Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι στο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι στο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Αλλαγή δεδομένων έχουμε στη Φενερμπαχτσέ, στην οποία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ο Ερσούν Γιανάλ. Εντός έδρας υποχρεώσεις έχει σήμερα, απέναντι στην Ερζουρούμσπορ, στο μοναδικό ματς της ημέρας για το πρωτάθλημα Τουρκίας και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Κάκιστη η μέχρι στιγμής πορεία της Φενέρ. Οπως αποτυπώνεται και από τα στατιστικά, αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι (διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες). Η Ερζουρούμσπορ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-4-3), προέρχεται από δύο σερί ήττες και μπορεί έτσι να χαρακτηριστεί ως ιδανικός αντίπαλος.

Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί σχεδόν πάντα θετικά στο ψυχολογικό κομμάτι και σήμερα η λογική λέει πως η ομάδα θα βγάλει αντίδραση. Περιμένοντας λοιπόν από τη Φενερμπαχτσέ να μπει με επιθετικές διαθέσεις και να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό της, θέλοντας να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, ρισκάρουμε με τον άσο στο ημίχρονο που προσφέρεται σε απόδοση 2.02 στη Novibet.

Μοναδικός στόχος η άνοδος στη Serie A, από όπου υποβιβάστηκε πέρσι, για τη Βερόνα. Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα στο τελευταίο χρονικά ματς και τη νίκη επί της Μπενεβέντο (1-0), αποτέλεσμα που φυσικά έχει συμβάλλει στην τόνωση του ηθικού. Σαν ομάδα, έχει την τάση να σκοράρει περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο (7 γκολ έναντι 4 στο δεύτερο 45λεπτο) και σήμερα φιλοξενεί την Πεσκάρα. Με το ανάλογο ρίσκο, πηγαίνουμε και εδώ στον άσο ημίχρονο, λόγω της αγωνιστικής φιλοσοφίας της γηπεδούχου (επίθεση) και επειδή σημειώνει στο πρώτο μισό των αγώνων της τα περισσότερα γκολ.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με τη συνάντηση Αλαβές – Μπιλμπάο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι στο φετινό πρωτάθλημα ενώ παραμένουν και αήττητοι στα εντός έδρας ματς με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες απολογισμό. Ρισκάρουμε με τον άσο, που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Η Μπιλμπάο άλλωστε υστερεί ως φιλοξενούμενη (4 ισοπαλίες, 3 ήττες) και παραδοσιακά θεωρείται ομάδα έδρας.

 

Τελευταία Νέα