κάβα, ότι στόχος είναι να δημιουργήσω μια κάβα δική μου, από το μηδέν. Και να πορευθώ με αυτήν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αρχίζει και δημιουργείται σιγά σιγά, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και όταν μιλάμε για στοίχημα οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι κοιτάζουμε (και παίζουμε) σε βάθος χρόνου 9 (και πλέον) μηνών...
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο για τα μεσοβδόμαδα, πάμε στα φρέσκα. Θυμάστε, ενδεχομένως, το προηγούμενο Σάββατο που έγραφα για καλό πρόγραμμα σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ. Αυτός ήταν ο λόγος, άλλωστε, που δεν μπλέχτηκα με τίποτα άλλο. Σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Γενικά η Αγγλία δεν βγάζει πολλά σημεία. Επειδή, μάλιστα, έψαξα καλά και το υπόλοιπο κουπόνι μπορώ να πω ότι υπάρχουν αρκετά μικρά σημεία και over εκτός Αγγλίας. Η ώρα για το πρώτο μικρό παρολάκι έφτασε!
Στην Αγγλία αρχικά. Πρέμιερ Λιγκ τρεις οι σκέψεις. Νιούκαστλ - Πάλας, με νέο προπονητή η φιλοξενούμενη, όχι κάποιον τυχαίο. Ο Νιλ Γουόρνοκ είναι από τους πιο έμπειρους και με θητεία στο παρελθόν και στην Πάλας. Γνωρίζει, δηλαδή, πρόσωπα και καταστάσεις. Θα έπαιζα φουλ Πάλας αν μου «υπέγραφε» κάποιος, ότι ο Γουόρνοκ δεν θα αλλάξει πολλά στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των Λονδρέζων. Το 5.25 είναι τεράστιο από τη στιγμή που η Νιούκαστλ ακόμα ψάχνεται, αλλά τελικά - τελευταία στιγμή - μένει εκτός.
Τα άλλα δύο είναι αυριανά: Αστον Βίλα - Χαλ διπλό και Τότεναμ - Λίβερπουλ άσο. Η Τότεναμ αρχίζει και δείχνει πράγματα με τον Ποκετίνο στον πάγκο. Πιο κινητική σε σχέση με πέρσι, με τον Αργεντινό προπονητή να δίνει ρόλο στον Λαμέλα, ο οποίος παίρνει τα πάνω του παιχνίδι με παιχνίδι. Η Λίβερπουλ έβγαλε προβλήματα και στα δύο της παιχνίδια ως τώρα. Ειδικά κόντρα στη Σίτι, ήταν λες και υπήρχε πάνω από το γήπεδο το φάντασμα του Σουάρες. Χωρίς φαντασία, χωρίς την προσωπικότητα που θα παρασύρει και τους υπόλοιπους. Είναι νωρίς ακόμα, έχω εμπιστοσύνη στον Ρότζερς, όμως φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνο. Το σετ, όμως, είναι διαβασμένο. Είτε στα ίσια, είτε ελαφρώς φαβορί η Τότεναμ. Οπότε, πάσο κι εδώ.
Χαλ θα παίξω όμως. Για την Αστον Βίλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα απολύτως σε σχέση με αυτά που λέγαμε στις δύο προηγούμενες στήλες, για την εντός έδρας συμπεριφορά της. Η Χαλ ξεμπέρδεψε με το Γιουρόπα, κάνει φόκους στο πρωτάθλημα, ο Μπρους ξέρει να διαχειρίζεται παιχνίδια όπως αυτό με τη Βίλα και στο 3.50 κρατάω τους φιλοξενούμενους.
Στην Τσάμπιονσιπ, ακόμα λιγότερα. Μπράιτον - Τσάρλτον και Γουότφορντ - Χάντερσφιλντ. Η Τσάρλτον είναι ακόμα αήττητη, μόνο και μόνο γι' αυτό το 5.25 αποκτά αξία. Αλλά βλέπω ότι στα δύο προηγούμενα (πρωτάθλημα με την Χάντερσφιλντ και Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι) έβγαλε προβληματάκια. Δεν ήταν όπως στις πρώτες αγωνιστικές. Και από την άλλη βλέπω ότι η Μπράιτον συνεχώς ενισχύεται. Μεγάλο το 5.25, τεράστιο μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά είναι να σου κάνει και... κλικ!
Το διπλό στο Γουότφορντ - Χάντερσφιλντ έχει μπόλικη έμπνευση μέσα. Τη γνώμη μου για τη Γουότφορντ τη γνωρίζετε, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχα γράψει ότι την έχω ως ένα από τα δυνατά αουτσάιντερ για την εξάδα. Καλό υλικό, με βάθος κλπ. κλπ. Ελα, όμως, που έχει σκάσει η ιστορία με τον Σανίνο (προπονητής), ο οποίος φέρεται να έχει χάσει τα αποδυτήρια... Αρκετοί παίκτες ξενερωμένοι, το δείχνουν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πάντα μ' αρέσει να κοντράρω ομάδες που από πίσω «μυρίζει» γκρίνια. Η Χάντερσφιλντ δεν είναι καμιά ομαδάρα, αλλά όταν βγαίνουν οι παίκτες και λένε πως με τον υπηρεσιακό Μαρκ Λίλις επέστρεψαν τα χαμόγελα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, προφανώς φαίνεται ότι ο τύπος έχει βρει μια άκρη, μετά το κακό ξεκίνημα. Στο 5.25 πάει για μονό αποδεκτό.
Στην υπόλοιπη Αγγλία, παραδέχομαι ότι οι Ντονς μπορεί να είναι... ζαλισμένοι μετά την 4άρα επί της Γιουνάιτεντ, αλλά από την άλλη μπορεί να παίξουν και με φτερά στα πόδια. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουν μετά από τέτοια επιτυχία. Πολύ μεγάλο το διπλό και για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, αλλά τη σέβομαι την Πρέστον και δεν θέλω να την κοντράρω αυτή τη στιγμή. Από τη Λιγκ 1, κρατάω μόνο το διπλό της Μπάρνσλεϊ στην έδρα της Γέοβιλ. Αρχίζει και ανεβαίνει, αρχίζει να δείχνει τις δυνατότητές της η Μπάρνσλεϊ και η Γέοβιλ δέχθηκε γκολ σε όλα της τα ματς ως τώρα... Στο 3.25...
Μόνο ένα σημείο και στη Λιγκ 2. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις, είναι το σημείο που κάνει... μπαμ. Τρανμίρ - Μόρκαμ. Με την εικόνα των δύο ομάδων στην αρχή της σεζόν, το σετ θα έπρεπε να είναι αν όχι μοιρασμένο, τουλάχιστον στο 2.80 το διπλό. Αφού είναι στο 3.20, μπαίνει στο παιχνίδι μου.
Στο Μπρίστολ Ρόβερς - Χάλιφαξ, στην Κόνφερενς, ισχύει περίπου ό,τι και στο Πρέστον - Σέφιλντ. Καλή η φιλοξενούμενη, αλλά δύσκολη έδρα... Και εδώ, πάντως, το διπλό θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλά από το 3.20 που κυκλοφορεί.
Στα εκτός Αγγλίας: από μεγάλα μου άρεσε η Μονπελιέ κόντρα στη Ναντ (3.40) και το Αννόβερο κόντρα στην Μάιντζ (3.30, Κυριακή). Από φαβορί, η Οντ που είναι φορμαρισμένη και πάει για πρωτάθλημα, στην έδρα της Σάρπσμποργκ (1.95). Η Χαμιλτον που υποδέχεται τη Ρος Κάουντι (2.05). Η Τβέντε κόντρα στην... αγαπημένη Φέγενορντ (1.95, Κυριακή) και τη Δευτέρα ο ΟΦΗ (1.80). Από σημεία με γκολ, πιθανό το over στο Λεβερκούζεν - Χέρτα (1.60), το γκολ/γκολ στο Λουκέρνη - Ααράου (1.72) και το over στο Μπελενένσες - Γκιμαράες. Απορώ εδώ με τους μπουκ: η Μπελενένσες έχει δύο 3-1 ως τώρα, η Γκιμαράες ένα 3-0 και ένα 3-1 και το over πληρώνει 2.30!
Στη σούμα: Μονό αποδεκτό η Χάντερσφιλντ και τρίξι με Μπάρνσλεϊ, Μόρκαμ και Χαλ (Κυριακή). Και ένα μικρό παρολάκι, το πρώτο της σεζόν, όχι με σημεία όμως: Over σε Λεβερκούζεν κα Μπελενένσες και γκολ/γκολ την Λουκέρνη με την Ααράου. Ανέφερα πολλά ακόμα, διαλέγω όμως να μην ανοίξω το παιχνίδι μου. Εξάλλου, δεν έχω ακόμα σαφή δείγματα από τα φαβορί που ανέφερα, για να πω «αυτό δεν γίνεται να μην το παίξω». Στήλη ξανά την Τρίτη, αλλά θα είναι πολύ χαλαρή, σας το λέω από τώρα. Διακοπή για Εθνικές ομάδες έχουμε με ό,τι συνεπάγεται αυτό!
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα