Δυάδα διημέρου

Gazzetta team
Δυάδα διημέρου

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Πάνου Παπατσώρη από το citybetgr.com.
Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, σε μία από τις πολλές αναμετρήσεις, η Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί τη Ζενίτ. Σκορποχώρι οι Βέλγοι. Δύο φάσεις έκαναν σε δύο παιχνίδια και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο πρωτάθλημα παραπαίουν. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος... έφαγαν μια ξεγυριστή πεντάρα από τη νεοφώτιστη Μουσκρόν (5-2), αποδεικνύοντάς μας για ακόμη μία φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου τον τελευταίο καιρό. Και η Ζενίτ... τρελοκομείο είναι. Την έχει έμφυτη την γκέλα και μπορεί να την κάνει από εκεί που δεν το περιμένεις. Ολοι θυμόμαστε την ήττα στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού που έστειλε πολλούς στον κουβά. Από τη μέση και μπροστά όμως έχει παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να σε «σκοτώσουν». Κόντρα σε αυτή την άμυνα των Βέλγων, πιστεύω ότι ο Χουλκ και η παρέα του θα κάνουν πάρτι. Σε καλή απόδοση το διπλό, το επιλέγω.
Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αύριο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μίντιλαντ. Οι «πράσινοι»… αυτοκτόνησαν κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και πλέον θα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Δανοί δεν είναι ικανοί για την έκπληξη, αν τους υποτιμήσεις. Ο άσος θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή, ωστόσο έπειτα από αυτό που έγινε με τους Βέλγους, δεν θα μπλέξω με σημείο. Θα προτιμήσω το εναλλακτικό και αγαπημένο ποντάρισμα στο σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ, με σκοπό να είμαι καλυμμένος σε οποιαδήποτε έκπληξη και αν υπάρξει. Πάντως, κάτι μου λέει ότι αν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εμφανιστεί σοβαρή, δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην «καυτή» Λεωφόρο.
Ολες οι εκτιμήσεις στο citybetgr.com.
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα