Η «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Η «King Bet» της Παρασκευής

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Αν εσείς είστε κάπου αραχτοί και απολαμβάνετε τις διακοπές σας, μη νομίζετε ότι έχουν όλοι την ίδια τύχη. Κάποιοι δουλεύουν σκληρά, κάτω από τον καυτό ήλιο (ε, καλά, υπερβάλλουμε λίγο…) για να έχετε πλήρη στοιχηματική ενημέρωση και να ποντάρετε σωστά τα χρήματά σας. Τούτη τη βδομάδα, ο «τυχερός» της ιστορίας είναι ο Νίκος Μπέλτσος. Αφού είδε (στο google earth) τη Χαλκιδική, αφού δεν… ξεμύτισε ούτε στιγμή από το σπίτι του την περασμένη εβδομάδα για να γράψει το αφιέρωμα στο Βέλγιο (δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Τρίτης), σήμερα έχει ετοιμάσει σπέσιαλ ρεπορτάζ για τα ματς της πρεμιέρας, με προτάσεις και θέματα. Πάντως, ο εκλεκτός και εκ των παλαιοτέρων συναδέλφων (πέντε και πλέον χρόνια είναι μαζί μας) έχει ήδη προαναγγείλει ποια ομάδα πιστεύει πως μπορεί να κάνει φέτος την υπέρβαση. Αν δεν το διαβάσατε, πήγε και πόνταρε στην Κλαμπ Μπριζ για κατάκτηση, σε απόδοση 4.00. Λέμε να τον ακολουθήσουμε και εκεί, κατά τον Μάιο, ή θα τον αποθεώνουμε ή θα τον βρίζουμε.
Πρεμιέρα λοιπόν στο βελγικό πρωτάθλημα, το μοναδικό που ξεκινά αυτό το Σ/Κ. Με Σταντάρ Λιέγης – Σαρλερουά απόψε, στην πρόβα τζενεράλε της γηπεδούχου πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τρίτη. Ασχημο το κλίμα στη Σταντάρ, ο προπονητής παραπονιέται ότι δεν έγιναν όσα ζήτησε στις μεταγραφές, οι παίκτες παραπονιούνται ότι δεν έχουν τη στήριξη της διοίκησης και οι (πάντα απαιτητικοί) φίλαθλοι της ομάδας αναρωτιούνται τι θα δουν φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Πριν επιλέξετε σημεία, ρίξτε μια ματιά στο θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6) για τα στατιστικά αυτού του πρωταθλήματος, τόσο πέρσι όσο και την τελευταία 10ετία. Ποια φαβορί περνάνε, ποιες περιοχές τιμών συμφέρουν, τις μεγάλες εκπλήξεις και γενικά όσα χρειάζεστε ώστε να… ξέρετε τι σας περιμένει. Α, μάθετε επίσης ότι σχεδόν κάθε χρόνο στην πρεμιέρα οι Βέλγοι «βγάζουν» και ένα σημείο πάνω από 5.00. Ετσι, ενημερωτικά…
Εχουμε κι άλλη… είσοδο σ’ αυτό το κουπόνι. Δεν ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα, απλώς θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από Σκωτία (δεκατρείς αγώνες Τσάλεντζ Καπ διεξάγονται σήμερα και αύριο), Αργεντινή (με τρία ματς Κυπέλλου) και Ρωσία (με Σούπερ Καπ). Από τα υπόλοιπα, έχουμε κανονικά Ελβετία, Αυστρία, Δανία, Μεξικό και Χιλή που μπαίνουν στη δεύτερη στροφή, τα σκανδιναβικά (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) σε πλήρη δράση, την Ιρλανδία (ο Γιάννης Αλυσανδράτος έχει «γράψει» εξαιρετικό σερί τις τελευταίες εβδομάδες και δεν χάνει σημείο…), τις δύο Βραζιλίες (Α’ και Β’) να επιστρέφουν δυναμικά μετά το Μουντιάλ, την Ιαπωνία, την Αμερική, συν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 19, που –παραδόξως θα λέγαμε- έχει πάρει αρκετό τζίρο. Αυτά προς το παρόν, διαβάστε στις επόμενες σελίδες τις προτάσεις των συντακτών, βάλτε και τη δική σας γνώση και καλό ταμείο. Τα ξαναλέμε την Τρίτη, με Κύπελλα Ευρώπης.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα