Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για άσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για άσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δύο μόλις φορές κατά το παρελθόν η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει υποβιβαστεί αμέσως μετά την άνοδό της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Φέτος επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του Ισπανικού ποδοσφαίρου μετά το 2015/16 και φυσικά νούμερο ένας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Είναι η 18η συμμετοχή της στην πρώτη κατηγορία και μετά τις δύο σερί νίκες, απέναντι σε Λεβάντε (2-1 εντός) και Βαγιαδολίδ (1-0 εκτός), βλέπει και πάλι «ζεστά» το θέμα του μη υποβιβασμού.

Το αγωνιστικό τάιμινγκ, την ευνοεί έτσι εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Θέλτα, με την τελευταία να μην έχει στη διάθεσή της για δεύτερο κολλητό ματς τον ηγετικό επιθετικό, Ιάγο Ασπας. Οπως φανερώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, η Θέλτα έχει σημειώσει συνολικά 29 γκολ μέχρι στιγμής στην κατηγορία και τα 10 από αυτά έχουν επιτευχθεί από τον Ισπανό επιθετικό, που σήμερα θα είναι απών. Το κενό του, φάνηκε και στο αμέσως προηγούμενο ματς και την εντός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-2).

Στα συν για τη Ράγιο Βαγιεκάνο είναι και η παράδοση, αφού μετράει τέσσερις σερί νίκες ως γηπεδούχος (τελευταία το 2016). Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων τη δεδομένη στιγμή, η απουσία του Ασπας και η παράδοση, γέρνουν την... πλάστιγγα στα αριστερά. Επιλέγουμε τον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 2.55 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Netbet.

Το παραπάνω ματς είναι το μοναδικό που διεξάγεται σήμερα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ένα από τα πολλά που βρίσκονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Μία ημέρα, που παραδοσιακά κυριαρχούν οι αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η δεύτερη επιλογή σήμερα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και τον αγώνα Λιντς – Ντέρμπι.

Η Λιντς είναι η πρωτοπόρος της κατηγορίας. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στο τελευταίο χρονικά ματς όμως (ήττα από την ΚΠΡ για το Κύπελλο με 2-1) ο προπονητής της, Μαρσέλο Μπιέλσα, έδωσε ανάσες στους βασικούς παίκτες, τόσο λόγω κόπωσης, όσο και επειδή ο πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος. Πηγαίνουμε με τον άσο

 

Τελευταία Νέα