Παιχνίδι με τα γκολ

Gazzetta team
Παιχνίδι με τα γκολ

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το kingbet.net.
Ωραιότατη ήταν η χθεσινή τριάδα ΜΠΑΤΕ, ΑΠΟΕΛ, Αζαξιό, βγήκε μάλιστα «περίπατο», όμως κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά. Το αποψινό πρόγραμμα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, ίσως να φταίει και ο πυρετός που με «ψήνει» από χθες και μ’ έχει κάνει κουρέλι. Γι’ αυτό και θα είμαι ιδιαίτερα συνοπτικός...
Η Αρσεναλ ναι μεν είναι το μεγάλο όνομα στα φετινά πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με την ευάλωτη εικόνα που δείχνει μέχρι στιγμής και βάσει των σημαντικότατων απουσιών της σήμερα, δεν είναι επ ουδενί για 1.30 κόντρα σ’ έναν αντίπαλο όπως η Μπεσίκτας. Τεχνικές που ανεβάζουν την απόδοση του άσου, το -1 στο ασιατικό χάντικαπ (1.60) και το -1.25 (1.90), όπου σε περίπτωση νίκης των Αγγλων με ένα γκολ διαφορά, είτε παίρνεις πίσω εξ ολοκλήρου το ποντάρισμα, είτε χάνεις το μισό.
Τα ζευγάρια Λεβερκούζεν-Κοπεγχάγη και Μάλμε-Ζάλτσμπουργκ «μυρίζουν» γκολ, καθώς μιλάμε για τέσσερις επιθετικογενείς ομάδες. Η Κοπεγχάγη άλλωστε μετά το 2-3 του πρώτου αγώνα δεν πρόκειται να ταμπουρωθεί απόψε, ενώ η Μάλμε αδυνατώ να φανταστώ πως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι σε μια ομάδα με την εκτελεστική δεινότητα της Ρεντ Μπουλ. Εντός έδρας πάντως είναι πολύ ισχυρή, λογικά το ματς ξεκινά από το 1-1, αλλά το goal/goal πληρώνει λίγο, όπως και το Over 2.5. Και στα δύο ζευγάρια αξίζει το ρίσκο στο over 3.5 (2.10+) ή στο 4-6 γκολ, ενώ υπάρχει και το over 3 (1.70+), που επιστρέφει εξ ολοκλήρου το ποντάρισμα εφόσον «σκαλώσουν» στα 3 γκολ τα παιχνίδια.
Αντιθέτως, το Λουντογκόρετς-Στεάουα δείχνει πολύ «κλειστό» παιχνίδι, όπως και το πρώτο ματς του Βουκουρεστίου (1-0). Το under 2.5 πληρώνει 1.50+, το under 2 βρίσκεται στο 1.95 και επιστρέφει εξ ολοκλήρου το ποντάρισμα εφόσον μπουν 2 γκολ στο παιχνίδι.
Το Μπιλμπάο-Νάπολι το θεωρώ μεγάλη τριπλή και δεν με απασχόλησε στοιχηματικά. Απλά θα κάτσω να το δω στην TV, αν φυσικά έχω πάρει τα πάνω μου μέχρι τις 21:45…
Το πλήρες άρθρο στο kingbet.net.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα