Δυάδα από ΝΒΑ

Gazzetta team
Δυάδα από ΝΒΑ

bet365

Το «σημείο G» σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα. Για σήμερα οι προτάσεις από το ΝΒΑ του Μάρκου Χάννα από το kingbet.net.
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ (5,5) - ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος οι φετινοί Νικς που μπορεί να έρχονται από τη νίκη στο Ορλάντο (98-103), όμως απώλεσαν μια διαφορά 24 πόντων στο ημίχρονο, μετατρέποντας σε ντέρμπι μια φαινομενικά εύκολη αναμέτρηση. Μοναδικό ελαφρυντικό η απουσία του Καρμέλο Αντονι που γύρισε τον αστράγαλο του στην τρίτη περίοδο, αποχώρησε και δεν επέστρεψε ξανά. Είναι αμφίβολος απόψε, ενώ σίγουρα εκτός μάχης είναι ο γκαρντ Ρέιμοντ Φέλτον που στην επιστροφή του ένιωσε ενοχλήσεις κι αποχώρησε από το ματς. Επιστρέφουν στο «μεγάλο μήλο» με τη χριστουγεννιάτικη αποστολή τους να είναι πέρα για πέρα δύσκολη. Υποδέχονται τους Θάντερ που μετά από 9 διαδοχικές νίκες, έχασαν από το Τορόντο στην Οκλαχόμα (98-104). Οι «αστραπές» προηγήθηκαν με 13 πόντους στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, όμως «κόλλησαν» στην επίθεση στο τέταρτο, σημείωσαν 14 και έχασαν μόλις για δεύτερη φορά στους 19 πιο πρόσφατους αγώνες ανεξαρτήτου έδρας. «Συμβαίνει κι αυτό στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Κέβιν Ντουράντ που γνωρίζει πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα για τους Θάντερ που, πάντως, είναι αλήθεια πως μοιάζουν έτοιμοι για το «μεγάλο βήμα» και τη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.
702. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ (7,5) - ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
Όπως ακριβώς συνέβη και στο Γκόλντεν Στέιτ, οι Λέικερς έμειναν κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο μέρος, όσο δηλαδή άντεχαν –στην ουσία- χωρίς πλέι μέικερ. Στην επανάληψη πέτυχαν μόλις 39 πόντους, επέτρεψαν 52 και μοιραία έχασαν πανεύκολα με 117-90 από το Φοίνιξ. Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν σαφές πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού ελλείψει των Φάρμαρ, Νας, Μπλέικ και Μπράιαντ, επιστρέφοντας στην Καλιφόρνια για το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι κόντρα στο Μαϊάμι. Ο πρώτος είναι ιατρικά έτοιμος και θα είναι στην αποστολή, με τον Μάικ Ντ’ Αντόνι να του δίνει σίγουρα χρόνο συμμετοχής. Οι πρωταθλητές, από την πλευρά τους, δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Ατλάντα, επικρατώντας στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (121-119), με τον Λεμπρόν Τζέιμς να σημειώνει 38 ποντους (8 ριμπ.) καλύπτοντας και το κενό του Γουέιντ που είναι τραυματίας. Το σύνολο του Ερικ Σποέλστρα έφτασε έτσι τις 5 συνεχόμενες νίκες πετυχαίνοντας μάλιστα περισσότερους από 110 πόντους σε 4 περιπτώσεις.
701. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ (5,5) - ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ: 2
702. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ (7,5) - ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ: Over
Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το Kingbet.net και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com.
 

NBA Τελευταία Νέα