Διπλά άνω του 2.00

Gazzetta team
Διπλά άνω του 2.00

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το kingbet.net.

Στο Καζακστάν, η Ακτόμπε υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι ως γηπεδούχοι σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (5 νίκες, 2 ισοπαλίες), δεν έχουν ωστόσο αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ομάδα της δυναμικής των Ρουμάνων. Η Στεάουα αρχίζει και αποκτά αγωνιστικό ρυθμό, αφού πλέον έχει δώσει ματς τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και εγχώριο επίπεδο, υπερτερεί βάσει ρόστερ της αντιπάλου και σήμερα μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό.


Στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς φιλοξενεί την Λιλ. Δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν η Γκρασχόπερς, προερχόμενη από δύο σερί ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δείχνοντας πως έχει θέμα στην άμυνα. Εξαιρετική η αμυντική συμπεριφορά της Λιλ πέρσι, η οποία διατήρησε τον προπονητή (Ρενέ Ζιράρ) και κατά συνέπεια θα έχει την ίδια φιλοσοφία. Κόντρα στην Γκρασχόπερς αναμένεται να βρει χώρους και μπορεί να τους αξιοποιήσει.


Στην Ολλανδία, η Φέγενοορντ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας. Αισθητά αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι η γηπεδούχος, αποχώρησε ο Κούμαν (προπονητής) αλλά και σημαντικά βασικά στελέχη. Ενισχυμένη αντίθετα σημαντικά η Μπεσίκτας, απέκτησε μεταξύ άλλων τον Ντεμπά Μπα (φορ) από την Τσέλσι ενώ συνεχίζει με τον Σλάβεν Μπίλιτς στην τεχνική ηγεσία και έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό. Το ματς είναι στις δυνατότητες της Μπεσίκτας και μπορεί το διπλό.


Το παιχνίδι μου

Δυάδα

Ακτόμπε – Στεάουα 2 2,10 (μ.ο)
Γκρασχόπερς – Λιλ 2 2,40 (μ.ο)
Μονό

Φέγενοορντ – Μπεσίκτας 2 (3.20 μ.ο).


Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

 

Τελευταία Νέα