Η «King Bet» της Παρασκευής!

Gazzetta team
Η «King Bet» της Παρασκευής!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Σε πιάνει ζαλάδα. Βέβαιο αυτό. Ανοίγεις το κουπόνι και… βαριέσαι να διαβάζεις αγώνες. Τριακόσια… τόσα ματς. Και αμέσως αναρωτιέσαι: «Τι στο καλό, μια τριάδα δεν μπορώ να βρω;». Αναπάντητο ερώτημα θα μείνει, όσα χρόνια κι αν περάσουν, από όλους εμάς τους… στοιχηματζήδες. Οταν στις αρχές της εβδομάδας πήραμε το Προκούπονο (έτσι το λέμε εμείς στις εφημερίδες) στα χέρια μας, αμέσως σκεφτήκαμε ότι τούτο είναι το μεγαλύτερο της σεζόν. Μαζί, βέβαια, με τα αμέσως επόμενα. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου περίπου, έτσι θα βαδίσουμε. Ορεξη να ‘χουμε να γράφουμε και όρεξη να ‘χετε να διαβάζετε.
Ενας νέος συνεργάτης κάνει ντεμπούτο σήμερα στην «King Bet». Οι συνδρομητές της NOVA γνωρίζουν τον Βασίλη Μπανιά από την τηλεοπτική παρουσία του στο στοιχηματικό κανάλι. Οι υπόλοιποι θα τον μάθετε με τον καιρό και θα εκτιμήσετε (θετικά ή αρνητικά) την προσπάθειά του. Οσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, θα ενημερωθείτε σύντομα…
Πάμε τώρα να δούμε τι έχουμε για σήμερα. Θα έχετε δει βέβαια το εξώφυλλο και θα καταλάβατε ότι μιλάμε για φουλ (πιο… φουλ δεν γίνεται) κουπόνι. Με 3 πρεμιέρες, με 40 πρωταθλήματα σε δράση, με 11 ντέρμπι, με, με, με… Ας τα πιάσουμε από την αρχή.
Η Α’ και η Β’ Ιταλίας ξεκινάνε (ως είθισται) τελευταίες. Γι’ αυτό και ο Πάνος Γαρίδης παίρνει τη μεγαλύτερη άδεια από όλους μας. Αλλά τώρα, είναι πανέτοιμος (έτσι δηλώνει τουλάχιστον) ώστε να βγάλει εις πέρας το βαρύ φορτίο της ενημέρωσής σας για το προσκήνιο και το παρασκήνιο (ειδικά αυτό) των δύο ιταλικών πρωταθλημάτων. Εξάλλου, ο καλός συνάδελφος είναι εξοικειωμένος εδώ και χρόνια (από τότε που ο Τότι ήταν στα τσικό στη Ρόμα) στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Ιδιες ώρες… πτήσης έχει και ο Νίκος Μποζιονέλος. Στο τουρκικό πρωτάθλημα αυτός. Ξημεροβραδιάζεται στο facebook και… chatάρει με συναδέλφους από τη γείτονα χώρα, ώστε να μην του ξεφύγει είδηση. Μετά λοιπόν το αφιέρωμα στο φύλλο της Τρίτης, σήμερα παρουσιάζει τα πιο πιθανά σημεία της 1ης αγωνιστικής.
Πάλι δεν έμεινε πολύς χώρος να πούμε δυο πράγματα για τα σημαντικότερα ματς του κουπονιού. Τα περνάμε στα γρήγορα, ξεκινώντας από Αγγλία (Εβερτον – Τσέλσι, Τότεναμ – Λίβερπουλ). Κατεβαίνουμε προς Γερμανία (Σάλκε – Μπάγερν) και Ισπανία (Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα, Σοσιεδάδ – Ρεάλ), στρίβουμε δεξιά προς Πορτογαλία (Μπενφίκα – Σπόρτινγκ με βασικό τον Σάμαρη), αριστερά μετά για Ιταλία (Ρόμα – Φιορεντίνα, Μίλαν – Λάτσιο), άντε μετά πάλι προς τα πάνω (Βέλγιο με Κλαμπ Μπριζ – Αντερλεχτ, Ολλανδία με Τβέντε – Φέγενορντ και Γαλλία με Παρί Σ.Ζ. – Σεντ Ετιέν).
Με τα… ψέματα, έχουμε κάνει το γύρο της Ευρώπης. Ωραία ματς, για τηλεθέαση και, κυρίως, για στοίχημα. Και μην ξεχνάτε και την έναρξη του Μουντομπάσκετ, ο Πάνος Κραψίτης διαλέγει και προτείνει.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ισορροπημένα ζευγάρια
Billaras (Betsellers): Το πρώτο πάρτι της σεζόν
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Το ξύλο της (ρώσικης) αρκούδας
Αντώνης Καρπετόπουλος (Magic κάρπετ): Υποδοχή με ρακές
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ξεχάστε τη Λυών που ξέρατε
Γιώργος Δήμητσας (Betplayer): Μπες μέσα, ρε Γκατούζο…
Νίκος Μποζιονέλος (Scripta manent): Το «success story», η Φράιμπουργκ και το… νεκροταφείο
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Δύο φαβορί σε τιμές αουτσάιντερ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Εθισμένες στα μεγάλα σκορ
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Ποια περνάνε, ποια σπάνε
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Οι δύο όψεις του νομίσματος
Γιώργος Χαϊκάλης: Αμπελ, παίξε μπάλα…
Πάνος Κραψίτης: Το... στοίχημα του Μπουρούση
Bαγγέλης Λυκάκης: Αγωνιστική για αουτσάιντερ
Πάνος Γαρίδης: Δύο όψεις έχουν τα νομίσματα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ιδανική συγκυρία
Νίκος Μπέλτσος: Στην Eredivisie τα σημεία
Γιάννης Μακρατζάκης: Διαφορά ποιότητας στο Πανθεσσαλικό
Μάρκος Xάννα: Πρόγραμμα που ξεγελά
Χρήστος Στεργίου: Λάθος σταυρώματα
Αχιλλέας Κρόκος: «Σπάει το ρόδι» η Αούστρια
Δημήτρης Καραμφυλίδης: Εχει εξυφανθεί το σχέδιο
Πάνος Κοτσιμπός: Παραπαίουν οι... μεγάλοι
Σταμάτης Δημάκης: Σπάει το… ρόδι η Ερντριόνιανς
Σάββας Σπανούδης: Το καλύτερο σερί η Τούρκου
Μίλτος Ζωγράφος: Πρόβλημα στην επίθεση η Μίντιλαντ
Γιώργος Ραπτάκης: Κόντρα αποδείξεων στο «Λουζ»
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Μονόφθαλμος εναντίον τυφλού, σημειώσατε…
Γιάννης Αλυσανδράτος: Τα φώτα στη Μόσχα
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα