Και ισοπαλία θέλει ο Παράσχος

Gazzetta team
Και ισοπαλία θέλει ο Παράσχος

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Σάββα Σπανούδη από το kingbet.net.

Ακόμα και η ισοπαλία κάνει στον Ατρόμητο σήμερα στο Σαράγιεβο, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος. Το Σαράγιεβο έχει δώσει ήδη δύο ματς στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ: εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χάουγκεσουντ, νίκη με 3-1 στη Νορβηγία και πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο. Τα τρία από τα τέσσερα ματς του Ατρομήτου στο Γιουρόπα Λιγκ εμφάνισαν under, σημείο που ζητάμε και σήμερα (1.62 «έξω», 1.55 στην ελληνική εταιρία).

Με σκόρερ τον έναν εκ των 7 ξένων που χρησιμοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου -γιος του Μίρτσεα (προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ)- στην ενδεκάδα της, η Πετρολούλ νίκησε 1-0 στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος εκτός έδρας την Μπρασόφ. Ο ένατος αγώνας της στο διάστημα του τελευταίου έτους στο Γιουρόπα Λιγκ είναι απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, η οποία προηγήθηκε δύο φορές στη δική της πρεμιέρα στην Τσεχία, επί της Πρίμπραμ, αλλά έφυγε τελικά με το «Χ» (2-2).

Ο τεχνικός της Βικτόρια, Ντούσαν Ουρίν Τζούνιορ, γιος του πρώην προπονητή Ντούσαν Ουρίν, γνωρίζει το ρουμανικό ποδόσφαιρο από το πέρασμά του από την Τιμισοάρα και την Κλουζ. Τα 8 προηγούμενα ματς της Πετρολούλ στη διοργάνωση είχαν τουλάχιστον δύο γκολ το καθένα (6 over), όπως και τα 5 πιο πρόσφατα της τσεχικής ομάδας στον ίδιο θεσμό (3 over). Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1.75 έξω, 1.55 στον ΟΠΑΠ).

ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Under 1.62

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ G/G 1.75


Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα