Η «King Bet» της Τρίτης!

Gazzetta team
Η «King Bet» της Τρίτης!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Αν ρωτήσουμε «ποιο ήταν το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ;», είστε σίγουροι ότι θα απαντήσετε αμέσως; Μπα. Ελάχιστοι το θυμούνται, όχι γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά γιατί έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. Τέλος πάντων, για να μη σκαλίζετε άλλο τη μνήμη σας, να σας θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε υποδεχθεί τη Μάλαγα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου του 2012 (για την ιστορία, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 και αποκλείστηκε, καθώς είχε ηττηθεί 2-0 στην Ανδαλουσία). Κοιτάζοντας μάλιστα τη σύνθεση εκείνου του αγώνα, διαπιστώνουμε ότι μόλις δύο παίκτες βρίσκονται ακόμα στο «πράσινο» ρόστερ, ο Ζέκα και ο Τριανταφυλλόπουλος. Οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα, βγάζουν αλλού το ψωμί τους. Προς τι η υπενθύμιση; Απλώς, γιατί αύριο, 23 μήνες μετά από εκείνο τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα σαλόνια. Πρώτη στάση στο φετινό οδοιπορικό του, η Λιέγη. Απέναντι στη Σταντάρ, διεκδικεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς της Λεωφόρου να πάρει την πρόκριση και να πάει στα πλέι οφ, από όπου θα… βλέπει καλύτερα τη συμμετοχή του στους ομίλους. Τα όπλα των «πρασίνων» απέναντι στη βελγική ομάδα είναι γνωστά: η ομοιογένεια, το καλό κλίμα, η εμπειρία και άλλα τέτοια χιλιοειπωμένα. Αυτό που δεν έχει… ειπωθεί πολύ είναι η εξαιρετική παράδοση του Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο Αρτινός τεχνικός ουδέποτε ηττήθηκε από τη Σταντάρ όταν αγωνιζόταν στο Βέλγιο…
Η ελληνική εκπροσώπηση στα Κύπελλα Ευρώπης τούτη τη βδομάδα δεν… εξαντλείται στον Παναθηναϊκό. Αλλες δύο ομάδες μας, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης φεύγουν εκτός χώρας για τις δικές τους αποστολές. Οι Περιστεριώτες θα… πεταχτούν μέχρι τη Βοσνία για να αντιμετωπίσουν τη Σαράγιεβο, μία αντίπαλο που δεν περίμεναν να βρουν στο δρόμο τους, καθώς στον προηγούμενο γύρο είχε ηττηθεί εντός από τη Χάουγκεσουντ και ανέτρεψε τα δεδομένα στη ρεβάνς. Οσο για τους Αρκάδες, που μας καρδιοχτύπησαν πριν από μία εβδομάδα με τη Ρόβανιεμι, και μόνο το γεγονός ότι παίζουν με γερμανική ομάδα, τους φέρνει σε θέση αουτσάιντερ. Ομως, ας έχετε υπόψη σας ότι η Μάιντζ βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και χωρίς να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της.
Να πούμε εν τάχει κάποια αμφίρροπα και ενδιαφέροντα ζευγάρια σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ; ΑΕ Λεμεσού – Ζενίτ, Ελσίνκι – ΑΠΟΕΛ, Φέγενορντ – Μπεσίκτας, Λουντογκόρετς – Παρτιζάν, Κλαμπ Μπριζ – Μπρόντμπι, Σοσιεδάδ – Αμπερντίν, Μπόλεσλαβ – Λυών, Ομόνοια – Μέταλουργκ Σκοπίων και Γιουνγκ Μπόις – Ερμής Αραδίππου. Για όλα τα ματς, με ρεπορτάζ, στατιστικά, προτάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεστε, μπορείτε να ενημερωθείτε σε 14 «ευρωπαϊκές» σελίδες του σημερινού φύλλου. Εχουμε ακόμα Α’ Νορβηγίας, Βραζιλία, Λιμπερταδόρες, ενώ για να μην… τρέχετε τελευταία στιγμή και να έχετε χρόνο για διάβασμα, σήμερα θα βρείτε πλήρη αφιερώματα σε Β’ Γερμανίας, Β’ Γαλλίας και Αργεντινή που ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με τρία νέα πρωταθλήματα στη σέντρα.


Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

 

Τελευταία Νέα