Η «King Bet» της Τρίτης!

Gazzetta team
Η «King Bet» της Τρίτης!

bet365

Προτάσεις για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα! Αναλύουν και προτείνουν οι καλύτεροι του χώρου.
Υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορούμε να απομονώσουμε από όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το «στοπ» του Καρνέζη στην Μπαρτσελόνα, την παρέλαση της Ντόρτμουντ στην «Αλιάνζ Αρίνα», την ήττα της Παρί, το σόου του Ικάρντι στην… ιδιαίτερη αναμέτρηση Σαμπντόρια – Ιντερ (τα έλεγε ο Πάνος Γαρίδης στο φύλλο της Παρασκευής).
Aλλά, η στιγμή που ο Στίβεν Τζέραρντ ξεσπάει σε κλάματα ήταν συγκλονιστική, βαθιά ανθρώπινη και δείχνει έναν άνθρωπο διψασμένο για αυτό που δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ στη ζωή του. Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Σίτι πιθανόν να σημαίνει έναν τίτλο για τους «ρεντς». Ακόμα όμως κι αν χαθεί αυτή η κούπα, το κλάμα του Τζέραρντ θα είναι η κορυφαία σκηνή στη φετινή (απίστευτα ανταγωνιστική) Πρέμιερ Λιγκ.
Ας αφήσουμε ό,τι έγινε, πάμε να δούμε τι θα γίνει, με την υποσημείωση ότι δεν θέλουμε να κάνουμε την παραμικρή αναφορά στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Ολα αναμενόμενα ήταν… Κρίμα, πολύ κρίμα, γιατί κάποιοι επιμένουν να κρατάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο πιο χαμηλά μπορούν…
Τι έχουμε μπροστά μας; Κατ’ αρχάς, εβδομαδιαίο κουπόνι, όπως άλλωστε συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ο ΟΠΑΠ, δίνοντας χρόνο στο παικτικό κοινό να μελετήσει. Αφού σας ενημερώσουμε ότι τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο από το απόγευμα, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, να τονίσουμε ότι η «KING BET», όπως όλες οι στοιχηματικές εφημερίδες, θα κυκλοφορήσει ξανά τη Μεγάλη Πέμπτη, συμπεριλαμβάνοντας ΟΛΑ τα ματς μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στο σημερινό φύλλο θα βρείτε πλήρη ρεπορτάζ, πίνακες και προτάσεις για τους αγώνες του τριημέρου (σήμερα, αύριο και μεθαύριο), μαζί με δύο σούπερ αφιερώματα στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Βραζιλίας που ξεκινούν στο τέλος της Μ. Εβδομάδας.
Από ενδιαφέροντα παιχνίδια, άλλο τίποτα… Πρώτα απ’ όλα, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος. Με Παναθηναϊκό – ΟΦΗ στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κι αν στο πρώτο ζευγάρι η αντιπαλότητα δεν δείχνει να ξεφεύγει (προς το παρόν τουλάχιστον), για το δεύτερο διατηρούμε τις ανησυχίες μας, λόγω όσων προηγήθηκαν στα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Κι επειδή έχουμε κουραστεί πάρα πολύ με τις αντεγκλήσεις, τις ανακοινώσεις και τις απειλές, ας ελπίσουμε ότι στον τελικό θα περάσει η καλύτερη (ποδοσφαιρικά) ομάδα, όχι αυτή που θα παίξει πιο πολύ ξύλο.
Εχουμε και τελικό στο Κύπελλο Ισπανίας. Μπάρτσα – Ρεάλ στο «Μεστάγια». Γνωστά τα προβλήματα που κουβαλάνε, γνωστή η κόντρα τους, νωπό ακόμα το 3-4 στο «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς-ύμνο στο ποδόσφαιρο. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 6 φορές στο παρελθόν σε τελικό. Ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 7) περιγράφει ιστορίες και «μπλέκει» τον Φράνκο, τον Κρόιφ και τον Μουρίνιο.
Πάμε πιο γρήγορα στα υπόλοιπα του τριημέρου. Εξ αναβολής αγώνες σε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας, Κόνφερενς, ημιτελικοί στα Κύπελλα Γερμανίας (Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ το πιο δυνατό ματς), Γαλλίας, Πορτογαλίας, Τουρκίας, πλήρη αγωνιστική σε Β’ Ιταλίας, Ελβετία και Αργεντινή, έναρξη της νοκ άουτ φάσης στο Λιμπερταδόρες, συν κάποια σκανδιναβικά παιχνίδια συνθέτουν το πρόγραμμα, ενώ εξίσου ελκυστικό είναι και το μπασκετικό κουπόνι, καθώς αρχίζουν οι προημιτελικοί στην Ευρωλίγκα (με Ρεάλ – Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκό).
Και φυσικά, αφιερώματα σε Α’ και Β’ Βραζιλίας που ξεκινούν, με την υπογραφή του Γιώργου Χαϊκάλη!
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αγγλικές επιλογές
Billaras: Μόνο ο θεός της μπάλας ξέρει
Φώντας Τσούνης: Παράταση στα όνειρα;
Αντώνης Καρπετόπουλος: Σταύρωση και Ανάσταση
Σταύρος Κολίλας: Ο 7ος «πόλεμος»
Τόλης Χριστοφοράκης: Ματς σκοπιμότητας στην Τούμπα
Γιώργος Δήμητσας: Συνεχίζουν Μονφίς, Ντιμιτρόφ
Γιάννης Καρατζαφέρης: Μακριά από σημεία
Πάνος Παπατσώρης: Γκολ κι από τους δύο
DNA: Από το 1982 έχει να ανατραπεί το 1-0
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: Σοκ με Τουρέ στη Σίτι
Γιώργος Χαϊκάλης: Τα λάθη εδώ πληρώνονται
Πάνος Κραψίτης: Με οδηγό τον… τελικό
Πάνος Γαρίδης: Στην έξοδο ο Αλιέτι της Νοβάρα
Bαγγέλης Λυκάκης: «Πληγωμένη» η Μπάρτσα, δίψα για ρεβάνς στη Ρεάλ
Nίκος Μποζιονέλος: Αμφίβολος ο Ντρογκμπά
Kώστας Φίλιος: Και… τρίτη ανατροπή;
Νίκος Μπέλτσος: Συνωστισμός στην κορυφή
Θανάσης Κυλώνης: Ημιτελικοί με ξεκάθαρα φαβορί
Γιώργος Πετρίδης: Χωρίς περιθώρια η Νέα Υόρκη
Γιάννης Μακρατζάκης: Η Μεγάλη Εβδομάδα του Κυπέλλου
Μάρκος Xάννα: Καθάρισαν τα «σπιρούνια»
Μίλτος Ζωγράφος: Μαγνητίζει το ντέρμπι της Στοκχόλμης
Αυτά, ως μια πρώτη εικόνα τού τι έχουμε για τις τρεις επόμενες μέρες. Θα τα ξαναπούμε τη Μεγάλη Πέμπτη, με πλήρη ρεπορτάζ όλων των αγώνων μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα