Δύο αθλήματα, καρέ προτάσεων

Gazzetta team
Δύο αθλήματα, καρέ προτάσεων

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Πάνου Κραψίτη από το kingbet.net.
Σε πολύ οριακό σημείο έχουν φτάσει τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα, με την Μπαρτσελόνα να έχει καθαρίσει από νωρίς τη Γαλατά, αλλά στα υπόλοιπα τρία ζευγάρια πέφτουν κορμιά. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 για τους Ρώσους. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Αλβέρτη θα προσπαθήσει μέσω της άμυνάς της να φτάσει στο 5ο ματς. Το θέμα είναι πως το line βρίσκεται στο πολύ χαμηλό 137,5. Η απουσία του Τεόντοσιτς στερεί από την ΤΣΣΚΑ αυτή την... τρέλα και την αναρχία δίνοντας και πάλι αρκετές πιθανότητες στο under, αλλά το line είναι οριακό. Θα προτιμήσω τον άσο αγοράζοντας το εναλλακτικό χάντικαπ των πρασίνων στους 3,5 πόντους σε απόδοση 1.50.
Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στα ίσα τη σειρά κόντρα στη Ρεάλ. Στον τρίτο αγώνα έλεγξε τα ριμπάουντ, έβγαλε εκτός ρυθμού τους ψηλούς της Ρεάλ, πήρε εύκολους πόντους στο ζωγραφιστό και άγχωσε τον Ρούντι και την παρέα του. Φάνηκε περίτρανα πως οι Μαδριλένοι δεν είναι μαθημένοι σε οριακές καταστάσεις και δεν μπορούν να τις διαχειριστούν εύκολα. Θεωρώ, πάντως πως είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη να πετύχει δυο νίκες σε αυτή τη Ρεάλ και μάλιστα σε διάστημα 48 ωρών. Κρυφοκοιτάζω προς το διπλό, αλλά εξίσου πιθανό φαντάζει και το over στους 153 πόντους, περιμένοντας πως και οι δύο ομάδες θα ξεπεράσουν τους 76.
Στο μεγάλο ματς της Μακάμπι με τη Μιλάνο οι Ισραηλινοί απέδειξαν πως διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και βαριά φανέλα φτάνοντας στο 2-1 με μπρέικ πάνω. Οι Ιταλοί ξέρουν πως άλλη ευκαιρία δεν θα έχουν. Αν ηττηθούν χαιρετάνε. Η συνολική αγωνιστική συμπεριφορά τους ως τώρα με οδηγεί στο διπλό έχοντας ένα πλεονέκτημα 5,5 πόντων δίπλα τους.

Οσον αφορά στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ανεξαρτήτως απόδοσης θα κρατήσω τον άσο στο draw no bet της Ρεάλ, που είναι αγριεμένη, έχει την επιστροφή του Ρονάλντο και πετυχαίνει την Μπάγερν σε όχι και την καλύτερή της φάση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ Μ.: 1 με 3,5 πόντους στον ΠΑΟ (1.50)
ΜΑΚΑΜΠΙ – ΜΙΛΑΝΟ (5,5): 2 (1.85)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ Μ.: Over 153,5 (1.85)
ΡΕΑΛ Μ. - ΜΠΑΓΕΡΝ: 1 DNB (1.80)
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

Τελευταία Νέα