Το βάρος στο ασιατικό

Νίκος Μποζιονέλος
gazzetta default image fallback

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το bxpbet.com.
Με το που άκουσα «Μίντιλαντ» στην κλήρωση του Παναθηναϊκού, το μυαλό αγνόησε τα τρία άλλα ματς με Δανούς, τα πρόσφατα. Με Κοπεγχάγη και με Οντένσε. Πήγε 18 χρόνια πίσω, στα μέσα της επικής, για τους «πράσινους», σεζόν 1995-96, τότε που τα αξέχαστα… λαγουδάκια «ακύρωσαν» την ήττα στο Κίεβο από την Ντινάμο κι την αντικατέστησαν στον όμιλο του ΠΑΟ με την Ααλμποργκ. Οχι ότι άλλαξε κάτι, στη Δανία η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα ηττήθηκε. Αλλά θυμήθηκα το ματς στο ΟΑΚΑ, τότε που ο Αλέξης Αλεξούδης είχε σκοράρει στο… 28ο δευτερόλεπτο για το τελικό 2-0.
Συμπτωματικά, στα ματς με τη Σταντάρ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρατάχθηκε χωρίς κανέναν νέο παίκτη εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν και, ομολογουμένως, αδίκησε εαυτόν με τον αποκλεισμό, κυρίως επειδή δεν σκόραρε (αν και το άξιζε) στη Λιέγη. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και το καλοκαίρι του 1996, μετά την πορεία ως τα ημιτελικά και τον Αγιαξ, τότε που ο «καπετάνιος» έλεγε «το μοναστήρι να’ ναι καλά» και το αποδείκνυε (μονάχα) με τις μεταγραφές των Λυμπερόπουλου, Κόλα και Νασιόπουλου (και το πλήρωσε, ως γνωστόν).
Με τη Μίντιλαντ, ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του μια ομάδα γρήγορη, με πολλά τρεξίματα ως τη λήξη. Δύσκολα θα βρει διαρκή κατοχή, δύσκολα θα κάνει σκορ πρόκρισης από τη Λεωφόρο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα… αλεξούδειο γκολ, ένα γρήγορο τέρμα και μετά να δώσει χώρο για να βρει, αργά ή γρήγορα, το δεύτερο. Οσο δύσκολο φαντάζει, άλλο τόσο εύκολο μπορεί να αποδειχθεί. Στοιχηματικά, η εν λόγω σκέψη με οδήγησε στον άσο στο ημίχρονο και μετά… ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει.
Το πρόγραμμα του Europa League κρύβει παγίδες αλλά και ευκαιρίες. Επί παραδείγματι, διαφωνώ κάθετα με τον φαβοριτισμό της Μέταλιστ, η οποία έχει… αποψιλωθεί (ας όψονται οι εξελίξεις στη χώρα) άρα έχει αξία το 1.94 που πληρώνει το ασιατικό +0,75 της Ρουχ (πληρωμή σε 1 ή Χ, μισό στοίχημα πίσω αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά) ενώ η πρόωρα φορμαρισμένη Τσβόλε πληρώνει υψηλότατα υποδεχόμενη τη Σπάρτα. Το Ακτόμπε – Λέγκια δείχνει καλή ευκαιρία για over, τουλάχιστον όπως τις είδα στον προηγούμενο γύρο.
Στο Αστάνα – Βιγιαρεάλ οι Καζάκοι έχουν καλή έδρα με τεχνητό χλοοτάπητα και οι Λεβαντίνοι υπερέχουν ποιοτικά αλλά όχι σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιον για να είναι το διπλό τόσο χαμηλά. Κι εδώ στην κόντρα με το +1,25 της Αστάνα (πληρωμή σε 1 ή Χ, μισή πληρωμή αν χάσει με ένα γκολ διαφορά).
Τέλος, η Ροστόφ είναι ανερχόμενη ρωσική δύναμη, έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια αλλά κάνει κακή εκκίνηση στη νέα σεζόν. Πολύ πίσω από πλευράς ετοιμότητας και, κυρίως, ομοιογένειας αλλά αρκετά ενισχυμένη μεταγραφικά η Τραμπζονσπόρ, αλλά πήρε παίκτες μόλις τις τελευταίες ημέρες. Κοντολογίς, καμία αξία στον άσο σε τέτοιες αποδόσεις, είτε πάσο είτε εναλλακτική επιλογή το ασιατικό +0,75 της Ροστόφ με απόδοση 2.03 (πληρωμή σε Χ ή 2, μισό χαμένο στοίχημα αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά η ρωσική ομάδα).
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα