Εχουμε και στοίχημα!

Gazzetta team
Εχουμε και στοίχημα!

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G». Διαβάστε τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com
Σήμερα έχουμε τη διπλή αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Οπως θα έχετε παρατηρήσει, στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν υπάρχουν τα ματς. Οπότε, το συγκεκριμένο κείμενο είναι αφιερωμένο περισσότερο σε όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ. Τα κοίταξα όσο μπορούσα και προλάβαινα (πάντα το ίντερνετ σε κάποιο χωριού ενός νησιού και με κακές καιρικές συνθήκες δεν είναι ό,τι πιο εύκολο), κάτι βγήκε αλλά όχι εντυπωσιακά πράγματα. Και γενικά από δω και πέρα, νομίζω ότι ελάχιστα πλέον θα μας απασχολεί η Αγγλία. Ως εδώ πάει συνήθως, 2-3 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε. Μετά οι αποδόσεις είναι ψυλλιασμένες, κίνητρο για πολλές ομάδες δεν υπάρχει, λιγοστεύουν οι επιλογές.
Στην Τσάμπιονσιπ, έχω ένσταση σε δύο σετ. Το ένα είναι το Μίλγουολ - Ντόνκαστερ. Καλή, χρυσή η Μίλγουολ, μας έχει πληρώσει πολλάκις, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που έχει να κερδίσει εντός έδρας από τον Ιανουάριο! Από τότε που είχα πάει στο γήπεδο, κόντρα στην Ιπσουιτς. Εκτοτε, δεν έχει νικήσει στο Ντεν. Για ποιο λόγο λοιπόν στο 1.85; Η Ντόνκαστερ καίγεται και αυτή, κακώς πληρώνει 4.50. Γιατί το αφήνω; Ενστικτο μάλλον... Χρωστάει μια καλή εντός έδρας εμφάνιση η Μίλγουολ, είναι κι αυτές οι 4 σερί ήττες της Ντόνκαστερ, βάλτε και ότι είναι αμφίβολος ο πρώτος της σκόρερ... Ε, πάμε παρακάτω.
Η δεύτερη ένσταση είναι στο Ρέντινγκ - Μίντλεσμπρο. Για τη Ρέντινγκ ισχύει ό,τι και για τη Μίλγουολ. Εχει να νικήσει εντός έδρας από τον Ιανουάριο. ΟΚ, έχει κίνητρο, αλλά τι να το κάνω που στην πιο κρίσιμη περίοδο κλατάρει; Κακώς είναι στο 2.05 ο άσος, κακώς και στο 4.00 το διπλό. Το ερώτημα είναι, παίζουμε μια ομάδα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, όπως είναι η Μίντλεσμπρο; Ο καθένας αποφασίζει, εγώ έκανα πίσω.
Είδα Τσάρλτον, στο 3.75 στην Σέφιλντ Γουέν. Εδώ το κίνητρο πληρώνει καλά, αλλά τι να κάνω που δεν εμπιστεύομαι την Τσάρλτον; Οριακό το βλέπω, στο 0-0, 0-1, κάπου εκεί. Τι κρατάω από Τσάμπιονσιπ; Μια ισοπαλία, στο Μπέρνλι - Γουίγκαν και τη Λιντς, που υποδέχεται την Νότιγχαμ. Ενα βαθμό θέλει η Μπέρνλι, δεν νομίζω να τη χαλάσει και τη Γουίγκαν. Οσο για τη Λιντς; Θεωρητικά είναι αδιάφορη, θεωρητικά αυτή που έχει το κίνητρο είναι η Νότιγχαμ. Αλλά, η Λιντς είναι... Λιντς. Εχει πολύ βαριά φανέλα, έκανε κακή σεζόν και μπροστά στον κόσμο της θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ο Μακ Ντέρμοτ δίνει εξετάσεις σε κάθε ματς, αφού ο νέος ιδιοκτήτης Τσελίνο τον έχει στο μάτι. Προσωπικά, βλέπω κίνητρο στη Λιντς! Η Νότιγχαμ έκανε μια νίκη μετά από καιρό, αλλά η άποψή μου δεν αλλάζει. Εγιναν πολλά λάθη από τη διοίκηση, φάνηκε σαν να ρίχνει λευκή πετσέτα. Και πιστεύω ότι δεν θα είναι στα πλέι οφ. Μπορεί και να πέσω έξω, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Σε απόδοση αουτσάιντερ η Λιντς, μπαίνει στο παιχνίδι μου.
Στα υπόλοιπα: Λιγκ 1, σκέφτηκα Τζίλιγχαμ στην έδρα της Γουόλσολ (στο 5.25), Καρλάιλ στην Πίτερμπορο (στο 5.25), Μπρίστολ Σίτι στην Στίβενεϊτζ (στο 3.00) και Πορτ Βέιλ στη Ρόδεραμ (στο 6.50). Τζίλιγχαμ δεν παίζω γιατί δεν την πολυεμπιστεύομαι, Καρλάιλ γιατί εκτός έδρας παθαίνει... κοκομπλόκο, Μπρίστολ Σίτι γιατί δεν έχει κίνητρο. Κάνα ψιλό, όμως, θα το ρίξω στην Πορτ Βέιλ. Εχει απουσίες, το ξέρω, αλλά μου έχει... καρφωθεί!
Στη Λιγκ 2, μόνο ένα σημείο κρατάω. Το διπλό της Μόρκαμ στην έδρα της Χάρτλπουλ (στο 3.25). Μετριότατες και οι δύο, εξάποντο, αλλά η Χάρτλπουλ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της Αγγλίας από τα μέσα Μαρτίου και μετά (έχει 7 σερί ήττες).
Στην Κόνφερενς, προβληματίστηκα αρκετά για την Ολντερσοτ, κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Γουόκινγκ. Λίγο πιο πάνω το ήθελα, στο 3.00. Στο 2.70 έκανα πίσω. Παρόμοια περίπτωση με την Πορτ Βέιλ είναι η Τσέστερ. Παίζει στην έδρα της Κέμπριτζ, η οποία θα είναι 2η. Δύο σερί ήττες έκανε, δοκιμάζει πράγματα ενόψει πλέι οφ ο προπονητής και η Τσέστερ καίγεται!
Στη σούμα. Ενα τρίξι με Λιντς, Χ στο Μπέρνλι - Γουίγκαν και Μόρκαμ. Και δύο μονά αποδεκτά, Πορτ Βέιλ και Τσέστερ. Χαλαρότατα. Μεσοβδόμαδα, όπως, θα δείτε, έχει καμιά 20αριά ματς σύνολο. Τίποτα δηλαδή. ΟΚ, ημιτελικοί Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, αλλά από κει και πέρα τίποτα. Μια στήλη θα ανέβει, ή αύριο ή μεθαύριο, το μοναδικό που σκέφτομαι λίγο είναι η Βαλένθια. Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα παίξω, δεν αποκλείω και το μεσοβδόμαδο No Bet. Αυτά, καλή επιστροφή στους εκδρομείς, μεγάλη προσοχή!
ΥΓ. Φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ τα έχουμε δει όλα, αλλά νομίζω ότι η Λίβερπουλ δεν το χάνει πλέον! Και μαγκιά της και μπράβο της! Οτι θα έχανε, όμως, ο Μουρίνιο το πρωτάθλημα και ότι θα έκανε την πρώτη εντός έδρας ήττα της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ από την ουραγό και... μισοπεσμένη Σάντερλαντ, ε τι να πεις...
Το πλήρες άρθρο στο betsellers.com.
Ποντάρισμα
Τρίξι: Μπέρνλι - Γουίγκαν Χ (3.40), Λιντς - Νότιγχαμ 1 (2.80), Χάρτλπουλ - Μόρκαμ 2 (3.25).
Μονό: Ρόδεραμ - Πορτ Βέιλ 2 (6.50).
Μονό: Κέμπριτζ - Τσέστερ 2 (4.75).
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα