Προγνωστικά στοιχήματος | Οι αριθμοί δείχνουν άσο στο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Οι αριθμοί δείχνουν άσο στο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Εκτη και τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα. Οκτώ τα ματς, όλα περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και το ενδιαφέρον στρέφεται σε δεύτερο και τρίτο όμιλο. Τότεναμ (με Μπαρτσελόνα) και Ιντερ (με Αϊντχόφεν) οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ που διεκδικούν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση ενώ στο τρίτο όμιλο όλα είναι ρευστά. Το ματς που κυριαρχεί είναι το Λίβερπουλ – Νάπολι, με τη γηπεδούχο να θέλει μόνο νίκη για να περάσει τη φάση των νοκ-άουτ.

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, από τις σημερινές αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, επιλέγουμε το G/G στη συνάντηση Μονακό – Ντόρτμουντ. Το ματς βαθμολογικά είναι αδιάφορο και οι δύο ομάδες θα έχουν σήμερα πολλές αλλαγές στην 11άδα. Από τη στιγμή βέβαια που η αγωνιστική φιλοσοφία της γερμανικής ομάδας είναι άκρως επιθετική και έχει την τάση να σημειώνει και να δέχεται γκολ, μοιάζει λογική επιλογή το G/G που προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στη Vistabet.

Ομάδα του πρώτου ημιχρόνου είναι στην Πρέμιερ Σκωτίας η Αμπερντίν, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά. Η γηπεδούχος μετράει ειδικότερα 7 γκολ στο πρώτο και 3 στο δεύτερο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων στην κατηγορία. Την ίδια στιγμή η Λίβινγκστον, την οποία φιλοξενεί, δέχεται οκτώ γκολ στο πρώτο και 6 στο δεύτερο 45λεπτο. Μετά από τόσο μεγάλο δείγμα αγώνων (έχουν δώσει τουλάχιστον από 15 ματς στο πρωτάθλημα κάθε μία), τα στατιστικά δεν είναι μόνο αριθμοί, αλλά αποτυπώνουν πολλά για τη φιλοσοφία των ομάδων. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, το ενδεχόμενο να προηγείται στο πρώτο 45λεπτο στο σημερινό ματς η Αμπερντίν μοιάζει πιθανό και ρισκάρουμε με τον άσο στο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με μπάσκετ και τη συνάντηση Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ. Ντέρμπι κορυφής του ομίλου (6-1 αμφότερες) ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Το χάντικαπ των 7.5 πόντων μοιάζει υψηλό και μπορεί να το υπερασπιστεί η κάτοχος του τροπαίου.

 

Τελευταία Νέα