Κίνητρο και διαφορά ποιότητας

Gazzetta team
Κίνητρο και διαφορά ποιότητας

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Σταμάτη Δημάκη από το kingbet.net.

Στην Μολδαβία, η Ζίμπρου υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1) στην πρώτη αναμέτρηση. Διεξήχθη ένα ανοιχτό γενικά ματς, με εκατέρωθεν φάσεις, οι σημαντικότερες από τις οποίες ανήκαν στην ΤΣΣΚΑ. Από εκείνο το ματς μέχρι και σήμερα οι Βούλγαροι έδωσαν δύο αναμετρήσεις, η μία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (νίκη 1-0 την Λόβτσεν εκτός έδρας) και συνεπώς βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από την πρώτη συνάντηση με την Ζίμπρου. Λόγω και της διαφοράς ποιότητας ρόστερ αλλά και επειδή η ΤΣΣΚΑ θέλει μόνο νίκη θα πάω με το διπλό.

Στην Γεωργία, η Σακίρ φιλοξενεί την Μπούρσασπορ. Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο ματς (0-0), το οποίο ήταν επιθετικός μονόλογος για τους Τούρκους, στο δεύτερο συνολικά ματς που έδωσαν φέτος (φιλικά και επίσημα) αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Η προετοιμασία συνεχίστηκε εντατικά, σήμερα περιμένω να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να επιβεβαιώσουν το χαμηλό αλλά πολύ πιθανό διπλό. Το ρόστερ των γηπεδούχων είναι άλλωστε περιορισμένων δυνατοτήτων για το επίπεδο της διοργάνωσης ενώ δεν έδειξαν και κάτι επιθετικά στην πρώτη συνάντηση.

Στην Σερβία, η Γιαγκοντίνα υποδέχεται την Εκομάξ Κλουζ. Το πρώτο ματς έληξε χωρίς σκορ (0-0), αναμέτρηση στην οποία η Κλουζ είχε ενεργητικό ρόλο στο παιχνίδι και η Γιαγκοντίνα παθητικό, έπαιξε δηλαδή σχεδόν αποκλειστικά για το μηδέν στην άμυνα. Οι Ρουμάνοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ, είναι σαφώς πιο έμπειροι και μπορούν να φύγουν από την Σερβία με το διπλό.

Συνοπτικά
Ζίμπρου – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 (1,90 μ.ο)
Γιαγκοντίνα – Κλουζ 2 (2,40 μ.ο)
Σακίρ – Μπούρσασπορ 2 (1,60 μ.ο)

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

 

Τελευταία Νέα