Προγνωστικά στοιχήματος | Εδρα και φιλοσοφία δίνουν σημεία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εδρα και φιλοσοφία δίνουν σημεία

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Ελάχιστες οι εκκρεμότητες στο σημερινό πρόγραμμα του UEFA Champions League. Ουσιαστικά στον έκτο όμιλο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, με Σαχτάρ Ντόνετσκ και Λυών να παίζουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Επτά τα ματς που προσφέρονται στο σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, όπου ως γνωστόν, απουσιάζουν οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ.

Η ελληνική ομάδα και μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Πορτογαλία, απέναντι στην Μπενφίκα. Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, θα σταθούμε στο άλλο ματς του ομίλου της Ενωσης, μεταξύ Αγιαξ – Μπάγερν Μονάχου και το ματς της Σαχτάρ όπου υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Στο Σαχτάρ – Λυών, όπως δείχνουν και τα στατιστικά, η γηπεδούχος θέλει μόνο νίκη ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το γεγονός πως παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική ως γηπεδούχος (7-3-3 από το 2015), βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και είναι πιο αξιόπιστη αμυντικά από την αντίπαλό της, δίνουν το προβάδισμα στον άσο που προσφέρεται σε απόδοση 2.38 στην Championsbet.

Αήττητος φέτος ως γηπεδούχος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο Αγιαξ, με επτά νίκες και 4 ισοπαλίες απολογισμό. Υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και μαθηματικά ενώ χαρακτηρίζονται διαχρονικά από το επιθετικό ποδόσφαιρο. Το μεταξύ τους ματς μοιάζει ισορροπημένο και ανοικτό σε κάθε σημείο, λόγω όμως της φιλοσοφίας που έχουν και των παικτών που διαθέτουν σε μεσαία γραμμή και επίθεση, έχει λογική το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Χόφενχαϊμ. Επίσης αγωνίζονται δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα. Η Σίτι διαθέτει μάλιστα και μία από τις καλύτερες επιθέσεις μέχρι στιγμής στη διοργάνωση αλλά και μακράν την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι θέλει το αποτέλεσμα για την πρώτη θέση του ομίλου, δεν αναμένεται να αλλάξει σήμερα την τακτική της και μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα